PCMCIA Sound Blaster a Creative Labs-tól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ScOrpY
Szal mind a 2 létfontosságú 😄

Enny1

Ha "qrva jól szól" (azaz biztos jobban, mint az alaplapi, ami szerintem úgy szól, mint egy párezer forintos játékszinti), akkor miért nem látod az értelmét? Ezt nem értem...

Hát bizony egy elég jó hangszóró (és egy megfelelõ erõsítõ) megmutatja, hogy sajnos egyik PC-s hangkártya sem olyan túl jó... 😞 A legjobb hangkártya úgy szól, mint egy közepes CD-játszó. (Utóbbinál a nagyon jó minõsítéshez már nagyon komoly elvárások vannak.) Ez nem csoda: ugyanaz a DAC, tápstabilizálás, stb. van bennük. Ezt nem okoskodásként, vagy felvágásként írom, csak tény. De azt nem mondom, hogy viszonylag nem lehet jó ez a cucc.

Molnar_T
Hat, nekem az Sb Live! mellett van egy nforce2-es alaplapra integralt hangkartya (Abit), es az is kellokeppen jol szol.
Valahol biztos...

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

asysoft
Félreértések elkerülése végett: vannak jó alaplapra integrált hangkártyák is

/*WTF?!*/

asysoft
Hát azért hiába van 200 ezres hangfalszetted, hogyha egy alaplapi vacak szolgáltatja a hangot...

/*WTF?!*/

Ja, igaz!

Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500

hát igen, szerintem se a hangkártya a lényeg, hanem a hangszorók

Punkerwork
én múlthéten hallottam ezt bemutatón qrva jól szól, bár értelmét nem igazán látom 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.