A munkaerőpiacon már a játszani tudás is számíthat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Hát ez elég gáz!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

[HUN]PAStheLoD
akkor sakkozzál :]

amúgy a logikát legjobban a nyelvtanulás meg a matek fejleszti ill a Dúm3 :]]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Bith
Ez a cikk ugye akkor igaz, ha valaki ezeket a játékokat JÓL, magas szinten tolja. Ha láma, akkor láma 😊.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

FtranX
ez nem igaz. Rengeteteg láma játszik manapság. 😊

én meg az asszonynak... 😊

Anubys
Na, ezt a cikket baromi gyorsan megmutatom a mutternak... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Gamer testvérek! Játsszatok az életetekért, a karrieretekért!

Hoppá, én is most állást keresek. Gyorsan be is írom, hogy szeretek játszani a gépemen... 😊))

Tetsuo
Lehet h meg sem kérné a kezedet!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
Politikusoknál pl kizáró ok a magas IQ.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

A GTA3 foleg a penzbehajto munkakorokben lehet elonyos. 😄

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Esrohnoil
Voltál már sebésznél és kérdezted tõle h.:
-Elnézést, játszott maga a Manhunt nevû játékkal? ...mert ha igen, kérnék egy másik orvost.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Hát azért olyan sebészhez mégsem mennék, aki a ManHunt-tal játszik...
Sadist
De a logikát nem biztos 😊
Mindegy, lényeg hogy játszunk sokat, hogy expertek legyünk 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

nagykispeter
Hát a fõnökének minimum de lehet hogy

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

[HUN]PAStheLoD
ezzel mondjuk vitatkoznék, mert pl. a döntéskésséget, és a rövid/közép/hosszútávú tervezéskészséget idegen szóval stratégiai érzéket sztem jobban fejleszti egy stratégiai játék 😊)

persze ha nem csítelsz ;]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Esrohnoil
Jobbat mondok: Mi van ha azok akik jobb vizuális felfogó- és ítélõképességgel rendelkeznek, hajlamosabbak erõszakos bûntettek elkövetésére?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

statisztikailag biztos. 😊
De gyébként mi van, ha a kijelentés csak fordítva igaz, azaz: Azok, akik sokkal jobb vizuális felfogó- és ítélõképességgel rendelkeznek, mint a lakosság többi része,rendszeresen játszanak olyan játékokkal, mint például a Half-Life, a Medal of Honor vagy a Grand Theft Auto III. 😊
Mike
yes

mostantól már van indok, miért is játszom egész nap

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sadist
Hát szerintem egy Broken Sword vagy egy Syberia jobban fejleszti az ember IQ-ját, mint egy stratégia játék 😊 De azért azt ne várjuk, hogy a játékoktól 180-as IQ-nk meg jedi reflexeink lesznek 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

The Garrett
rengeteg cikk szól a játékok pozitív hatásairól, gyorsítja a reflexeket, több dologra egyidõben pontosab odafigyelés készségét valamint szem-kéz koordinációt fejleszt stb...

csak hát ezzel nem lehet riogatni az embereket :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

A strategiai jatekok pedig az ember IQ-jat fejlesztik, a kezugyesseg helyett.
Vannak olyan munkakorok, ahol az IQ is szamit ;-)))
De azért ebbõl a cikkbõl is ki lehet hozni, hogy amelyik sebész játszik erõszakos játékokkal, az nagyobb hajlamot érez arra, hogy megkéseljen egy embert.. 😊)

Esrohnoil
Én nagyon örülök személy szerint h. van végre egy cikk, ill. kutatás ami nem azt vizsgálja h. miért hátrányosak a játékok, hanem h. mi az amiben pozitívan fontos szerepet játszhatnak az életünkben...

ja, es egyeb tulajdonsagaik? 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.