24
-
#24 Hát ez elég gáz! -
#23 akkor sakkozzál :]
amúgy a logikát legjobban a nyelvtanulás meg a matek fejleszti ill a Dúm3 :]] -
#22 Ez a cikk ugye akkor igaz, ha valaki ezeket a játékokat JÓL, magas szinten tolja. Ha láma, akkor láma :). -
#21 ez nem igaz. Rengeteteg láma játszik manapság. :) -
rolika #20 én meg az asszonynak... :) -
#19 Na, ezt a cikket baromi gyorsan megmutatom a mutternak... :) -
Sityi #18 Gamer testvérek! Játsszatok az életetekért, a karrieretekért!
Hoppá, én is most állást keresek. Gyorsan be is írom, hogy szeretek játszani a gépemen... :))) -
#17 Lehet h meg sem kérné a kezedet!
-
#16 Politikusoknál pl kizáró ok a magas IQ. -
tajfun #15 A GTA3 foleg a penzbehajto munkakorokben lehet elonyos. :D -
#14 Voltál már sebésznél és kérdezted tőle h.:
-Elnézést, játszott maga a Manhunt nevű játékkal? ...mert ha igen, kérnék egy másik orvost. -
Xantia #13 Hát azért olyan sebészhez mégsem mennék, aki a ManHunt-tal játszik... -
#12 De a logikát nem biztos :)
Mindegy, lényeg hogy játszunk sokat, hogy expertek legyünk :D -
#11 Hát a főnökének minimum de lehet hogy -
#10 ezzel mondjuk vitatkoznék, mert pl. a döntéskésséget, és a rövid/közép/hosszútávú tervezéskészséget idegen szóval stratégiai érzéket sztem jobban fejleszti egy stratégiai játék :))
persze ha nem csítelsz ;] -
#9 Jobbat mondok: Mi van ha azok akik jobb vizuális felfogó- és ítélőképességgel rendelkeznek, hajlamosabbak erőszakos bűntettek elkövetésére? -
Luminas #8 statisztikailag biztos. :)
De gyébként mi van, ha a kijelentés csak fordítva igaz, azaz: Azok, akik sokkal jobb vizuális felfogó- és ítélőképességgel rendelkeznek, mint a lakosság többi része,rendszeresen játszanak olyan játékokkal, mint például a Half-Life, a Medal of Honor vagy a Grand Theft Auto III. :) -
#7 yes
mostantól már van indok, miért is játszom egész nap -
#6 Hát szerintem egy Broken Sword vagy egy Syberia jobban fejleszti az ember IQ-ját, mint egy stratégia játék :) De azért azt ne várjuk, hogy a játékoktól 180-as IQ-nk meg jedi reflexeink lesznek :D -
#5 rengeteg cikk szól a játékok pozitív hatásairól, gyorsítja a reflexeket, több dologra egyidőben pontosab odafigyelés készségét valamint szem-kéz koordinációt fejleszt stb...
csak hát ezzel nem lehet riogatni az embereket :/ -
JTBM #4 A strategiai jatekok pedig az ember IQ-jat fejlesztik, a kezugyesseg helyett.
Vannak olyan munkakorok, ahol az IQ is szamit ;-))) -
kicsizoz #3 De azért ebből a cikkből is ki lehet hozni, hogy amelyik sebész játszik erőszakos játékokkal, az nagyobb hajlamot érez arra, hogy megkéseljen egy embert.. :)) -
#2 Én nagyon örülök személy szerint h. van végre egy cikk, ill. kutatás ami nem azt vizsgálja h. miért hátrányosak a játékok, hanem h. mi az amiben pozitívan fontos szerepet játszhatnak az életünkben... -
nenad #1 ja, es egyeb tulajdonsagaik? :)