Szánalmas Műsorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Amúgy nálam a toplista:
1. Barbara - Dumáljuk meg! (Sztem egyértelmû, miért õ az elsõ)
2. Mónika (Szánalmas emberek szánalmas problémákkal)
3. Balázs (Idióta dolgok, mintha "az emberünk nem tudná, hogy ki van a fal mögött" LOL
4. A Nagy Õ (Ezt a szart csak csajok, meg a muterom nézi)
5. Találkozások (Ki a faszt érdekel, hogy Brad Pitt megfésülte -e a haját ma reggel, meg hogy cininek mensese van????)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Aktív
A Nagy Õ - The Bachelor
Balázs - Szembesítõ-show
Mónika
Fókusz
Találkozások
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Mondjuk Reality TV, Spektrum, Discovery amibõl lehet tanulni én ilyeneket szoktam nézni, meg VH1-t.
Igazából rohadtul nem érdekelne, hogy egyesek mennyit néznek TV-t... Ha normális mûsorok lennének, de magyar adón egy-két jobb (dögrégi) filmen kívül évek óta nem láttam színvonalas produkciót. Elég siralmas a kultúrális helyzetünk, és ahelyett hogy ezzel bárki foglalkozna "fent", inkább a történelem mint tantárgy eltörlésén munkálkodnak.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Az embereket nyíltan hülyének nézik ... és lassan kialakul(t) a TVtársaságokban az az érzés, hogy ezt joggal teszik, és egyre nyíltabban nyílvánítják ki ezt a nézetüket a TVmûsorokon keresztül ...
Õrült világ ez kérem ... õrült ...
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Amúgy jut eszembe. Mostani riporterek ... hát ... olyan baromságokra képesek, csak mert van 1,5 perc mûsoridejük amit ki kell tölteni ... pl.
Jimmy sírjánál vagyunk. Ott dolgozik egy ürge (ássa a sírt effektíve 😊. Odamegy hozzá a riporter, és a következõ kérdést tette fel neki :
"Milyen érzés Jimmy sírját ásni ?"
Azt hiszem a szõke-cica riporter nénit se felejtük el egyhamar ... nagy alakítás volt a Dévid Merlini mutatványa alatt a kommentárja. Nomeg amikor odaszólt hozzá az ipse, hogy "bólints, ha hallassz ... bólints, ha jól vagy ..." pfff.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Persze nem ilyen mû-ömlengésekrõl beszélek amiket a tv csatornák a saját készítésû mûsoraikban lenyomnak...
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Nézd meg a Híradókat, Fókuszt, meg Aktívot ... ott azért még mindig menõ téma sztem. Bár télleg nem dominál úgy mint rég ...
1., Érzelem
2., Könnycseppek
3., "az átlag ember számára csak álom" mondat minél többszöri elhangzása
4., Arnold Schwarzenegger
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Azt érzem, hogy minél jobban tocsog valami az alábbi dolgokban annál nézettebb :
1, vér
2, érzelem
3, könnycseppek
Az embereknek ez kell ... az embereknek ez kell ?!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊