A Sony szerint még idén megjelenik a Portable Playstation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez rendben, de még mindig nem értem, mi ebben a logika...
Amúgy közben eszembe jutott valami: ha emberi áron esetleg egy DVD lejátszó kitet lehetne hozzá venni opcionálisan...

Tetsuo
Remélem a nintendohoz nem lesz minden játék rohadt gaygi, s akkor veszek is olyat!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

simán van benne logika... pénzügyi logika
japánban sokmillióan ingáznak naponta 3-4 orát is (tokió 30 kilométeres körzetében több mint 40 millió ember él)
épp ezért terjedt el a 3G és a mobilos net japánban, ott ülnek a vonaton, mangát olvasnak, és hordozható dvd lejátszót néznek

nem lehet

Mike
lényeg, hogy szivargyújtóra rá lehessen kötni

buszon játszanak azok, akik a dzsipóknak akarják adni a cuccukat

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
ha nem vennéd észre, itt mindenki okosabb mint a sony mérnökei, még nem is látták az ereményt, de már tudják a frankót

TeszteloPontHu
Viszont itt lényeg a kis méret. Ha DVD-t is le tudna játszani, akkor eleve 13 cm-nél nem lehetne kisebb egyik mérete sem.

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezõgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengõhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

Mike
nekem kell ilyen

telefonálni lehet vele?

Én csupán arra próbáltam meg célozni - és most tekintsünk el Kelet-Európától, meg attól, hogy ki akar ezen filmet nézni -, hogy elvileg ugye adott a lehetõség arra, hogy ezen a gépentyûn filmet nézzünk. Akkor miért nem lehet ezt egy bevált szabvány szerint tenni? Legjobb tudomásom szerint sem Japánban, sem az USA-ban, sem Nyugat-Európában nem szarják a pénzt, csupán ott több a sznob, akit ez a probléma nem érdekel. Úgyhogy korrigálom a kérdésem: Mennyi logika van abban, hogy a filmeket egy úgy szabvány szerint újra meg kell vásárolnia a kedves vevõnek, ha már egyszer megvan neki DVD-n?
És mi lehet abban a jó, ha egy hordozható játékkonzolon filmet tudsz nézni? Például az, hogy az embernek nem mindig van kedve játszani. Tudom, filmet nézni se. De a kettõ nem feltétlenül fedi egymást le teljesen. És ha már megvan a lehetõség, akkor miért ne? Ha egy kütyüben meg lehet oldani, akkor miért hordjak (vagy méginkább vegyek) két kütyüt, ami külön-külön valósítja meg ezt a két funkciót?
Buszon filmet nézni LOL? Buszon játszani nem az? Ha más közlekedési eszközön történõ használatról esett szó, akkor én javaslom, hogy utazz mondjuk InterCityn például Szombathelyrõl Nyíregyházára. Kíváncsi vagyok, akkor mi lenne a véleményed...

Norby sonic
"Az elmúlt héten a Nintendo egyik vezetõje kijelentette, hogy a PSP akkumulátora mindössze két órán keresztül mûködik két feltöltés között, de a legtöbb elemzõ szerint ezt a kijelentést nem lehet megbízható információnak nevezni."

reggie rulaz :o)

különben ha a sony ilyen erõsen tartja magát valamihez, abból jó már nem sülhet ki, lásd japán PSX premier - "most kiadunk nektek egy ilyet, de sajnos pár extrát kispóroltunk belõle idõhiány miatt..." :) mindenesetre én maradok a "djöl szkrín"-es masinánál, super mario 64 ds miatt muszáj beszereznem egyet! :))

Az egyaltalan nem biztos. GC-hez sem lehet szerezni lemezt semmilyen formaban. En bizom Nintendoban. Az o ujitasaibol mindig is sutott a kreativitas es nem feltetlenul egy technikailag agyonzsufolt valami jott ki belole. Habar PSP egy nagyszeru gepecskenek tunik, de a nagy ujitast nem latom benne. Igaz DS-ben sem a pusztan ket kepernyojevel, de en bizom bennuk mert NINTENDOT eddig mindig is a szakmai igenyesseg jellemezte, megha ugy nez ki az hosszu tavon, de meg roviden sem biztos, hogy kifizetodo manapsag.
Macc
Hat szvsz ezen a gepen filmetnezni hulyeseg... Es azt meg foleg nem hiszem, hogy csak ennek a PSP-nek a kedveert elkeztnem UMD-n filmeket kiadni LOL. A 256MB meg nyilvan keves, ha egy 1,8GB-os lemezt terveztek bele. A Sony nem arrol hires, hogy olyan parameterekkel latja el a gepeit, ami messze tullone az igenyeken. Buszon filmetnezni:))) LOL. Jatekra meg biztosan jo lesz, hacsak nem gondoljak komolyan a 2oras aksit. Remelem az csak szivatas. En varom. a Nintendoval meg szakitok. Hiaba volt a GBA egy nagyon jol programozhato platform, a kijelzoje egy rakas sz*r. A Nintendo DS meg szerintem hulyeseg. 2 kepernyo? hehehe... utana meg 3 kepernyo? mint a kvarcjatekoknal? ott legalabb az az ok megvolt, hogy nem valtoztathatnak a kijelzo tartalman, de itt? A Lemezformatum miatt meg nem tudom miert aggodik a cikkiro, a jatekkiadoknak nem fog gondot jelenteni, csak a warezoloknak. De ugy ahogy a GBA-hoz is lehetett mar kapni cartridge-et mar a kiadasa elott, szerintem erre is lesz megoldas, megha dragabb is de biztosan lesz:)

"nemhiszem hogy egy ekkora kepernyore akkora texturakat kell rakni mint a ps2 jatekaiba"

A PS2-s játékokban sokszor még textura sincs, ha meg van, silány minõségû. (talán egyetlen kivétel a GT4)
CHEAPBOY
Pont errol fecsegek en is, hulyenek neznek mindenkit:)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Cat: azert szerencse, hogy nem neked kell meghatarozni, hogy egy teljesen ujgeneracios kezi konzolnak milyen teljesitmenyre es kapacitasra van szuksege. Vagy netan te az a szemely vagy aki valamilyen processzor es integralt aramkortervezo szakon vegeztel valami erre szakosodott egyetemen es hosszu gyakorlati idot toltottel a sony mernokei kozott es olyan jol atlatod, hogy egy laza mozdulattal elintezed azok tobb evi jol atgondolt mernoki munkajat es kijelented, hogy: "ma már a 256 MBos kártyák is irtó olcsók, és ekkora képernyõre felesleges a nagy kapacitás" LOL!!!
Egyaltalan nincsenek. Csak sajnos a mi kereseteink meg messze vannak es lesznek is az ilyen kutyukhoz, hogy csak ugy kiadjunk ra annyit amennyit Nem is a kelet europai piac van megcelozva. Ott ahol lesz kelloen fogekonyak ra a nepek es persze megvan hozza a megfelelo penz is. Termeszetesen itt is megveszi par fanatikus, en speciel nintendo ds-t, de nyilvan masok meg psp-t.
Ez az UMD tényleg elbaltázott lépés... Inkább egy hordozható DVD-lejátszó köré kellett volna építeni a játékgépet, nem pedig egy ilyen új formátumot erõltetni... És ha nem játszani, hanem filmet nézni szeretne a kedves vásárló? Megveszi megint ugyanazokat a filmeket jópénzért, amik már megvannak neki? Csak amiatt, hogy ezen is nézhesse? Nincsenek itt az emberek egy kicsit hülyének nézve?

egyetértek, ma már a 256 MBos kártyák is irtó olcsók, és ekkora képernyõre felesleges a nagy kapacitás

CSOCSO
par hete mondtak hogy nemnagyon lehet kihozni a gep tudasa mert nagyon merul tole az aksi..
tehat lehet hogy deszep volt a gt4 .. de lehet nem fog igy kinezni azer hogy az aksi is birja valameddig..
a cd dolog hatalmas otlet mondhatom..majh megenn varhattok a loading felirattal:)
kozben a busz zotykolodese miatt a filmek igen erdekesen fognak kinezni:)
valaki ma rmondta.. umd helyett fejlesztettek volna inkabb uj aksit...
es hasznalnanak a mar jol bevalt kartyas dolgot.. nemsok loading felirat es ma mar nagykapacitasu kartyak is vannak...umd meg hiaba mittom hany gigas.. nemhiszem hogy egy ekkora kepernyore akkora texturakat kell rakni mint a ps2 jatekaiba
CHEAPBOY
300 USD lesz a várható ára, a játékok 40-50 dollár körül, ez a lemez csak a Sonynal lesz gyartva, ergo kalozkodas nuku, ez is jelentosen megcsappantja majd a felhasznaloi bazisat. +a filmeket ra is csak ezen a fomraumon lehet majd kapni, ami +penz, tegyuk fel ha egy adott film mar megvan dvdn, de neznenk ezen is...:/ 2-3 ora aktiv jatekido (ha nagyon porgeti a lemezt a masina) illetve 2ora filmnezes az, amikre jelenleg! (tehat valtozhat) kepes a masina.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

a címbõl aszittem hogy egy olyan playstation lesz amit könnyû cipelni de amúgy rendes, meg tévére köthetõ. de ez egy szimpla "gameboy", kicsi a kijelzõje és csak 1 ember játszhat rajta. meg nem memóriakártya hanem ez a sosehallottamróla cédé kell bele :)

Dzsini
hajrá Sony, legyen egy erõs, nagytudású gép belõle, aminek TÉNYLEG nincs baja az akkumulátorkapacitással. sajnos pont a szûkszavúságuk az, ami kétségeket ébreszt...
se az árról (gép, játékok), se az aksiról nincs hivatalos nyilatkozat :(

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

frodó néni
ez állat lessz!

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!