A Sony szerint még idén megjelenik a Portable Playstation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy közben eszembe jutott valami: ha emberi áron esetleg egy DVD lejátszó kitet lehetne hozzá venni opcionálisan...
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
japánban sokmillióan ingáznak naponta 3-4 orát is (tokió 30 kilométeres körzetében több mint 40 millió ember él)
épp ezért terjedt el a 3G és a mobilos net japánban, ott ülnek a vonaton, mangát olvasnak, és hordozható dvd lejátszót néznek
buszon játszanak azok, akik a dzsipóknak akarják adni a cuccukat
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezõgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengõhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
És mi lehet abban a jó, ha egy hordozható játékkonzolon filmet tudsz nézni? Például az, hogy az embernek nem mindig van kedve játszani. Tudom, filmet nézni se. De a kettõ nem feltétlenül fedi egymást le teljesen. És ha már megvan a lehetõség, akkor miért ne? Ha egy kütyüben meg lehet oldani, akkor miért hordjak (vagy méginkább vegyek) két kütyüt, ami külön-külön valósítja meg ezt a két funkciót?
Buszon filmet nézni LOL? Buszon játszani nem az? Ha más közlekedési eszközön történõ használatról esett szó, akkor én javaslom, hogy utazz mondjuk InterCityn például Szombathelyrõl Nyíregyházára. Kíváncsi vagyok, akkor mi lenne a véleményed...
reggie rulaz :o)
különben ha a sony ilyen erõsen tartja magát valamihez, abból jó már nem sülhet ki, lásd japán PSX premier - "most kiadunk nektek egy ilyet, de sajnos pár extrát kispóroltunk belõle idõhiány miatt..." :) mindenesetre én maradok a "djöl szkrín"-es masinánál, super mario 64 ds miatt muszáj beszereznem egyet! :))
A PS2-s játékokban sokszor még textura sincs, ha meg van, silány minõségû. (talán egyetlen kivétel a GT4)
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
tehat lehet hogy deszep volt a gt4 .. de lehet nem fog igy kinezni azer hogy az aksi is birja valameddig..
a cd dolog hatalmas otlet mondhatom..majh megenn varhattok a loading felirattal:)
kozben a busz zotykolodese miatt a filmek igen erdekesen fognak kinezni:)
valaki ma rmondta.. umd helyett fejlesztettek volna inkabb uj aksit...
es hasznalnanak a mar jol bevalt kartyas dolgot.. nemsok loading felirat es ma mar nagykapacitasu kartyak is vannak...umd meg hiaba mittom hany gigas.. nemhiszem hogy egy ekkora kepernyore akkora texturakat kell rakni mint a ps2 jatekaiba
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
se az árról (gép, játékok), se az aksiról nincs hivatalos nyilatkozat :(
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!