Megjelent a GeForce 6200
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GF4MX != GF2. A 4MX jóval gyorsabb, teljesen új videogyorsítás volt benne, stb. Az 4000-es volt a GF2MX400 "újrahasznosítása".
1.) így kevesebb a selejt
2.) gondolni kell azokra is, akik nem akarnak integrált VGA-t, de játszani sem akarnak, így nekik mindegy, hogy mekkora a 3D teljesítmény - plusz vegyük figyelembe azt is, hogy így egy gyártósort kell csak felépíteni és üzemeltetni.
Ennek fényében tessék fikázni ezeket a kártyákat.
(Sõt, szerintem a GeForce4MX-ek is csak arra voltak kitalálva, hogy a sok GeForce2 GPU-t el lehessen adni, ami a nagy nV nyakán maradt.)
lol lol lol
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Na ja, de ez most melyik órajel, a 2D vagy a 3D módé? Szerintem a 2D, és a 3D magasabb lesz.
Ezek azért sokkal jobbak, mint az integrált cuccok.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
- integrált grafikus chipekhez képest - LoL... hát igen:)))))))
[merlinw.org]
Kis szerencsével ugyanaz a chip, csak letiltottak 4 pipe-et, amit talán újra lehet aktiválni...
Én is alig gyõzöm lebeszélni az embereket ezekrõl. Nem érnek semmit, csak annyit, hogy elmnondhatod, hogy FX van a gépedbe. Persze irodába jó, de akkor meg vannak olcsóbb karik is...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Az is tamogadta a directx 9 et, de TUL GYENGE VOLT AZOKAT A DX 9 es jatekokat FUTATNI!
Na pont ijen lesz ez is...nem eri meg, inkab azert a penzert veszel egy Ati 9600 XT, ami tenyleg repiti a jatekokat.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
alkohol.freeblog.hu Mi csak õszinték vagyunk, de nem állatok!