1879
-
lachun #154 Van két video a játékrbol, nagyon ütös lesz!!!
http://www.gametrailers.com/images/icon_mov_default.gif -
FLeK0 #153 Ez felreforditas, beszelni fognak rola, nem kiadni. -
#152 Ezt olvastam a pcguru oldalán:
A Valve vezetői közül többen megerősítették, hogy jövőhéten mindenképpen kiadják a Day of Defeat: Source-ot, tehát nem fognak késni a megjelenéssel. Az örömhír persze sosem jár egyedül (na jó, néha igen) ezért további részletekre is fény derült. Nevezetesen arról van szó, hogy gőzerővel fejlesztik a Half Life 1: Deathmatch-et, amit a HL1: Source accounttal rendelkezők ingyenesen tehetnek majd magukévá. -
FLeK0 #151 Pontosan 1 het mulva lesznek uj kepek es infok arrol, hogy mit csinaltak a jatekkal. -
FLeK0 #150 Van kis hir a jatekrol, ebbol az interjubol.
Gamecloud - What can you tell us about the progress on the Day of Defeat Source port?
Doug Lombardi - The team is cranking to finish this summer. We'll be showing more after e3, and I think folks are going to be pleasantly surprised by what's developed over the past few months. -
#149 Csak hogy azt írtad hogy 2 év. Arra egyenlőre akkor nem kell várni :) -
lachun #148 Már mé ne várjak -
#147 Nem muszáj rá várnod -
lachun #146 Akkor 2év ,hm....na nembaj, majd csak elkészül!!! -
FLeK0 #145 Kidolgozott lesz ez, csak nem hiszem hogy lenne olyan kiado ami az alap 1.0-as valtozatot kiadna amikor elkeszul, sokmindent kell meg bele tenniuk hogy valami ujat mutasson es megerje ujra a boltokba tenni, ez a hl1 mod eseteben is tobb evbe kerult. -
#144 Szvsz a STEAM-rendszer miatt a patchelgetés nem akkora probléma, szóval én inkább a mellett lennék, hogy jöjjön ki minél elöbb. ;) -
lachun #143 Oár évig :( ez szomorú ,de már inkább dolgozzák ki mint egynap 4 patch meg egyébb javitgatás!! -
FLeK0 #142 Ezt a jatekot par evig biztosan nem akarjak boltokban arulni, igy nem erinti. -
lachun #141 gond van a vave terjesztésel, remélem ez nem lesz gond ennek a gaménak!!!
"Bizonytalan a Valve játékok terjesztése
Barny, 16:14 - Játék: Biznisz - (10 komment)
(GamesIndustry) A nemrégiben bejelentett Valve-Vivendi megegyezés, mely szerint a Vivendi köteles augusztus 31-ével beszüntetni a Valve játékainak terjesztését, több lehetséges problémát is felvetett. Amennyiben nem talál magának kiadót záros időn belül a stúdió (vagy nem vállalja át a kiadói teendőket), akkor a termékeiket visszavonják az üzletek polcairól. Jelen esetben többféle megoldás is elképzelhető.
A legkevésbé valószínű forgatókönyv az, hogy a Valve játékokat csak Steamen keresztül terjesztik a közeljövőben. A Half-Life 2 szinte az egész világon bestseller lett, és csak az Egyesült királyságban, szűk másfél hónap alatt negyed millió példány fogyott a bolti, dobozos változatból. Ez a számok nyelvére lefordítva 8 millió GBP bevételt jelentett a tavalyi év végén, vagyis az efféle, tradicionális terjesztési mód életképességét bizonyítja.
A mai nap során Doug Lombardi, a Valve marketing főnöke is megnyilatkozott, elmondása szerint tárgyalásokat folytatnak a bolti terjesztéssel kapcsolatos részletekről. Lombardi azonban nem kívánt érdeklődő(ke)t megnevezni, valószínűleg az egyik befutó kiadó az Activision lehet, mely már így is több Valve játékot pátyolgat/fog pátyolgatni, többek között a Day of Defeat mod dobozos verzióját, illetve a sokat halogatott Team Fortress-t" -
lachun #140 igy van, szerintem egy két ww2-es gamát leborit szerintem a polcokrol!!! -
#139 Nekem nagyon tetszik a css grafikája és olyan lesz a dods-nek is meg a fizika is nagyon király. -
#138 aha ha temondod de ami igaz az igaz -
#137 te mekkora nyomorek vagy lol... nc
nemhogy nem koveted a hireket, de annyi hulyeseget mondasz hogy az mar merhetetlen. FLeKO-val egyetertek, ha mar ennyire nem tudsz semmit rola, akkor ne pattogj a "semmi" tudasoddal! -
Thanatos #136 nem is kicsit..., már nem egy topicban lejáratta mgát... 8mint tudjuk bf2 a mohpa enginejét fogja hazsnálni... rotfl :PPPPPPPPPPPPP) -
lachun #135 uristen te tényéeg tájékozatlan ember vagy!!!! -
#134 shéderek-et belerakják , attól még ocsmány texturák szögletes modellek ronda tárgyak
-
FLeK0 #133 Mivel eddig jatekelmenyben es jatszhatosagban felulmulta a tobbi vilaghaborus jatekot, ezert eppen eleg lenne, ha csak a vizeffekteket es az egyeb sourceal jaro ujdonsagokat tennek bele, hiszen akkor mar technologiailag is elso lenne. -
#132 ugyis rondalesz mitvártok ettől ugyan az lesz mint a sima csak a viz lesz olyan amilye ennyi valve......... -
FLeK0 #131 Figyeled?
"nemtesztelnek semmit" -- dehogynem, honapok ota zartkoru beta teszteles van igen sok meghivott emberrel a dod kozossegbol, a kov. patchben peldaul 2 ujabb palya fog bekerulni.
"1 éve nemképes kiadni" -- kb. fel eve fejlesztik a jatekot, a CS:S elso nyilvanos betaja par honappal tobbel kerult ki mint az eddigi dod:s fejlesztes ideje
"rendesen csinálnák" -- rendesen csinaljak, csak a viszonylag kicsi, par fos dod team mindig igyekezett igenyes munkat kiadni, ez idobe telik mind a kodolas, vagy a palyak/modellek teren. -
#130 én figyelem azthogy 1 éve nemképes kiadni mer ha rendesen csinálnák már rég kintlehetne -
FLeK0 #129 Picit visszavehetnel, ha ennyire nem koveted figyelemmel a hireket a jatekkal kapcsolatban. -
#128 IDŐ teszt ezek nemtesztelnek semmit csak ülnek meddig huzzák már szar valve szánalom -
FLeK0 #127 Egyelore betat tesztelnek, jonnek a patchek, ido kell neki, ok sem tudhatjak mennyi. -
#126 Hülye VALVE nemadna valami hírt hogy mikor jön ki.
Remélem gyorsan feltörik majd :D -
lachun #125 én css-t nem játszottam de dodst nagyon várom szintén:D -
#124 Jöhetne már a game mert már a css-et unom -
lachun #123 köszi akkor mehyek infot gyüjteni:)) -
FLeK0 #122 dod.hu-n van par aprosag. -
lachun #121 tyü de rég nem nézelödtem erre, de látom nem is jött uj hír -
lachun #120 az akadozást nem vga-ra értettem -
#119 Nekem ment a css mag a hl2 teljes grafikán minden élsimítással meg anizotrópikus szűrésekkel. Gondolom ez se fog akadni. Remélem :) -
FLeK0 #118 Nyilvanos nem is lesz valoszinuleg. -
#117 en beernem most avval is :( de meg az sincs :(((( -
lachun #116 naja , de a béta is akadozik sajna . -
#115 Nekem nem a béta hanem a teljes kell :D