13397
  • gyuri12
    semmi baj:)
  • TomDantes
    Jól van na, nem robotok, nem mutánsok, megjegyeztem
    Több buta kérdést csak akkor teszek fel ha majd meg lesz a teljes.
  • minimize
    nálam a gyári lemezes driver van fenn,x-fi extreme music alá, igaz xp opr., de gond nélkül. vista-n nem néztem.
    ez a játék HATALMAS.
  • gyuri12
    azok nagyon nem robotok:/
  • Pretorian
    Hangprobléma, valaki plz help! EAX-et és a reverb-et hiába kapcsolgatom, az intronak van hangja, de a játéknak nincsen, igen, újra is indítottam, miután a hangbeállításokat buzeráltam. Se így nem jó, se úgy.
  • AntiHero
    nem
  • TomDantes
    Aha. Amúgy a demoban a nagy robotokat nem lehet kinyírni? Mert nem találkoztam velük szemtől szemben, nem is lehet?
  • strebacom
    A HL2-ben más volt mert ezek benzinmotorosak, a HL2-ben meg gumimotorosak voltak én csak tudom mert a szomszédomban készitette egy modellezö srác!!
  • minimize
    annyira "megköszönöm" ezt a játékot a Galaxis-nak, hogy előrendeltem egy Crysis-t is náluk...
  • TomDantes
    Aha, jó akkor nem mutánsok, mindegy. azért jó kis játék, ez.
    Azok ak isrepülő roborok is tetszetek, mondjuk ilyen mintha lett volna a Half-life 2-ben is nem? Nem baj, jó volt.
    Amúgy lehet hogy hülye vagyok, de az ármmal nem nagyon tudtam ölni, a tűz az hatásosabb.
    (és várom hogy hogy még fejlessze aki készítette ezt Sm2.0-ás izét, aztán össze kaparom rá pénzt mert úgy néz ki warez verzó nem lesz) Na jó ezt tőbb nem mondom el. Most már várok nyugodtan
  • AntiHero
    zakkantak és eldeformálódtak a "szer" miatt. De amúgy emberek:)
  • gyuri12
    nem mutánsok,csak zakkantak,akiket megörjített az adam.
  • TomDantes
    Hehe, igen, emberek, izé, de akkor sem izé szóval mutáns emberek vagy nem?
    vagy nem jól értettem meg storyt? Lehet hogy tévedek, mert csak demo-t toltam végig.
    De a lényeg akkor is az,hogy remélem még fejleszti az a csávó az ta cuccot amivel fut SM2.0-án.
    Akárhogy is, még majd visszamegyek és felgyűjtok egy-két alakot.
  • bálint csabi
    oks nem tudtam bocs!
  • AntiHero
    Embereknek hívják öket
  • TomDantes
    Hát az engem nem különösebben érdekel hogy bele teszik-e hivatalos patchba, a Vampire javításai sem hivatlosak mégis azoknélkül nag sz@r lenne.
    Na szóval azt akartam mondani, hogy ha jól láttam az volt a fájl neve : Beta2, vagyis gondol béta verzió...bár lehet tévedek, meg nem értek angulul és csak angol oldalon találtal leírást,
    szóval a neve miatt gondolom hogy még fejleszt a dolgon ez a rajongó.
    De amúgy mindegy, mert megvenni nincs pénzem...a másik módszer meg nem működik, egyelőre.
    Amúgy hogy a játékról is szó essen, jónak tűnik a demo alapján. Tetszett hogy felgyúthattam azokat az akárkiket.
  • strebacom
    Ezt,(ha jóltudom) egy rajongó készitette, ha lesz hivatalos patch akkor lehet hogy beletszik, de nem hiszem!!
  • strebacom
    Én is PC-röl beszélek, vagy mit akarsz ???
  • TomDantes
    Üdv, a következő lenne a kérdésem, remélem ez nem ütközik a szabályztaba.
    Szóval kipróbáltam ezt a fájlt amivel SM2,-án is fut a Biosock ,dem ég messze nem tökéletes. Szóval a kérdésem az, ezt javítják még, tehát jön még majd ki újabb verzió ebből a fájlból?
    Mert ha jól értettem most is van már kettő, ügye?
  • rémrendescrysis
    De PC-n
  • strebacom
    Pcdome,Cdgalaxis, ha van de akkor meg lesz...
  • rémrendescrysis
    Hol lehet kapni a BIOSHOCK-ot?
  • Kandurex
    hát ja, inkább ;) azért kétlem, hogy jövő hónaptól ingyenes lesz a Bioshock :)
  • grebber
    Pff a világ legszerencsétlenebb emberei azók akik megveték a FEAR-t 9990Ft-ért a multiért azt rá pár hónapra ingyenesség tetták a multi részt! :(
  • Magnum PI
    Örömmel jelentem hogy megvettem a játékot, és mivel én vagyok a világ leg szerencsétlenebb embere tuti hogy holnapra feltörik
  • Tatyla
    második pályarész,mikor megkaptam a kék jelölö bogyót,és kipróbáltam,leugrálltam ilyen pallókon és ott van ez a rácsos ajtó...
  • Hoz_Hun
    hehe... lol. :)
  • DarkSector
    :D
  • DarkSector
    Hogyan?
  • AntiHero
    én is írtam neki mégse reagál:)(csak mondja a magáét: help me help help helpmeeeeeeee)
  • Hoz_Hun
    A képről én se vágom, hogy ez hol van.
  • robotnyk
    melyik pálya, és mi a feladat? hint nem segít egyébként?
  • Tatyla
    #9087 pls help!
  • The Protector
    Valaki tudni linket adni v leírást az sm2-ás indításhoz.mi kell hozzá?kérem vki válaszoljon.
  • Mr. Perfect
    Mé mi a bajod az aktiválással?
  • Magnum PI
    Elméletileg jön majd a nem aktiválós változat és majd nyomom azzal.
  • Hoz_Hun
    Ahogy az orvos mondaná...törlést kérek!!
  • DarkSector
    Mié soha nem akarsz vele játszani?
  • Magnum PI
    Voltam ma a Medimarktban és 9.999Ft-ért ott bambult big dady a polcon. Megfogtam, megsimogattam, megnyaltam és csak || ennyi kelett hogy megvegyem, de erőt vettem magamon és továbbáltam. Nem, nem fognak megtörni!Nem..., nem.....ááááá, megyek megveszem
  • DarkSector
    Megnek, megpróbálhatod!