13397
-
gyuri12 #9248 semmi baj:) -
TomDantes #9247 Jól van na, nem robotok, nem mutánsok, megjegyeztem 
Több buta kérdést csak akkor teszek fel ha majd meg lesz a teljes. -
nálam a gyári lemezes driver van fenn,x-fi extreme music alá, igaz xp opr., de gond nélkül. vista-n nem néztem.
ez a játék HATALMAS.
-
gyuri12 #9245 azok nagyon nem robotok:/ -
Hangprobléma, valaki plz help! EAX-et és a reverb-et hiába kapcsolgatom, az intronak van hangja, de a játéknak nincsen, igen, újra is indítottam, miután a hangbeállításokat buzeráltam. Se így nem jó, se úgy. -
nem -
TomDantes #9242 Aha. Amúgy a demoban a nagy robotokat nem lehet kinyírni? Mert nem találkoztam velük szemtől szemben, nem is lehet? -
strebacom #9241 A HL2-ben más volt mert ezek benzinmotorosak, a HL2-ben meg gumimotorosak voltak én csak tudom mert a szomszédomban készitette egy modellezö srác!! 
-
annyira "megköszönöm" ezt a játékot a Galaxis-nak, hogy előrendeltem egy Crysis-t is náluk...
-
TomDantes #9239 Aha, jó akkor nem mutánsok, mindegy. azért jó kis játék, ez.
Azok ak isrepülő roborok is tetszetek, mondjuk ilyen mintha lett volna a Half-life 2-ben is nem? Nem baj, jó volt.
Amúgy lehet hogy hülye vagyok, de az ármmal nem nagyon tudtam ölni, a tűz az hatásosabb.
(és várom hogy hogy még fejlessze aki készítette ezt Sm2.0-ás izét, aztán össze kaparom rá pénzt mert úgy néz ki warez verzó nem lesz) Na jó ezt tőbb nem mondom el. Most már várok nyugodtan -
zakkantak és eldeformálódtak a "szer" miatt. De amúgy emberek:) -
gyuri12 #9237 nem mutánsok,csak zakkantak,akiket megörjített az adam. -
TomDantes #9236 Hehe, igen, emberek, izé, de akkor sem izé szóval mutáns emberek vagy nem?
vagy nem jól értettem meg storyt? Lehet hogy tévedek, mert csak demo-t toltam végig.
De a lényeg akkor is az,hogy remélem még fejleszti az a csávó az ta cuccot amivel fut SM2.0-án.
Akárhogy is, még majd visszamegyek és felgyűjtok egy-két alakot. -
bálint csabi #9235 oks nem tudtam bocs!
-
Embereknek hívják öket
-
TomDantes #9233 Hát az engem nem különösebben érdekel hogy bele teszik-e hivatalos patchba, a Vampire javításai sem hivatlosak mégis azoknélkül nag sz@r lenne.
Na szóval azt akartam mondani, hogy ha jól láttam az volt a fájl neve : Beta2, vagyis gondol béta verzió...bár lehet tévedek, meg nem értek angulul és csak angol oldalon találtal leírást,
szóval a neve miatt gondolom hogy még fejleszt a dolgon ez a rajongó.
De amúgy mindegy, mert megvenni nincs pénzem...a másik módszer meg nem működik, egyelőre.
Amúgy hogy a játékról is szó essen, jónak tűnik a demo alapján. Tetszett hogy felgyúthattam azokat az akárkiket. -
strebacom #9232 Ezt,(ha jóltudom) egy rajongó készitette, ha lesz hivatalos patch akkor lehet hogy beletszik, de nem hiszem!! -
strebacom #9231 Én is PC-röl beszélek, vagy mit akarsz ??? -
TomDantes #9230 Üdv, a következő lenne a kérdésem, remélem ez nem ütközik a szabályztaba.
Szóval kipróbáltam ezt a fájlt amivel SM2,-án is fut a Biosock ,dem ég messze nem tökéletes. Szóval a kérdésem az, ezt javítják még, tehát jön még majd ki újabb verzió ebből a fájlból?
Mert ha jól értettem most is van már kettő, ügye? -
rémrendescrysis #9229 De PC-n -
strebacom #9227 Pcdome,Cdgalaxis, ha van de akkor meg lesz... -
rémrendescrysis #9225 Hol lehet kapni a BIOSHOCK-ot? -
hát ja, inkább ;) azért kétlem, hogy jövő hónaptól ingyenes lesz a Bioshock :) -
Pff a világ legszerencsétlenebb emberei azók akik megveték a FEAR-t 9990Ft-ért a multiért azt rá pár hónapra ingyenesség tetták a multi részt! :(
-
Örömmel jelentem hogy megvettem a játékot, és mivel én vagyok a világ leg szerencsétlenebb embere tuti hogy holnapra feltörik -
második pályarész,mikor megkaptam a kék jelölö bogyót,és kipróbáltam,leugrálltam ilyen pallókon és ott van ez a rácsos ajtó... -
Hoz_Hun #9212 hehe... lol. :) -
:D -
Hogyan? -
én is írtam neki mégse reagál:)(csak mondja a magáét: help me help help helpmeeeeeeee) -
Hoz_Hun #9207 A képről én se vágom, hogy ez hol van. -
melyik pálya, és mi a feladat? hint nem segít egyébként? -
#9087 pls help! -
Valaki tudni linket adni v leírást az sm2-ás indításhoz.mi kell hozzá?kérem vki válaszoljon. -
Mr. Perfect #9199 Mé mi a bajod az aktiválással? -
Elméletileg jön majd a nem aktiválós változat és majd nyomom azzal. -
Hoz_Hun #9196 Ahogy az orvos mondaná...törlést kérek!! -
Mié soha nem akarsz vele játszani?
-
Voltam ma a Medimarktban és 9.999Ft-ért ott bambult big dady a polcon. Megfogtam, megsimogattam, megnyaltam és csak || ennyi kelett hogy megvegyem, de erőt vettem magamon és továbbáltam. Nem, nem fognak megtörni!Nem..., nem.....ááááá, megyek megveszem -
Megnek, megpróbálhatod!