BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
A képeken naon kicsi az eltérés...nem hinném, hogy 30fps különbség ér-e ennyit?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
ÉLSIMITÁS bekapcsolása (demeoban) fullnál probáljátok ki nekem nincsen full.

Next PC upgrade: 2022

Egyel tuti nem. Én egyet kiharveszteltem, és a jó végét kaptam. Annyi hogy buktam a "Saviour of the Little Sister" archivumot. De most másodjára nekiugrok és mindet megmentem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

k3nGu
emberek, én már teljesen összezavaradtam!most mék már a plazmid, a képességek, és az ADAM, az meg a piros lötty amibe a képesség van.h van ez??<#fejvakaras>

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

grebber
Ja DX10 -es kariknál esetleg DX9 alatt ennél bonyolultabb az élsimitás mingyá beirom de csak demóhoz van de fullnál is müködik szerintem!

Casper007
Hihi, nekem még csak pisztolyom van. XD Bár azzal már legalább eltalálom az ellent.

Hello World!

DarkSector
Akkor megnézem, bár én mintha próbáltam volna már és nem sok eredménnyel...
Azért köcce...
Ahhogy mondanák "próba, cseresznye"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

AntiHero
NA hogy a fene egye meg😞 Kár volt kinyirni:S

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

k3nGu
galaxisneten meg msot a CE fogyott el, hát nem sok érkezhetett...pár ezer:SO

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

AntiHero
Driverbe..

AntiHero
Akkor neked már tuti nem az lesz a vége hogy megmented a kislányokat. Úgy tudom hogyha már csak 1-el is mást csinálsz akkor már nem az a vége lesz.

DarkSector
Élsimítás!!!!!!!!!!!
Hogyan?????????????????

k3nGu
nah gyerekek még1xer.egy képen láttam h daddy kb. 2-3-szor akkor mint az eredeti, magas volt.van ien a játékban??

grebber
Na leszedtem megint a demót most megnézem az élsímitás mennyire huzza be a gépem!

Az bizos, de legalább jól kitanultam a plazmoidokkal trükközni. De a shotgun is sokat dobott a dolgon, mert azzal nem nagyon kellet célozni 😄. Végén egész pontossan lõtem az nyilpuskával, ami szerintem az egyik legerõsebb fegyver a játékban.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ebben is van auto aim, de az egy vicc. Én feltoltam az érzékenységet 99-100-ra (PC is érzékenyre állítva játszom) és így is lassúnak találtam. De tényleg meg lehet szokni, bár olyan szerintem sosem lesz mint a bill.+egér. Az fura, hogy tulajdon képpen a hüvelykujjaddal célzol, míg egérnél csukló+kar.

Én írtam és ajándékot hagynak kb 2-3 megmentett kislány után (fixen 200 ADAM mindig, meg még két másik extra cucc, volt mikor plamzmoidot kaptam még pluszba). A Gathers Garden (vagy mi) Machine (az a gép amit két kislányszobor fog közre ahol az ADAm-ot rögtön el is verheted) elõtt hagyja az egyik Little Sister egy ilyan maci ajándékcsomaggal, nem tudod eltéveszteni. Ráadásul, gyakran pont akkor rakják le mikor odaérsz.

Sephi
Ettol feltem. Mar reg el kellet volna kedjem. Pl a The Darkness-nel nem volt bajom mert ott auto aim is van de ennel amiutan letoltam a demot megijentem hisz az egerrel is nehez volt celozni 😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

robotnyk
egy-egy fajta ellenfél típusból bármennyit, de egy bizonyos ellenfélért csak egyszer kapsz értékelést.
Hát ha nem tud célozni az ember akkor azért lassaban halad 😄
Casper007
Ez csak bizonyítja, hogy a játék több, mint 10 órás. 😄

Hello World!

grebber
Ez a fotózás hogy müködik bármennyit és bárkit akit akarok le lehet fotózni vagy mondják hogy kit kell?

robotnyk
gatherers gardennél hagyják, ahol a plasmidokat lehet venni.
Én Xbox360 toltam végig. Kb 10 óra kellet mire megtanultam célozni <#idiota>... kezdeti idõkben a shotgunnal mentem csak valamire, mert a pisztolyan még Big Daddyit sem találtam el.
Ez az elsõ FPS-em konzolon, hát nem vagyok én ehhez hozzászokva kérem szépen, bill.+egér vagyok szokva. Minden egyéb játéknál, nagyon jó a gamepad, de FPS-nél... na mindegy, mondom nekem kb 10 óra kellet aztán tudtam vele hatékonyan célozni.

Sikeresen túl vagyok az elsõ kettõ Big Daddy/Little Sister duón.
Big Daddyk iszonyt durávk 😄

Kérdés:
Ha jó fiút játszom és megmentem a kislányokat, valaki azt mondta, hogy ajándékot hagynak.
A medical pavilonban lévõk hol hagyják ezeket, mert bjártam a szintet át is mentem a kövtekezõre, de semmi ...
Vagy csak késõbblesznek elhagyva, itt-ott?

köszi

Rögtön kinyírtad a színházban?!?
Lol
Nem most kellet volna, hanem késõbb az apartmanjában. Ott sem kell, de asszem oda mostmár nem fogsz tudni bemenni, ahol táncol a csajával (és nem zongorázhatsz egyet 😄D). Akkor is megkapod a kulcsot és viszablatyoghatsz a ládához, bár nem érdemes, mert nagyon ratyi cuccok vannak benne.

Tipp.: ha kinyírtad fotózd le. Akkor kapsz egy secret archivumot "Irony" néven.

Casper007
Egész jól. Hidd el, egy idõ után megszokod.

Hello World!

mikisanzi
én ott vettem CE-t és fémdobozzal van.

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

Frank99
hát párat harvesteltem az elején, azóta csak rescue....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

ok köszi!

k3nGu
szóval 1280-ba mérjem le h mennyi az fps...jóvan gyorsan megsinálom mert mindjárt meek el...

azt ugye tudtad, hogy 1280×1024-es felbontásra van optimalizálva a kártya!így is próbáld ki légyszi és kommentelj, plíz!SSSSÕÕÕÕÕTTTTT!!!
inkább futtasd le a tesztet és írd meg, hogy mennyi az FPS!!!csak mert venni akarok egyet és érdekelne, hogy megéri-e a mostanihoz képest!!!légyszíves!!!köszi!

Írhatod priviben is!

k3nGu
hát a galaxison fém doboz, szóval az fém doboz!😄nekem majd holnpa derül ki h az-e, debiztos vagyok benne...

k3nGu
a world in conflict-ra gondolok...de a bio fraps-al mérve(ugye belehet állítani h 99 fps legyen a max nemde, mert nekem 75 volt) hát jó ideig 74-75 volt, 1-2xer volt amikor lement 40-re...

Voltan
A CE-hez fémdoboz van? A CDgalaxisban azt írják, de hallottam mást is. Szóval fém a doboz?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

k3nGu
maxra vittem asszem 1024-be hagytam és a töltés után egy picit beakadt, csodálkoztam h csak annyit...😉

VGA kártyádon, hogy fut a gamma?(gondolom jól😄)
viszont érdekelne, hogy a World in Conflict hogyan megy, ha próbáltad esetleg...

k3nGu
FAQ-t olvasd el, ott le van írva mi van és mi NINCS!fékek mind!

Hello!2 versio is van egyiknek az a neve hogy ONEHiTWONDER a másiknak pedig NoGrp
Ev1L
Picivel könnyebb, mint nekem, akinek még pénzt is össze kell gyûjtenie. 😊

I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.

k3nGu
nekem hónap jön a CE, nehéz lesz kivárni:S😊

Ev1L
Szép jó reggelt mindenkinek!
Hamarosan lehet én is a játék megvásárlására folyamodok, már unom a demót... 😊

I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.

olyan ronda vagy, hogy gyerekkorodban palacsintával etettek, mert csak az fért be az ajtó alatt!!!!

😄😄😄😄😄😄😄😄

k3nGu
Ja és Jóreggel Mindenkinek!😉
a gammában mit lehet fejleszteni?a fegyvert extrákkal, töltény fajtákkal, meg ien saját képességel, h gyorsabb regenerálódás meg mikkel még?

k3nGu
nah végre kivan írva az off topic, jobb így😉
mér láttam egy képen h daddy sokkal nagyobb mint egy sima??ien fõnök daddy vagy mi a rák?😄

bodesz
ó ja megvan.ua a fejlesztõ :o

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
amúgy a gamenak van valami köze az oldschool system shock 1-2 hez? 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

AntiHero
Teljesen igazad van.

Sosem ertettem, hogy aki ennyire spoilererzekeny, az miert olvassa az adott jatek forumat. Arra talaltak ki, hogy a jatekrol lehessen beszelni, kulonben mire valo lenne? A hw/warez kerdeseken kivul mehetne minden post spoilerbe. No offense amugy 😊
AntiHero