13397
  • dante3
    Csak nehogy csalódjunk!
  • Zoleeka007
    Holnap sztem 100 hogy jön a demo mer egy valag lapon írják
  • dante3
    Én már a trailerek alapján adnék neki annyit!
  • Pretorian
    Hát...így a review-k alapján asszem az Irrational beírta magát a játéktörténelem nagykönyvébe. Kíváncsi vok, Gamespot meg IGN mennyit dob rá, ha hihetünk a rivjúknak, akkor tuti megy majd a 9.6 - 9.8.
  • dante3
    Hát nem mostanában fogok leszokni a dohányzásról!
  • Zoleeka007
    mi jóval előrébb járunk mint a többi fórum le vannak maradva
  • dante3
    Semmi spoiler!!!
  • Zoleeka007
    valami német lapon azt írjá hogy 11óra múlva van demo torrenten
  • kill3r21
    Gyerekek hatalmas a játék alig birom abbahagyni..remélem jön pc-re is hamarosan le akarom tesztelni mit bir a gépem....:)
  • Zoleeka007
    de az fix hogy megéri várni mert biztos hogy nem fogunk csalódni!
  • dante3
    Most nézem, ez lett a legnépszerübb téma!
  • Spaceghost
    Úgy gondolják az már a mi bajunk :P Amúgy szerintem 7végére biztos megoldják a srácok a dolgot. Ügyesen megcsináltak eddig mindenféle törést ez se okozhat sztem nagy problémát.
  • Zoleeka007
    Ez végülis igaz csak addig meg gebedünk
  • Spaceghost
    Biztos dolgoznak már rajta. Jó munkához idő kell :)
  • Zoleeka007
    De semmi warezos nem tolta fel ezt a 21-edikég le tiltott verziót? mert azt már valaki könnyen fel tudá nyomni
  • robotnyk
    igen, 1 hétre rá, 28dikán.
  • Alwares
    Az is kb ugyanakkor jön... Csak a nagy Bioshock őrület mellet mindenki megfeledkezett róla :D
  • kuci06
    "Update: There is no longer a confirmed date for the BioShock PC demo."

"Publisher 2K Games then assured the community that a PC demo would be released shortly."

Állítólag a Shacknewsnél egy régi hír alapján írták a cikket, ahol még úgy volt, hogy 17-én jön :(
  • robotnyk
    ez is kint van már vagy 2 napja, sokat nem jelent, már a MoH:Airborne demo is "lefoglalható"
  • kuci06
    én is :D

#763 Pre-Load the demo? Lol, már a demót is preloadolni kell ? :D

(amúgy fake volt a holnapi demóról a hír, sajnos mégis 21-én lesz )
  • Alwares
    És ezzel mi a gondod?
  • Code92
    hop benéztem az nap sorry
  • Zoleeka007
    http://www.fileplanet.com/promotions/bioshock/ na ezt meg kell nézni
  • dante3
    Jah, meg is vártam volna, az tuti!
  • kuci06
    neeeee :(

http://www.shacknews.com/onearticle.x/48490
  • _Atti_
    na hurrá...
  • kuci06
    Lol :D

Szép is lett volna, hogy 4 óra múlva itt a demó :D
  • robotnyk
    az nem 4 óra 20 perc, hanem 4 nap, 20 óra (majdnem 23 igazából), és a pre-loadolt játékot akkor lehet majd játszani, nem a demoig számol vissza.
  • Code92
    steam-esn a főablakban van egy visszaszámláló a pc-s demo ig, még 4 óra 20 perc, ha elég lenne hozzá a vieü karim akkor csak szolidariból is kivárnám azt a 4 órát h. benyomjam a letöltést :D:D de így nem sok értelme van, de aki ezt teszi annak sok sikert és energiát hozzá, jó játék ez, 90% alatt sehol sem kapott netes oldalakon!!!
  • L2Goku
    Es ha az EA Games mostmar Cry Englinel fog dolgozni akkor fiuk Kezdodik csak az elet :D
  • L2Goku
    Cry Engine kicsit Odavert az UT nak :D most felvan adva a feladtatt :D
  • Alwares
    Hát nemtom ez mennyire Dx10-es, hát nem sok dx10 van benne, így hát ezt ne is erőltessük... Egyébként menni fog 64 biten mert az u engine 3 támogatja...
  • L2Goku
    Annyira Hulyeseget tutok irni.... ha CS meg AZ SC Ami 8-10 Eves jatek es azmegy a vista 64 biten akkor pont egy zsir uj jatek nemene? Ennyire hulye ember nemlehet valaki mar bocs...
  • w77d
    remélem, mindenesetre megnyugtat, hogy más is így vélekedik :D
  • kuci06
    Az biztos, hogy megy. Egy Dx10-es játéknál csak figyelnek arra is, hogy menjen minden Vista verzión :D
  • w77d
    és akkor tényleg lehet hogy nem fog a bioshock futni vista 64biten?? egy ilyen kaliberü játéknál csak figyelnek erre!
  • bon
    Nem mindet.
  • w77d
    szépen halkan megpróbálok benyögni még egy kérdést, hátha nem vetett még ki magából a társadalom
    miért ne menne vista 64bit-en? minden 32bites programot tud kezelni a vista 64bit-is (legalábbis tudtommal)
  • kuci06
    meg a pc-ink is :D
  • tmisi
    Na akkor holnap meg lesznek izzasztva a szerverek.