13397
-
Csak nehogy csalódjunk! -
Zoleeka007 #784 Holnap sztem 100 hogy jön a demo mer egy valag lapon írják -
Én már a trailerek alapján adnék neki annyit! -
Hát...így a review-k alapján asszem az Irrational beírta magát a játéktörténelem nagykönyvébe. Kíváncsi vok, Gamespot meg IGN mennyit dob rá, ha hihetünk a rivjúknak, akkor tuti megy majd a 9.6 - 9.8. -
Hát nem mostanában fogok leszokni a dohányzásról!
-
Zoleeka007 #780 mi jóval előrébb járunk mint a többi fórum le vannak maradva
-
Semmi spoiler!!! 
-
Zoleeka007 #778 valami német lapon azt írjá hogy 11óra múlva van demo torrenten -
Gyerekek hatalmas a játék alig birom abbahagyni..remélem jön pc-re is hamarosan le akarom tesztelni mit bir a gépem....:) -
Zoleeka007 #776 de az fix hogy megéri várni mert biztos hogy nem fogunk csalódni!
-
Most nézem, ez lett a legnépszerübb téma!
-
Spaceghost #774 Úgy gondolják az már a mi bajunk :P Amúgy szerintem 7végére biztos megoldják a srácok a dolgot. Ügyesen megcsináltak eddig mindenféle törést ez se okozhat sztem nagy problémát. -
Zoleeka007 #773 Ez végülis igaz csak addig meg gebedünk
-
Spaceghost #772 Biztos dolgoznak már rajta. Jó munkához idő kell :) -
Zoleeka007 #771 De semmi warezos nem tolta fel ezt a 21-edikég le tiltott verziót? mert azt már valaki könnyen fel tudá nyomni 
-
igen, 1 hétre rá, 28dikán. -
Az is kb ugyanakkor jön... Csak a nagy Bioshock őrület mellet mindenki megfeledkezett róla :D -
"Update: There is no longer a confirmed date for the BioShock PC demo."
"Publisher 2K Games then assured the community that a PC demo would be released shortly."
Állítólag a Shacknewsnél egy régi hír alapján írták a cikket, ahol még úgy volt, hogy 17-én jön :( -
ez is kint van már vagy 2 napja, sokat nem jelent, már a MoH:Airborne demo is "lefoglalható" -
én is :D
#763 Pre-Load the demo? Lol, már a demót is preloadolni kell ? :D
(amúgy fake volt a holnapi demóról a hír, sajnos mégis 21-én lesz
)
-
És ezzel mi a gondod? -
Code92 #764 hop benéztem az nap sorry -
Zoleeka007 #763 http://www.fileplanet.com/promotions/bioshock/ na ezt meg kell nézni -
Jah, meg is vártam volna, az tuti! -
neeeee :(
http://www.shacknews.com/onearticle.x/48490 -
na hurrá... -
Lol :D
Szép is lett volna, hogy 4 óra múlva itt a demó :D -
az nem 4 óra 20 perc, hanem 4 nap, 20 óra (majdnem 23 igazából), és a pre-loadolt játékot akkor lehet majd játszani, nem a demoig számol vissza. -
Code92 #757 steam-esn a főablakban van egy visszaszámláló a pc-s demo ig, még 4 óra 20 perc, ha elég lenne hozzá a vieü karim akkor csak szolidariból is kivárnám azt a 4 órát h. benyomjam a letöltést :D:D de így nem sok értelme van, de aki ezt teszi annak sok sikert és energiát hozzá, jó játék ez, 90% alatt sehol sem kapott netes oldalakon!!! -
Es ha az EA Games mostmar Cry Englinel fog dolgozni akkor fiuk Kezdodik csak az elet :D -
Cry Engine kicsit Odavert az UT nak :D most felvan adva a feladtatt :D -
Hát nemtom ez mennyire Dx10-es, hát nem sok dx10 van benne, így hát ezt ne is erőltessük... Egyébként menni fog 64 biten mert az u engine 3 támogatja... -
Annyira Hulyeseget tutok irni.... ha CS meg AZ SC Ami 8-10 Eves jatek es azmegy a vista 64 biten akkor pont egy zsir uj jatek nemene? Ennyire hulye ember nemlehet valaki mar bocs... -
remélem, mindenesetre megnyugtat, hogy más is így vélekedik :D -
Az biztos, hogy megy. Egy Dx10-es játéknál csak figyelnek arra is, hogy menjen minden Vista verzión :D -
és akkor tényleg lehet hogy nem fog a bioshock futni vista 64biten?? egy ilyen kaliberü játéknál csak figyelnek erre! -
Nem mindet. -
szépen halkan megpróbálok benyögni még egy kérdést, hátha nem vetett még ki magából a társadalom 

miért ne menne vista 64bit-en? minden 32bites programot tud kezelni a vista 64bit-is (legalábbis tudtommal)
-
meg a pc-ink is :D -
tmisi #746 Na akkor holnap meg lesznek izzasztva a szerverek.