13397
  • IgH
    Tölem olyat ne várj 6800GT-ém van és amig nemjön a 9-es széria marad is.
  • kill3r21
    pont ezaz hogy nem szebb ....csak kisebb afelbontása...én aztvártam hogy egy 8800as kártyán lekéne aláznia xboxot...azt ugyanojan kb...
  • Kandurex
    Ezek a DX10 képek
  • tibiszabo
    sziasztok
    sepron 3000+ procival menne a gém??
  • Istencsászár
    dx10es képeket nyomassatok had lássuk mennyivel brutálisabb az
  • Pretorian
    Köszi, megpróbálom...
  • Kandurex
    nem is, is :)

• wedge31
    Ne bánts, napok ota erre a percre várt hogy egy gyengébb pc-és képet fikázhason, hagy legyen meg az öröme...
  • IgH
    az derék .. nekem most nemnagyon megy 50fölé,meg is van a maga 9órás letöltési ideje.
  • IgH
    azt én is megköszönném,bár van még1,de onnan nekem a softpedianál is kétszer olyan lassan jön le,kb fél óra 100mega..szal azt se érdemes nagyon..egyébként: http://chonnom0.filezaru.com/BioShockPCDemo.zip
    szal ha vki tud még vmi nemtorrentes linket az dobja be légyszi!
  • Hellsing47
    de mondanátok ha mernétek :D
  • mac83
    nekem innen végig 700-800-al jött ( 1-2 órája :))
  • Kandurex
    :D nem mi mondtuk :D
  • chalezlopez

Szegény pubinak nem volt sok esélye...

• Hellsing47
    persze persze tudjuk..x360-on szebb :C
  • Pretorian
    Tudna valaki dobni olyan linket, ahonnan elfogadható sebességgel jön a demó? Nem torrentre gondolok...
    Softpedia nekem csigalassú Flashgettel is, mást egyenlőre nem találtam...
  • rotator
    Az első kép ugyebár a legelején van a játéknak. Nos, én még itt azt hittem, hogy a prerender intrót látom. Mikor aztán pár mp után se akart továbbmenni a cselekmény, próbaképpen hozzáértem az egérhez és... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Ez már a játék volt!!! Valami iszonyúan atom feeling és elképesztően optimalizálva van. Másfél éves konfigomon mindent maxra tolva is úgy futott, mint valami 2 évvel ezelőtti játék, csak éppen a holnap grafikájával. :) A hangok 100-as skálán 110! Na többet nem is mondok, +1 customer gained. :)
  • dienesoft
    Akkor bocs, tényleg nem tudtam.Máskor nem fogok feltölteni oda.
  • kill3r21
    szép szép...de nem mondok inkább semmit me meglincseltek...:D
  • Kandurex
    szép képek
  • grebber
    Aki megakarja nézni a képeket jobklikk tulajdonságok és kimásolja a linket azt megnyitja másik ablakba ennyi!
  • grayfox
    szép képek. nekem még 2 óra :(
  • Kandurex
    Na, ne,..MINDIG, de mindig is probléma volt az imageshack -el, én még nem láttam olyat, h szídták volna, mint a bokrot...nem is hibáa terjedt el az a rohadt brek - brek
  • dienesoft
    Maradj mán, csak gyors kerestem egyet, ez jutott eszembe hirtelen.Eddig nem volt vele gond.
  • Kandurex
    éljenek a békák...hogy nem tudtok erről a retard imageshackről LESZOKNI!!!
  • mac83
    bocsánat, az előző adag kétszer ment el ...
    ittvan még 1-2 :)

• rémrendescrysis
    Honnan van meg neked a demo?
    Elmondanád, kössz.
  • mac83

• dienesoft
    Hát, a képeimet igen gyorsan törölték...
  • dienesoft
    Végigtoltam a demot. Azt kell ,hogy mondjam, várom a megjelenést, mégha nem is olyan jól megy a játék.Gond nélkül fölment a játék, majd beállítottam Medium-ra.15-20fps között mozgott végig, zúzásnál leesett 10-re, szoval nagyon le kell majd húznom a teljest. Ami először letaglózott, a hanghatások: minden egyes mozdulathoz illett hangeffekt, hihetetlen nagy élmény 5.1-be, vagy egy jó fejhallgatóval. A kép pedig a vártnál is szebb: Amikor a repülő lezuhan, ég körülötted minden (ott is megizzadt a gépem rendesen :D), te meg köhögsz, fulladozol, ahogy kiszállsz a vízből, azt hallod, hogy csöpög le rólad. A képi világa nagyon durva, félig meddig mozi, a készítők pedig biztosan elérték azt, amit akartak:borzongj!:) A tárgyak jól mozognak, minden egyes szutyit gyakorlatilag föl lehet venni. A varázslatok is nagyon jók, a hack-elés is hatalmas ötlet. A kislány nem hasonlít a FEAR-ben lévőhöz (annyira azért még mindig nem tudott megborzongatni, mint Alma), de így is kellően megdobbant a szívem egyes érdekes hangoknál, képi világnál. Nem mondhatom, hogy túl jól futna, sőt, egyáltalán nem fut jól, de nem is várhatok többet ettől a géptől. Egy-két képet közölnék:

kép1
    kép2
    kép3
  • chalezlopez
    Nahhh, végigtoltam én is a demot. C2D @3.15GHZ 8800GTS 1280x1024, minden high, kivéve vsync, az off. Szóval olyan 30-100fps-el megy, átlagba olyan 50-60 körül. Akciódúsabb helyeken (mikor kb 3-4-en irtanak) bizony lecsökken 30 körülire. Mit mondjak? Már várom a fullt. Ez egy igen jó game, rengeteg fellhasználható tárgy, eléggé interaktív környezet, a hangulat az fenomenális, olyan "film-noir" (aki érti, érti, a többieknek hosszú lenne...) a grafika igen jó, a hanghatások 1-5-ös skálán 6-os fölé. Ami annyira nem tetszett az az, hogy a grafikai motor+fizika használata nem teljesen kiforrott, érdekesen reagáló tereptárgyak etc... Amikor viszont az ellenfelek jönnek a vízben, én meg lepörkölöm őket cirka 1000V-al, hát igen jó nézni ahogy kisülnek elektronyosan.

Pár perc, és jönnek a képek.
  • Kandurex
    nah, akinek lejött az dobhatna pár képet, full graffal stb., kíváncsi lennék, meg gondolom még páran :)
  • IgH
    az frankóbb,h véletlen kitöröltem flashgetből az előző töltésem,ami már letöltött vagy 300megát,és így kezdhetem elölről egy másikről,csak onnan még lassabban jön,ergo 9 óra lesz..:DD
  • Nyufeee
    Hát, nemtudom emberek, most játszottam ki a demot 1280*1024 be minden fullon!
    Annyira nemvagyok elájjulva a gamétöl, nekem videókba valahogy sokkal jobban tetszett!
    A grafikája odaver, de 3 bugot is találtam a gameba a demo végigjátszása során, mondjuk kis apró bugok voltak amit máslehet észre sem vesz!
    De voltak helyek ahol borzasztóan nézett ki 1-1 jelnet amikor vitt föl a lift és nézelödtem és a víz lezúdult 1 helyre, na az valami iszonyatos volt, amugy fasza game lesz!
  • grebber
    Lábléc konfiggal 1024*768 alapon mindent Highra tett és nagyon jól fut!
    A game szép agyoncsillog-villog minden :D

Optimalizáció rulez!!!!! Csak rövid volt de frankó!
  • Seth
    elindulni biztos elindul...
  • Gazsi007
    Hello mindenkinek.

Szerintetek elindul ezen a gépen:
    Radeon X1600
    Pentium 4 CPU 3.20GHz
    1 GB Ram memoria-val?
  • Senkkik
    azért én megpróbálom a lehetetlent xDDD
  • sorrow
    Üdv.
    AMD Barton processzoron fut a game???.(Mert a Lost Planet pl. nem)
    Thx.
  • NeoMaN
    13Fps?

8600GT-vel 40 körül van itt. Aszittem nincs ekkora különbség a 2 vga között.