13397
-
IgH #2228 Tölem olyat ne várj 6800GT-ém van és amig nemjön a 9-es széria marad is. -
pont ezaz hogy nem szebb ....csak kisebb afelbontása...én aztvártam hogy egy 8800as kártyán lekéne aláznia xboxot...azt ugyanojan kb... -
Ezek a DX10 képek -
tibiszabo #2225 sziasztok
sepron 3000+ procival menne a gém?? -
dx10es képeket nyomassatok had lássuk mennyivel brutálisabb az -
Köszi, megpróbálom... -
nem is, is :)
-
Ne bánts, napok ota erre a percre várt hogy egy gyengébb pc-és képet fikázhason, hagy legyen meg az öröme... -
IgH #2220 az derék .. nekem most nemnagyon megy 50fölé,meg is van a maga 9órás letöltési ideje. -
IgH #2219 azt én is megköszönném,bár van még1,de onnan nekem a softpedianál is kétszer olyan lassan jön le,kb fél óra 100mega..szal azt se érdemes nagyon..egyébként: http://chonnom0.filezaru.com/BioShockPCDemo.zip
szal ha vki tud még vmi nemtorrentes linket az dobja be légyszi! -
Hellsing47 #2218 de mondanátok ha mernétek :D -
mac83 #2217 nekem innen végig 700-800-al jött ( 1-2 órája :)) -
:D nem mi mondtuk :D -
Szegény pubinak nem volt sok esélye...
-
Hellsing47 #2214 persze persze tudjuk..x360-on szebb :C -
Tudna valaki dobni olyan linket, ahonnan elfogadható sebességgel jön a demó? Nem torrentre gondolok...
Softpedia nekem csigalassú Flashgettel is, mást egyenlőre nem találtam... -
Az első kép ugyebár a legelején van a játéknak. Nos, én még itt azt hittem, hogy a prerender intrót látom. Mikor aztán pár mp után se akart továbbmenni a cselekmény, próbaképpen hozzáértem az egérhez és... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Ez már a játék volt!!! Valami iszonyúan atom feeling és elképesztően optimalizálva van. Másfél éves konfigomon mindent maxra tolva is úgy futott, mint valami 2 évvel ezelőtti játék, csak éppen a holnap grafikájával. :) A hangok 100-as skálán 110! Na többet nem is mondok, +1 customer gained. :) -
Akkor bocs, tényleg nem tudtam.Máskor nem fogok feltölteni oda. -
szép szép...de nem mondok inkább semmit me meglincseltek...:D -
szép képek -
Aki megakarja nézni a képeket jobklikk tulajdonságok és kimásolja a linket azt megnyitja másik ablakba ennyi! -
szép képek. nekem még 2 óra :( -
Na, ne,..MINDIG, de mindig is probléma volt az imageshack -el, én még nem láttam olyat, h szídták volna, mint a bokrot...nem is hibáa terjedt el az a rohadt brek - brek -
Maradj mán, csak gyors kerestem egyet, ez jutott eszembe hirtelen.Eddig nem volt vele gond. -
éljenek a békák...hogy nem tudtok erről a retard imageshackről LESZOKNI!!! -
mac83 #2203 bocsánat, az előző adag kétszer ment el ...
ittvan még 1-2 :)
-
rémrendescrysis #2202 Honnan van meg neked a demo?
Elmondanád, kössz.
-
mac83 #2201
-
Hát, a képeimet igen gyorsan törölték... -
Végigtoltam a demot. Azt kell ,hogy mondjam, várom a megjelenést, mégha nem is olyan jól megy a játék.Gond nélkül fölment a játék, majd beállítottam Medium-ra.15-20fps között mozgott végig, zúzásnál leesett 10-re, szoval nagyon le kell majd húznom a teljest. Ami először letaglózott, a hanghatások: minden egyes mozdulathoz illett hangeffekt, hihetetlen nagy élmény 5.1-be, vagy egy jó fejhallgatóval. A kép pedig a vártnál is szebb: Amikor a repülő lezuhan, ég körülötted minden (ott is megizzadt a gépem rendesen :D), te meg köhögsz, fulladozol, ahogy kiszállsz a vízből, azt hallod, hogy csöpög le rólad. A képi világa nagyon durva, félig meddig mozi, a készítők pedig biztosan elérték azt, amit akartak:borzongj!:) A tárgyak jól mozognak, minden egyes szutyit gyakorlatilag föl lehet venni. A varázslatok is nagyon jók, a hack-elés is hatalmas ötlet. A kislány nem hasonlít a FEAR-ben lévőhöz (annyira azért még mindig nem tudott megborzongatni, mint Alma), de így is kellően megdobbant a szívem egyes érdekes hangoknál, képi világnál. Nem mondhatom, hogy túl jól futna, sőt, egyáltalán nem fut jól, de nem is várhatok többet ettől a géptől. Egy-két képet közölnék:
kép1
kép2
kép3 -
Nahhh, végigtoltam én is a demot. C2D @3.15GHZ 8800GTS 1280x1024, minden high, kivéve vsync, az off. Szóval olyan 30-100fps-el megy, átlagba olyan 50-60 körül. Akciódúsabb helyeken (mikor kb 3-4-en irtanak) bizony lecsökken 30 körülire. Mit mondjak? Már várom a fullt. Ez egy igen jó game, rengeteg fellhasználható tárgy, eléggé interaktív környezet, a hangulat az fenomenális, olyan "film-noir" (aki érti, érti, a többieknek hosszú lenne...) a grafika igen jó, a hanghatások 1-5-ös skálán 6-os fölé. Ami annyira nem tetszett az az, hogy a grafikai motor+fizika használata nem teljesen kiforrott, érdekesen reagáló tereptárgyak etc... Amikor viszont az ellenfelek jönnek a vízben, én meg lepörkölöm őket cirka 1000V-al, hát igen jó nézni ahogy kisülnek elektronyosan.
Pár perc, és jönnek a képek. -
nah, akinek lejött az dobhatna pár képet, full graffal stb., kíváncsi lennék, meg gondolom még páran :) -
IgH #2195 az frankóbb,h véletlen kitöröltem flashgetből az előző töltésem,ami már letöltött vagy 300megát,és így kezdhetem elölről egy másikről,csak onnan még lassabban jön,ergo 9 óra lesz..:DD -
Hát, nemtudom emberek, most játszottam ki a demot 1280*1024 be minden fullon!
Annyira nemvagyok elájjulva a gamétöl, nekem videókba valahogy sokkal jobban tetszett!
A grafikája odaver, de 3 bugot is találtam a gameba a demo végigjátszása során, mondjuk kis apró bugok voltak amit máslehet észre sem vesz!
De voltak helyek ahol borzasztóan nézett ki 1-1 jelnet amikor vitt föl a lift és nézelödtem és a víz lezúdult 1 helyre, na az valami iszonyatos volt, amugy fasza game lesz!
-
Lábléc konfiggal 1024*768 alapon mindent Highra tett és nagyon jól fut!
A game szép agyoncsillog-villog minden :D
Optimalizáció rulez!!!!! Csak rövid volt de frankó! -
elindulni biztos elindul... -
Gazsi007 #2191 Hello mindenkinek.
Szerintetek elindul ezen a gépen:
Radeon X1600
Pentium 4 CPU 3.20GHz
1 GB Ram memoria-val? -
azért én megpróbálom a lehetetlent xDDD -
sorrow #2189 Üdv.
AMD Barton processzoron fut a game???.(Mert a Lost Planet pl. nem)
Thx. -
13Fps?
8600GT-vel 40 körül van itt. Aszittem nincs ekkora különbség a 2 vga között.