13397
-
Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert a konfigurációja helytelen. Az alkalmazás ujratelepítése... Stb. stb...
Valakinek volt ilyen gondja? :S (lehet hogy az extended xp miatt van? :S) -
LMAO -.- -
Bammeg a dx9-től és miattad rosszat fogok álmodni este!
Menjél inkább a zirci arborétumba!! -
Jobb a dx9-be 
-
-
daneelolivaw #2423 srácok, asszem megtaláltam az igazi különdséget a dx9 és dx10 között:
dx9
dx10 -
Lehet -
Van egy csomó függő ember akiknek mindenképpen tölteniük kell valamit. Az ilyen fajta embereknek állandóan megy a gép, telepakolva a torrent kliens mindenféle szir-szarral, a nagyrésze tök haszontalan értelmetlen cucc, amit általában meg sem néz, nem használ semmire, csak úgy tölti lefele, mert ez örömöt okoz nekik, vagy nem tudom. -
Olyen ez mint a WoW (én egy percet nem játszottam vele, haver mesélte) hogy jön a banda aztán mennek lealázni a falut, itt is ugyanez van csak itt a banda topicot aláz :9 -
Szerintem is fake! Mondjuk nem értem, hogy miért seedelik akkor 2x-en! -
nya akkor én 20 perc mulva bebukom....:D:D:D:D:D mert enyém nem tudja az SSE2öt :D:D:D:D:D:D:D -
Abu85 #2417 Mögy SSE2 nélküli procival. -
Abu85 #2416 Nem, ezt a nagy semmit tudja egy kicsit gyorsabban. -
Helycserés támadás:) Gondolom ott is 100szor le lesz futva hogy nem megy sse2 nélküli procin és sm2-es vgaval:) pedig ugyan az a motor, de a téma nemfog változni:)) -
Hát szednek valamit torrentről, de erősen fake gyanús. -
Hátha segit vkinek
Demo Mirror 1
Demo Mirror 2
LEhet voltak már akkor bocsi....
Látni már vhol Mog Airbone demot??? mert valaki má azzal is feszül.... -
Nem is láthatsz mert a dx10 jelenleg csak egy parasztvakitás hogy vegyék dx10-et támogató kártyákat. -
Ja, akkor mire leér itt a full. :) -
Amúgy mostmár lassan lehet áttelepülni az Airborne topicba :) -
IgH #2409 erre magam is rájöttem már rég :DDD
nem is erre utaltam,de csak van még 2007-be olyan teljes játék,aminek 2gb a mérete.. -
semmit 1mbit a netem...:D 120 al jön ....:d -
Ezt a nagy semmit tudja a Dx10?? -
daneelolivaw #2406 üdv. én a tüzijáték után fogom kipróbálni este, úgy az igazi egy horrorjáték!
akkor majd megnézem az fps-eket is. -
Kösz, de én gyorsabban reagáltam a hsz-emre :) -
Ez még közel se a játék teljes mérete. -
savior #2403 a dx9-esen meg nincs beszakadva az a nagy ajto, ezert nem spriccel ott a viz -
IgH #2402 ó a mocskos faszomba,leállt a dante által adott is..
a faszom kivan,így a kurva életbe nem fog lejönni,ha leáll minden geciség..
a faszomnak kell teljes játék méretű demókat kiadni .. -
dx9ben is folyna ott a víz ha már átszakadt volna a zsilip:P -
Nézzétek az ajtót. bár lehet hogy az csak későbbi jelnet. Én az árnyékra és tükröződő vizre vagyok kíváncsi -
Dx9ben is, csak az még pár mpvel később jön amikor az ajtó megróngálódik:) -
Djemba #2398 kell valami regisztráció a demó feltelepítéséhez? -
Vagy csak nem pont ugyanabban a pillanatban készült a kép, mert dx9ben is volt nekem ott víz. -
DX10ben folyik valami víz oldalról, de ezen kívül lényeges eltérés nincs szerintem -
Ez egy hangulat keltő demo, a világba bevezet és kész... akinek nemjön át az keressen más játékot, semmi sem kötelező. -
Jah ne rémisztgessetek...:D -
Subtitle #2393 Üdv.
Ha valakinek a gépében egy HD2900XT ketyeg az mondjon vélemyényt, hogy ment rajta a játék.Min.-max. FPS-re gondolok.
Köszönöm!
Bye -
Konkrétan semmit:) -
savior #2391 nem irom le, viszont mi is a demoknak a celja? az hogy bemutassa hogy milyen is az a bizonyos jatek, amit meg akarnak vetetni az emberrel. egy jo demonak nem fontos hosszu jatekidod biztositania, de kosse le az embert akar 3szori vegigjatszas utan is. ezt egyszer vegig vittem es toroltem, 2 okbol: ha ujrakezdenem megint vegig kellene nezni azt a sok atugorhatatlan videot, a masik ok pedig az hogy egy vegigjatszassal minden lehetoseget kiprobaltam -
Mi a fenét csinálsz, hogy még mindig nem ért le? -
DX9
DX10
Nem sok különbséget látok.