13397
  • Casper007
    Mondom, így kell ezt. De LOL, elverjük a világbajnokot. :D
  • Davidus
  • Kandurex
    3-1
  • Casper007
    Ja, fél szemmel én is figyelem. Gyerünk fiúk. Azért hajtanak, mert kapnak egy Bioshockot ha nyernek. :D
  • kuci06
    ...vagy Magyar - Olasz meccset néznek :D
    2-1-re vezetünk xD
  • GregSB
    Akinek megvan az játszik vele, akinek nincs az meg már nem tud miről szpemmelni :D
  • Casper007
    Én little sistereset játszok a plüssfigurákkal. :D
  • kill3r21
    látszik nem voltam itt mert játszottam..gyerekek veszélyes játék...méhés téma nagyon zorall :D
  • Kandurex
  • shiftáj
    15 perce nincs vmi hülye hozzászólni való, else hiszem
  • bertino
    emberek
    ami szoftver, feltörhető

csak idő kérdése és jön a warez
  • Casper007
    LOL, már öt perce nrm érkezett komment. XD
  • Casper007
    Na, azért! :D De azt meg hogy oldják meg? Biztos azért kell internet. Nyilván.
  • Voltan
    Szerintem holnapra már kint lesz. Vagy holnaputánra.
  • shiftáj
    |IcedFreon| - he changed his mind. says it doesnt work now. said it was only running because he has activation keys.
  • Kandurex
    szvsz ma már az internet kapcsolat egyszerűen alap, ezzel nincs is gond,...sztem ezzel csak a warezosoknak sír a szája, szal...de úgyis megoldja valamelyik csapat, szóval mindenképpen lesz warez
  • kuci06
    fake mindegyik.

viszont!
    nforce infók:

|IcedFreon| - Maddox says hes done it.
    ilovebooze - Who's this guy?
    FISKER_Q - steam "hacker"
    Bart1983 - He always mess with steam games

hmmm :D
  • GregSB
    Na emberek, válaszoltak a 2K-tól!

"hey guys,

first, let me say this. you DO NOT NEED TO USE THE INTERNET EVERY TIME YOU PLAY THIS GAME. it is only the first time.

second, you can uninstall and reinstall this game, and if, by chance, you have 2 computers you want to simultaneously play this game on, you also can do that.

if by some chance you are reinstalling this game without uninstalling it first, a lot, there is a chance you may have to call securom and get a key, or deactivate some older installations.

but if you upgrade your hardware next week, you'll still be able to play the game. if you revamp your system and need to reinstall bioshock, just uninstall it before you go through the overhaul, and then do your reinstall.

calling it "hardware fingerprinting" is a bit alarmist. we do not transmit any of your data to any companies.

really, the only people who will be concerned about any of these security measures are those who are rapidly putting bioshock on many pcs... if you use the game as you normally do, you won't notice this at all."

Magyarul:

-Internet csak a legelső indításnál kell, utánna lehet offline is indítani a játékot bármennyiszer.

-A játék EGYSZERRE két gépre lehet felinstallálva. Ez nem azt jelenti, hogy felrakod két különböző gépre és csókolom, hanem hogy egy időben egyszerre csak két gépen lehet fent a játék. Ha tegyük fel 5x cserélsz gépet egy évben, csak uninstallálnod kell a régiről a játékot és már rakhatod is fel az őjra, amennyiszer akarod.
  • ArcZ
    Ez meg egy másik...
    http://torrents.thepiratebay.org/3781461/Bioshock_Crack.3781461.TPB.torrent
  • Eagle16
    "- nem játszhatok vele röjtökmuzsajon a gabonakörök közepén? "

De jogos.
  • Voltan
    "nem dobhatom fel esetleges testvér gépére, hogy ő is játszon vele? Két játék egy családban?"

Ezt elvileg eddig sem tehetted meg(legálisan). Egy program, egy felhasználó. Így van a törvény.
    Ha öcsinek is kell, akkor vegye meg.
  • ArcZ
    Találtam valamit. Esetleg érdekes lehet. Bioshock Crack:
    http://torrents.thepiratebay.org/3781451/Bioshock_Crack.3781451.TPB.torrent
  • MerlinW
    Mindegyikre. De van pár makacs költői kérdésem:

1. Telepítés utáni első inditásnál kell Internetkapcsolat.

Dobozos verzió esetén is kell net, így rögzítik a hardveradatokat a telepítések számolásához.

Kérdem én, és ha nincs netem? Veszek 15k-ért egy dobozt egy DVD-vel és
    - nem játszhatok vele röjtökmuzsajon a gabonakörök közepén?
    - nem dobhatom fel esetleges testvér gépére, hogy ő is játszon vele? Két játék egy családban?

2. 2 gépre lehet telepíteni a játékot. 3. alkalomhoz telefon/mail. Uninstall nélküli reinstall esetén Securom kódot kell kérni SR-től.

Ismét a kérdés. Veszek valamit akkor azt szeretném hogy az az enyém legyen, úgy rendelkezzem vele ahogy akarok. (Online cucc esetén lehetnek megszorítások, de egy offline játéknál ne legyenek)

Tehát. 3. telepítéshez keressen a nyelvet nem beszélő valakit, aki megfogalmazza neki a levelet stb. Kezdődik a felesleges hajcihő. Várunk a válaszra, ők kitörlik az adatbázisból a vasunk adatait, visszaigazolnak, 1 nap.

Sok a laikus, akik azt sem tudják mi az az uninstall. 2K azt állítja, ha reinstallt nyomunk uninstall nélkül akkor sír a Securom, és kérni kell tőlük új serialt. Fasza, lásd előző bekezdés.

Sosem fogom ezt megérteni. Ők döntöttek úgy hogy online terjesztik, bele tudták kalkulálni a védelem hiányát. DVD-n még mindig ott vannak a védelmek, mégha nem is tart sokáig, de a laikusok nem tudnak velük játszani. Kérdés melyik a nagyobb bevételkiesés, ezt ők kiszámolták biztos.

Hamár védelem, akkor csináljanak egy többnyelvű telefonközpontot mint a Microsoft, és azonosítócserével aktiválják. De a mai világban sokkal egyszerűbb lenne az SMS-es visszaigazolás. Elküldöd SMS-ben a sorozatszámot, majd visszadobja az aktiváló kódot.
  • Spirit
    Látom figyeltek.Kb 3 óráka írtam, megismétlem akkor.

Elsők között kezdtem tölteni még hajnali 4-kor a game-et,így nekem már rég lennt van.Szal. Az a baj,hogy valószínűleg kuka az anyag, és NE VÁRJATOK HOZZÁ crack-et,mivel nem indítófájlt kell lecserélni. Már maga a telepítő végén azzal fogad a game,hogy nem tudta patch-elni magát,így leáll a telepítő)miután már felrakta..és mindent visszatöröl), a securom meg feldob egy albakot,hogy helyezzem be az eredeti lemezt. Ráadásul a legleslegújabb yasu-ra olyan hibakódot dob, mely szerint fut a yasu, szal patthelyzet. Már eleve tört fájlokkal kell megcsinálni az iso-t és úgy telepíteni.
  • Casper007
    háh, meg is őrülnék, ha fél napig jönne, aztán... FAKE, YOU UNLUCKY!
  • gyuri12
    most is a sok féket töltik? vagy fenntvan mán a teljes?
  • Frank99
    később lesz még....
  • Eagle16
    Szerintem holnap már fennt lesz magyar torrent oldalon is. Nagyon remélem.
    És akkor holnapután reggel már játszhatok is.
  • Casper007
    XD. Az igen. De a kalóz verzióhoz nem kapok poszter, meg figurát. :D
  • DarkSector
    Jah én se torrentezek, mert ez a nagy érdeklődés miatt 0.000000000000001kb/s-el lehet szedni....
    :D
    De attól függetlenül valós játék és nem fake....
    Mert 514-en már leszedték...
    XD
  • Eagle16
    Jó nekik.
  • DarkSector
  • Casper007
    Igen, LOL. Én még megvárom azért a bolti megjelenést. De már nagyon izzad a tenyerem. Játszani akarok!
  • AntiHero
    aha
  • DarkSector
    LoL XD
  • DarkSector
    XD
  • DarkSector
    Ezek má a full-t nyomják?
  • Casper007
    Ismét LOL.
  • Eagle16
    Én már reggel megmondtam, hogy mi lesz itt...akkor még "csak" 3000 leech volt .)
  • Frank99
    egy kicsit később több is lehet...
    nekem már 4 van fenn egyszerre