BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://thepiratebay.org/tor/3778797/BioShock_PC_Demo
én innen nyomom

P5KC Core2Duo E8400 4Gb Geil ultra ddr2 800Mhz GIGABYTE HD6850 OC 1Gb Sound Blaster Audigy Chieftec 550W Hanns-G 19\"

robotnyk
venném én steamen, ha végre a sportingbet kiköhögné a hiányzó pénzt hozzá ^^
nehezen hinném, hogy csalódás lesz, de azért érdekel a demo.
Shep
Én eddig még nem láttam belõle video, de most ,hogy megnéztem azt a két újat a gamekapcson, sajnos tényleg attól tartok, hogy nekem csalódás lesz, mert egy sima hentjátéknak tûnt, de ne legyen igazam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

van már link ahonét lehet tölteni?
meg tudod adni a linket ahonét töltöd?
zoli80
ja,ez igaz,de ez kivetel.

grebber
Ezek közel sem újak több naposak!

Next PC upgrade: 2022

zeli
Megvenni meg azért nem szeretném, mert szerintem nem futna a gépen rendesen :S
Szóval lehet elõbb Demo-t kipróbálom, de még nem most, mert most mindenki meg van õrülve😄😄
Én két napja tudok a játékról, kibírom nélküle két napig xD

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Kandurex
Én a boxost vettem, 14k volt.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shep
Én csalódni fogok az ilyen agyonsztárolt játékokban lehet csak igazán csalódni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

és a demo az jo lehet?
zoli80
hm,talan ez az a jatek amit tenyleg tamogatni illik.lehet megveszem en is,de boxon eleg draga.vegyem meg a pc-set,de ne is nyuljak hozza?kedves gesztus lenne az tény😊

jajaj
zeli
Hát én abban csalódtam, hogy ez egy 6 gigás játék?😮
Mert akkor szerintem le sem fogom tölteni, lehet megkérek egy havert akinek 4 Megabites netje van 😊 (az enéym 512-es -.-)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Nincs,de sebaj elvagyunk itt is ,nem igaz!
Játszani akarok már vele<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#circling>

P5KC Core2Duo E8400 4Gb Geil ultra ddr2 800Mhz GIGABYTE HD6850 OC 1Gb Sound Blaster Audigy Chieftec 550W Hanns-G 19\"

ad meg a linket! köszike!
Kandurex
már megvettem :p

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zoli80
van itt olyan aki megveszi?van itt olyan aki azt hiszi,hogy csalodni fog?😊

crazyclone
valami raptor verzio vagy mi de müködik rendesen csak nekem nem ... 😛

khm, a demo azért van h kiõrobáld mielött MEGVESZED...😉

add meg a linket oké?
ha van msned akkor dumálhatunk ha akarsz!
Jól beszélsz srác!
Én is igy állok hozzá!
Nekem most 30k-val jön.

és mikor lehet letölteni a demot?
CrazyClone kalózöblös demó megy amit kiraktál tutira?mert nem akarok leszedni Kódosat!
Elõre is kösszi
Bocsi az offff-ért:S:S
robotnyk
igen, elszúrták, mert feltették a kódolatlant preloadra (ez van fent torrenten), leszedték, de ki nem javították.
nekem meg ma kell a demo és kész!
szerintem csak szerda
petee
tuti,hogy holnap jön a full?

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

dante3
6kb/s pfff

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Lehet hypeolják a népet ameddig lehet, ez megy minden nagy játéknál.
Laza
Olvastam paran irjak, nem megy nekik a FilePlanet letoltes, mert nincs mirror.
Ez azert erdekes, mert nekem ejfel utan lejott 30%-ig, majd kikapcsoltam hogy reggel folytatom, es mostanra meg az oldalukrol is eltunt rola minden info, mintha nem is letezett volna 😞

Nemtudom mi a szr van.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

kill3r21
kivánsi vagyok ennyi...nincs ebbe semmi rossz sztem...😄
zoli80
amugy en azt tapasztaltam,hogy minnel tobbet olvasgatok egy jatekrol,annal kevesebb oromet okoz a vegigjatszasa.a demo is csak lehuzza a dolgot.egyertelmuen kiderult,hogy jo jatek.minek egy nappal a full elott meg leellenorizni demoval?

petee
<#idiota>

crazyclone
tessék parancsolni http://thepiratebay.org/tor/3778797/BioShock_PC_Demo bazzmeg tisszta hulyék vagyunk nekem nem megy a demo nektek nincs meg és haltok meg ... hát lool

Nincs itt valaki aki uploader és leszedné publikus helyrõl utána kitenné valami privát helyre? Sokkal jobb lenne. Persze nem ADSL seed-el, mert azzal nem megyünk sokra.
petee
azt látom hogy egyesek 900K val szedik lefelé a piratebayrõl,de azt nem értem,hogy pl. én miért nem kapok egy kis sávszéllt?15K az nagyon sovány.

Seth
én pl most nem foglalkozom a demoval, kivárom a fullt

PSN ID.: Beegabor

zoli80
ki masra😊

crazyclone
600 al megy felfele piratebayon ez jobb mint hatvannal az ftp re ...

Evogordon
xDDD

Jólvan már töltöm.. 😄

Shep
Gondolkozzatok már egy kicsit, mire felteszitek, leszenveditek holnap lesz és ha van egy kis szerencsék addigra jön a full is.

dante3
<#idiota>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

kill3r21
rám gondoltál mi? 😄
Evogordon
Sziasztok van már demó???

zoli80
dumcsi b+!😊görcs baratom.mint amikor egy heroinista var a kuurva adagjara.demoert kuncsorogtok.van itt olyan amugy aki boxon tolja,de pc-s demoert szivja az erest.faj ezt latni😊

asszem egy hullám hosszun vagyunk !<#eljen><#eljen><#eljen>
alohamate
csak ne a monkeyparade-re...😊))

Athlon64 X2 3800+, Asus M2NPV-MX, 2GB Samsung DDR2-667, Asus X1950 Pro, Hitachi 80GB+2x160GB Samsung SATA2 RAID0, NEC ND-3540A, Enermax 325W