BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én innen nyomom
P5KC Core2Duo E8400 4Gb Geil ultra ddr2 800Mhz GIGABYTE HD6850 OC 1Gb Sound Blaster Audigy Chieftec 550W Hanns-G 19\"
nehezen hinném, hogy csalódás lesz, de azért érdekel a demo.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szóval lehet elõbb Demo-t kipróbálom, de még nem most, mert most mindenki meg van õrülve😄😄
Én két napja tudok a játékról, kibírom nélküle két napig xD
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Mert akkor szerintem le sem fogom tölteni, lehet megkérek egy havert akinek 4 Megabites netje van 😊 (az enéym 512-es -.-)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Játszani akarok már vele<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#circling>#circling>
P5KC Core2Duo E8400 4Gb Geil ultra ddr2 800Mhz GIGABYTE HD6850 OC 1Gb Sound Blaster Audigy Chieftec 550W Hanns-G 19\"
Én is igy állok hozzá!
Nekem most 30k-val jön.
Elõre is kösszi
Bocsi az offff-ért:S:S
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Ez azert erdekes, mert nekem ejfel utan lejott 30%-ig, majd kikapcsoltam hogy reggel folytatom, es mostanra meg az oldalukrol is eltunt rola minden info, mintha nem is letezett volna 😞
Nemtudom mi a szr van.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!