BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bioshock GameGuide XBOX360-Torrentleech
BioShock.Behind.the.Scenes.DVDRip.XviD-GAMECAST
Bioshock Artbook HighRES-iWEB
De lehet csúszik néhány napot, nem ez lenne az elsõ eset.
Legkésõbb jövõ hét, szerintem.
Pedig már elõjegyeztettem a cdgalaxisnál és mára ígérték.
De ha megint az van, hogy aki fizet egy legális másolatért az szív, aki meg nem, az csak letölti, akkor már megint azzal tolnak ki, akik a saját vavõjük (lenne).
Nem szeretek támogatni balfék üzletpolitikájú cégeket.
Egyelõre még ott tartok, hogy megvszem, de már nagyon billeg a léc ...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.
Next PC upgrade: 2022
Eddig csak arra volt nállam példa hogy azért nem veszek meg egy játékot meret egyszerhasználatos,vagy szar....mostmár a féreg másolásvédelem miatt is fel lehet írni egy pontot...Bekaphatják..
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
"I've followed up on the circular email with securom and we are working on this issue. I agree, it sucks, and we need to get that sorted.
I've been told by 2k that we will.
-Ken"
2K Forum
Egyébként érdekes, hogy jóformán mindenki tulajdonként tekint a vásárolt játékokra. Valójában mi csak a licenszet vesszük meg, a használtatot pedig a végfelhasználói szerzõdésben jó alaposan - és szerintem nem helyesen - korlátozzák.
Elkezded telepíteni a játékot aztán a végén kiírja hogy tedd be az eredeti lemezt akkor átnevezed a sajátgépben a bioshock mappát pl bioshocka-ra aztán rényomsz a (tegyíe be az ere...)-nél az ok-ra és a mappa megmarad nevezd vissza tedd be a krekket amit linkeltem release mappába mert alapból nincs exe indítsd a játékot és ÉLVEZD!
feltelepíted és amikor elõjön a securom izé folyamatoknál leállítasz minden bioshock hoz kötõdõ telepítõ szart és csá má csak a crackre kel lvárnod 😄
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
Kiírjuk a játékot egy üres lemezre
kivesszük a meghajtóból
2 kézzel megfogjuk a lemezt
szorítjuk a 2 szélét,és kezünket elforgatjuk magunk felé
és lám,kész a törés,kár,hogy ez is fake,ugyanis használhatatlan lesz tõle a játék😞
Why so serious?
mount daemonba a biot, másold ki 1 mappába a dvd tartalmát, a setup.exe-ini-dll, _setup.exe-dll írd felül a demonak a dolgaival és indítsd a setup.exet...
szánalmas.. bazdmeg shiftáj leírta tisztán hogy lehet felrakni
nahmind1
Eleve olyan tört verziót kell leszedni, ami engedi magát telepíteni, ez itt a gond. Remélem hamarosan lesz törés, de nem nagyon bízom benne.😞
Why so serious?
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Egyébként biztos, hogy ez a Steam-verziót nem érinti?