13397
-
Kicsit nagy az arcod, de nem gond...
Nyugodtan törölgess csak....
-
írj a [email protected] -ra, név, nick, link a topikra, a végére írd bele, hogy támogatlak
a döntés a tied. -
jajj.
nézd meg a sorszámokat.NA onnan. -
ha mindeki utálni akar, lehet.
sosem voltam még modi.
itt tényleg az maradna, ami a csocsóval kapcsolatos, warez,és hogyan nem indul NÉLKÜL.
bár napi max 2-3x lenne szórás... (de akkor rendes) -
Miylen törlés ?? Honnan töröltek ?? -
a törlés.
most töröltek engem is..... -
Tényleg mi müxik ?? 
-
hm, elvállalod? -
gregtom6 #8032 Mi műxik????hogy műxik??? -
müxik a dolog!
éljen. -
nincs itt még mindig topic-gazda?
jelentkezek én, ha muszáj.... -
theodor #8025 http://www.8ball.co.uk/tshirt/3/30055/T-Shirts/TV-&-Film-T-Shirts/Big-Daddy-Tshirt/ O_o
-
ez bioshock topik -
gregtom6 #8022 Az nem mod,hanem egy képesség,de sztem ez rontja el a MOH-t,nem is fogom használni,max a hülyeség miatt,de vhogy ez annyira nem illik bele,hiába,h jól néz ki. -
Nem müködik mert az aktivációs részt nem lehet elinditani !! -
MrAndree #8020 Igazad van csak mindenkinek más mit érdemes megvenni. Nekem a Witcher lesz az. :) -
NEM MŰKÖDIK!
-
Fake -
Bioshock DVD9-ONEHiTWONDER? -
gregtom6 #8016 off:
Milyen a Von Braun fedélzetén?És hol jársz benne?:) -
gregtom6 #8015 Ha tudnánk cracket,már rég nem a fórum előtt lennénk,az tuti:) -
Szerinted mire var a fel vilag? -
gyuri12 #8013 vááááááá -
JAMES FRENCIS G #8012 aki tud az légyszi írja má le -
-
JAMES FRENCIS G #8010 figyu nem tud valamelyikőtök aktiváló kódot vagy crackot -
danielboy1000 #8009 ez a beszéd...amúgy ha most nem tervezném a gépfejlesztést akkor 100000% hogy megvenném..de így.. :\ -
nem, csak úgy gondolom van amit érdemes megvenni,..egyébként tele van a vinyó warez cuccal :) -
nah, én is most jöttem ki a játékból. Meg kell mondani hangulat végig feszült, olyan amilyennek illik lenni.
Making of dvd meg, pfff.. sokat elmondanak a srácok, de olyan mintha a budapest televízió stúdiójában rögzítették volna. annyi azért jó hogy van néha angol felirat. -
danielboy1000 #8006 ezzel az elvvel biztos vagyok benne hogy neked minden eredeti a zenéktől az utolsó alkalmazásig :)) -
csoola #8005 MOD:) -
nem, hanem megbecsülik más munkáját, amit mi becsülünk meg... -
danielboy1000 #8003 és mégis mire olyan büszkék? hogy türelmetlenek?:D -
mod -
Azon gondolkodom, hogy a bannerba a mostani szöveg helyett beszerkesztek egy amolyan "akikre büszkék vagyunk" táblát a nevekkel akik megvették a játékot... -
Caine #8000 Köszi, akkor nem aggódom, hogy kihagytam valamit :) -
Ezt, hogy csinálja? Csít, vagy ha eléred a 3. szintet akkor lehet ilyet? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha megmented őket, jutalmat kapsz, és így adamben is jobban jársz.
fényképezőgép neptunes bounty környékén lesz majd, nem lehet elhagyni, hiszen külön feladat is van hozzá. -
Jah, nem nincs baj nyugi. En amit latok olvalon bemasolom. Most olvastam hogy trojan a torrent szal bocsi.
Mutkori atveres? Tisztan leirtam hogy a haver atomra leszivatot a demoval. Nem lattam hogy azt inditotta el.
En vetkem.
-
Caine #7996 Na, megkött nekem is a collector's (idáig nyomtam).
Nagyon szép kiadás, szerintem megérte.
Hogy érdemben is szóljak a témához:
A kézikönyvben olvastram, hogy van valahol egy research kamera, amivel lehet fotókat készíteni a kreatúrákról és mindenféle bónuszokat lehet kapni ezért.
Merre található? Csak később lehet megszerezni?
Köszi.
Első benyomások:
Szerencsére nem annyira lenieáris a játék mint a demo volt (ez volt a legnagyobb félelmem vele kapcsolatban), az első pálya után járok, lehet fel alá rohangálni a pályán, különböző sorrenben megcsinálni a dolgokat, elszórakozni mindenfélével.
ps: érdemes a kézikönyv elolvasásával kezdeni, sok mindenre fény derül, aminek a megértése néhányaknak gondot okozott (többek között nekem is).
De mostmár minden világos. Elég nagy a kísértés, hogy végigharvasteljem az összes little sistert, hogy minél több ADAM-hoz jussak