BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy mindig tõthetem le a 6gigát<#wow3>

k3nGu
és miben különbözik ha a kis csajt harvest-eled vagy ha megmented?tesóm mondta h vki régebben beszúrt egy bioshock "történetet", vki újra?<#confused>

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Rage47
jah ez elég xarul lett megoldva pff
k3nGu
azt nem lehet kiírni lemezre asszem, ha új rendszert nem kell újravenni, hanem felrakod és kész vagy vhogy így, de BIZTOS H NEM KELL ÚJRA VENNI!

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

a másik kérdés:most hogyha 7 kerület van akkor az úgy van hogy jobbra ballra 2-3 vagy mindeggyikhez 1 irányban lehet eljutni az xy kerületen át?és hogy van-e olyan hogy 2 bigdaddy és little sister összetalalkozik?

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

Ron Ragm
Ha jól emlékszem anno ugyanez volt a starforce-al, mégis meg lett oldva.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Láttam hogy k3nGu testvér válaszolt, valamit, de nem ez volt a kérdés, hanem a lemezre való kiírás, vagy új rendszer telepitése esetén mi van, vagy hogy van??<#confused><#worship>

Ron Ragm
Ezen én is néztem, tényleg csak utána beszél a hapsi (kikerülöm a lángoló kanapét, felmegyek a lépcsõn, leverem a slicert, felmegyek az automatához, ez meg mi a tök? oké, use, mi a fasz? ezt most miért is csinálta és mit is csinált? 😊 )

hogy örülhetnek most a fejlesztök szerintem rég volt olyan játék amire enyit keltt várni a törésre

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Voltan
Már válaszoltak, nem tûnt fel?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Szerintem jobb ha leirod megint, mert ezek sza...nak visszaolvasni, látod nekem még annyit sem böfögtek hogy nem tudjuk???<#gunyos1>

a többi ellenfél is ugyanúgy néz ki,azokba is köss bele.

k3nGu
#6081<--- vki erre a választ??

k3nGu
letõtöd a steamet, és ha vásárolni akarsz steamen akkor mastercard, visa, paypal, american express-es meg még vmien kártyák közül lehet vásárolni, beírod a számát, felrakod, leupdate-eli és már játhatsz is, asszem így van:S😉

Rage47
úgy emléxem h csak utána beszélt róla:o
ezt meg kell néznem..
mert a rádión a hapsi asszongya😛

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

Rage47
miért nyomja magába a fõhõsünk az elején a génátalakító szert?
Na mi van ehhez nem ért senki??
-----> #6786.....<#ejnye1>

annyit szivesen adnék egy-egy nagyobb játékért, például ezért, moháért, crysis-ért... annyit megérdemelnek a fejlesztök és ki is tudnék annyit fizetni... nincs munkám, de volt nyári diákmunka és azzal megkerestem anyit, csak nem akarom elkölteni egy játékra a fél nyaram "árának" sztem nem is csekély részét (el lehet képzelni h mivel ez magyarország, mennyit kaptam az augusztusért-vagyis csak kapok, majd jövö hét után, emrt a köv. hetet még ledolgozom)

jaaa már értem. a bigdaddyset...a little sistert még mindig nem.és azok miért néznek ki ugyanúgY?:o

az összes ellenségbõl rohadt sok van. a little sister is egy ellen, azér van belõlük is több. a big daddyk pedig ugyanolyan mutánsok,csak ezek a legerõsebbek, és talán legokosabbak.ezért öltöztek be

k3nGu
én meg azt h mé mennek bele a lukakba a kis kurvák?!meg a kinyírok egy little sister-t, akkor marad belõle a kukac és utánna megeszema kukacot vagy mi?😄

Nálatok süt a nap?
nah most h 6790 off után írok egy on kérdést:
valaki vágja ezt a big daddy little sister szart? nemértem hogyhogy több van belölük?miért néz ki mindeggyik ugyanúgy?egyáltalán hogyhogy több van belölük?

k3nGu
nem vok ilyenben tapasztalt, de ha 1 játék megérkezik akkor mék bolt "fajtába" jön meg hamarabb?576 félébe vagy mienbe?:SS

Mi ment at a tûzfalon?Ezt nem teljesen értem. Két részbõl áll a játék védelme. Van ugye a Securom ami az eredeti lemez meglétét ellenõrzi és állítólag rootkit-et telepít. Neki nincs szüksége kimenni a net-re. Illetve van az online aktiválás aminek értelemszerûen ki kell mennie a netre. Akkor most mi van?

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Kandurex
süket duma és alaposan mellé is lõsz vele, nem is ismersz

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Teljesen egyetértek, a hazai forgalmazóknak vannak "érdekes" dolgaik, nem árt egy netes vásárlásra használható kártya. Ugyanakkor egy kisebb piacon nehezebb is akciós árakon operálni. A budget játékok viszont legalább olcsóbbak nálunk, mint nyugaton.
mikisanzi
premier dvd film : 2500 Ft
két hónapja megjelent film: 1500 Ft

Premier játék : 5000 Ft
Két hónap után : 2500 Ft

Csak egy évre megpróbálnák, biztos nagyobb lenne az értékesítés.

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

Voltan
Ez igaz, de azért az akkor is vérlázító, hogy nálunk egy PSP debüt cucc (jó, nem PC) 12-13 k, nyugaton meg 6-7. Ez vicc.

Én is remélem hogy már hétfön már lesz a boltokban
Dante73
6782?

http://www.freetvmaci.info/

Eagle16
Nekem is pont ilyen gondjaim vannak 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

5. Nem is kötelezõ játszani vele.
6. Nincs mûködõ warez, tehát mirõl beszélünk?
Akkor nem tehetsz mást mint vársz egy normális warez verzióra vagy remélhetõleg hétfõn megveszed a boltban. Ennyi.

Ezt sajnos a piac dönti el, és nem a mi bérszínvonalunkhoz viszonyítanak - igaz, az elmúlt 10 évben a PC játékok nem lettek drágábbak nominális értéket (10k körül) tekintve. Nálunk pedig azért enm adják olcsóbban, mert akkor ügyeskedõk innen vinnék a játékot át a határokon, rontva az ottani terjesztõk üzletét. Éppen ezért tudnak egyes honosított játékokat, mint például a The Witcher, némileg olcsóbban (7k) adni.
Sziasztok, hogyis van ez a steames vásárlás,megveszem, letöltöm, kiirom lemezre(?), és amikor új rendszert(XP v. VISTA) teszek, akkor feltelepit és játszik, vagy mindig le kell töltsem a steam kliensel???....
Már nagyon fáj rá a fogam lehet hogy a steamre fanyarodom, hogyis van ez elmondaná, nekem valaki aki már CSINÁLT ilyet !!!<#zavart1><#nemtudom><#confused><#worship><#worship>

Az amit A SECUROM létrehoz a registryben NEM rootkit, csak egy olyan bejegyzés amit egyszerû módszerrel nem lehet kitörölni. Ilyet csinál a Microfos is, sõt más programok is mégse sír mindenki. Amúgy ennek az eltávolítására is van módszer mégpedig a regdelnull nevû progi. Akit érdekel az keressen rá a Google-al.

wesker24
A bannerben lévõ leirtakkal több gondom is van !!

1. Nem szoktam semilyen buliba járni nem vagyok bulizós fajta !!
2. Nincs netes kártyám hogy a Steam-en meg lehessen venni !
3. Nincs is lovém mert munkanélküli vagyok !!
4. Mo-n még meg sem jelent a játék ahol meg lehetne vásárolni !!
Ron Ragm
Lényegtelen, a warez rossz, a kiadók bármit megtehetnek, csak sóvárgunk etc. *hint*

Dante73
Arról ne is beszéljünk, hogy úgy ment át a tüzfalon, hogy be sem jelzett, mi több, még csak a kivételek közé sem írta be magát. Engem ez elgondolkodtat egy cseppet.

Dante.

Voltan
Az lenne a reális ár egy debüt játékért, szerintem is. Mondjuk ha nem jön mûködõ verzió hétfõig, és megjön a dobozos verzió, akkor asszem meg fogom venni. Már pénteken is megtettem volna. De Steam-rõl nem fogom megvenni, az szar. Ha már kiadok érte pénzt, akkor legyen qrva doboz, meg kézikönyv, basszus! 😊

Rage47
akkor is vonzóbb lenne a warez, mivel rájönnél, hogy megspórolhatsz 5k-t 😊
és ha jo és olcsobb, akkor meg tuti siker😊 ha mondjuk nem tizezer lenne hanem csak 5-6 akkor lehet h megvennném... de igy esélytelen...

Voltan
Igen, ez a védelem-mizéria tök röhej. Ott volt az Oblivion, szartak az a védelemre, nem volt rajta semmi. Leszedted az image-et és ment. Ennek ellenére rohadt nagy kasszasiker lett, mikor kicsit leárazták én is megvettem. A védelem hiánya nem erõsíti a varezt, mikor fogják már fel? Tessék jó játékokat csinálni, és az emberek megveszik.

én Dantéval értek egyet, mivel igyis-ugyis feltörik a játékot, lehet h nem 1 hét alatt, hanem 3 honap alatt de feltörik... amiböl meg megveszik hozzá a securomos védelmet meg mindent, annyival olcsobban adhatnák a játékot...

Dante73
A SecuROM védelemmel szintén vannak gondok, bármily meglepõ is. Alapvetõen az, hogy több vírusirtó összeütközésbe kerül vele, ami elég kellemetlen. De van egy komolyabb dolog is, méghozzá a rootkit, amit létrehoz a registry-ben. A rootkit veszélyes, mert megkönnyítheti a hackerek és a spyware programok dolgát, hogy betörjenek a rendszerünkbe. Ezt a védelmet pedig már a demó is feltelepítette, így akinek ez nem tetszik, az szerezzen be valami programot, amivel le lehet szedni a géprõl. Errõl a hivatalos nyilatkozat azt állítja, hogy a SecuROM védelem nem tartalmazza. Ezzel szemben a játékosok megnézték a RootkitRevealer nevû programmal, amit a Microsoft adott ki, tehát elég hiteles és bizony ez jelezte is a rootkit jelenlétét. Válasz azóta erre nincs...

Voltan
😞

Davidus
2(több az) napos szórakozás nem ér meg 12 rugót de a 300 forintos mérget öntöd magadba aminek aztán tényleg nincs értelme😛

V9ykn8_TZL0

Voltan
Mondjuk igen komoly árbeli különbségek vannak vidék és Pest között. Pesten 300-ért nem hogy igényes helyen nem kapsz gint, de még az aluljárói söntésben sem.