Jó VÍRUSIRTÓ ingyen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt írja ki:
This site is currently undergoing scheduled maintenance. Please bear with us, we will be back shortly.
A férfiaknak két dolgot kell tövig nyomni. A másik a gázpedál...
Van vír.ker-je külön is a Normannak, ha érdekel még?
Chaos Anno Domini
Ez a legutolsó RC5 - ezt használom most.
De figyelni kell az oldalt mert most már szinte hetente van frissítés - Gondolom lassan kijön a 2.4 véleges.
Comodo-hoz linket tudsz adni?😊
avast+comodo+spyware terminator
Ezek igy nem zavarnák egymást?
Vagy tudtok jobbat?😊
Érleled bennem a csírát. xD Még a végn fontolóra veszem, hogy esélyt adjak az avirának. Legföljebb kipróbálom mind a 3-at (avast, avira, és avg is) és döntök valamelyik mellett.
Chaos Anno Domini
Tettem én már fel ingyenest fizetõs után és talált ezt-azt.
Minden esetre Avast szerintem is jó választás.
A tapaszalataim szerint Avira kicsit kevesebbet eszik Avastnál, és legalább olyan jó - azért javasolgatom itt olyan lelkesen.
Chaos Anno Domini
Teszteken is jól szerepel.
Chaos Anno Domini
A regisztrálás után szeptember 4-ig használható keyt küldtek.
A telepítés egyszerû igazából nem sokmindent lehet beállítani azon kívül hogy a tûzfalat kezdõ vagy profi módban használod. ( A profinál a tûzfal késõbb minden alkalmzásra rákérdez - gondolom a kezdõ módnál csak ritkábban zaklat.)
A felülete elegáns. Könnyen kezelhetõ,logikus. Szépen beállítható minden, de magyar nyelv nincs benne.
Próbából néhány warez oldalra fellátogattam az onnan jövõ kéretlen vendégeket megfogta.
A lemezellenõrzése a régi rendszerem átvizsgálása során semmi plusz genyát nem talált. ( Ezek szerint az elötte fennt levõ ingyenes Avira is dolgozott rendesen.)
Hátrányok:
Kb. 100 ( sõt néha 150) megával több ramot eszik más hasonló védelmeknél.
A processzorhasználata általában alacsony. Sõt kezdetben a rendszert gyorsabbnak éreztem a #192-en említett Avira + Comodo páros használatánál. De valahogy néha - néha az volt az érzésem hogy belassul a rendszer és az ablakokat nehezebben adja.
Egy órás használat után elsõ látásra összességében nem tûnik rossznak ( Az ilyen Norton meg Panda csodáknál mindenképpen jobbnak tûnt ), de azért mégiscsak visszaállítottam a rendszeremet a régebbi Comodo-Avira párosra.
1. http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse_2006_11.php
2. http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse_2006_08.php
(bocs próbáltam õket beszúrni de akkor valamiért 404 not found-ot írt)
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Pl. én is többet eszek az asszonynál, de nem biztos hogy jobb vagyok nála.
Avast: 15-20mb
AVG: 10mb
(nálam)
Chaos Anno Domini
Teljesen ingyen van és magyarul beszél.
A szakik szerint egy átlagos írtó csodát nem tesz de a sz//a se hagy benn.
Egy próbát megér sztem. Regisztráció után egy éves kódot küldenek hozzá.
(gyengébb gépeket állítólag lassítja.. )
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
<#szomoru1>#szomoru1>
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Nah mindegy, azt úgyse használtam volna. Akkor marad a BitDefender és az !avast ingyenesnek.(meg még néhány más, de azokat hagyjuk)
Amúgy az avast sokat eszik? Például a bitdefenderhez képest, és a nod32-höz képest.
Chaos Anno Domini
Mit gondoltok? Aki mind 3-at próbálta. Tapasztalat? Különbségek? Meik a leggyorsabb?
Chaos Anno Domini
Most találtam: Active Virus Shield
Egy az egyben a Kaspersky víruskeresõ motorját használja és Ingyen reg kódot ad 1 évre.
A Kaspersky hatényonyságáról pedig hadd ne beszéljek. ( Viszlát NOD ! )