Gooka: The Mystery of Janatris
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rendszerint majd minden játéknál -már amelyik engedi- 3 slot save pozícióm van. Megtanultam, sajnos. :))
Ok. Ma este neki esem. :)
Ok. Ma este neki esem. :)
Oke.
En mar ott tartok hogy ha valaki nem segit,itt abbahagyom, mer annyira fingom sincs mit kell csinalni.
Megvalami:ha esetleg odaig eljutsz hogy a kaigani vereert mesz a barlangba, a konyvtarbol azelott hozd el a phial-t es a wine-t mielott elhivod magaddal az oroket, mert azutan mar nem enged vissza a konyvtarba, es buktad az egeszet, foleg ha nincs elobbi saved. Ha eljutsz odaig tudni fogod mirol beszelek.
En mar ott tartok hogy ha valaki nem segit,itt abbahagyom, mer annyira fingom sincs mit kell csinalni.
Megvalami:ha esetleg odaig eljutsz hogy a kaigani vereert mesz a barlangba, a konyvtarbol azelott hozd el a phial-t es a wine-t mielott elhivod magaddal az oroket, mert azutan mar nem enged vissza a konyvtarba, es buktad az egeszet, foleg ha nincs elobbi saved. Ha eljutsz odaig tudni fogod mirol beszelek.
:))) Na,én még a hajón vagyok. Majd egy kicsit többet foglalkozom a gammával. Akkor talán majd tudok segíteni.
Nemigaz hogy senki nem jaccik ezzel a szarral:)
Ha valaki megis, az orgonaval mit kell csinalni az observatoryban?
Ha valaki megis, az orgonaval mit kell csinalni az observatoryban?
Enis azt szeretnem megtudni.
A kaigani verenek honnan szerzek edenyt? Es az mire jo hogy bedobtam a beszelo kovet a kutba?
Hat en nem elsosorban a grafikara ertettem, de mondjuk azer az se egy leanyalom.
Mindent fullra állítottál az opcióban? Mert akkro azért nem vészes a grafika. Sõt! De alapból...:(( ki sem szabad próbálni.
Igen ENNYIRE rossz:))
De en azer elvagyok vele. Valami olyasmi erzes mintha valami gagyi b-moviet neznek,egyszeruen nem lehet komolyan venni,de szorakoztat.
De en azer elvagyok vele. Valami olyasmi erzes mintha valami gagyi b-moviet neznek,egyszeruen nem lehet komolyan venni,de szorakoztat.
Nem semmi, hogy szinte senki sem játszik ezzel. Ennyire rossz lenne?
Nehéz lesz a majommal. Hiába viszek be nek 2*35 hitpoints-ot. Meg sem nyikkan. Sejtettem, hogy a majomnál lesz valami.
A boltban csak azt a virágport kell megvenni a battery-hez,a majomnál van a lapines,a harbor-ban megtalálod a dobozok között a szöget(ez is a battery-hez kell),a townhall pincéjében edényt a vizhez és a battery új fedelét,ha ezek megvannak irány kotyvasztani a townhall emeletére.
Ha valaki esetleg már a szigeten jár segítsen!:
A kapitánnyal bementem a barlangba,megöltem a kulcs õrzõjét, de az feltámadt és beindította a csapdákat. A pengéken átjutottam de a padlóból feltörõ lángokon képtelen vagyok átvergõdni.Nincs valami trükkje, mert a lángok olyan gyorsan váltakoznak ,hogy az elsõ sornál messzebb nem jutok?
Ha valaki esetleg már a szigeten jár segítsen!:
A kapitánnyal bementem a barlangba,megöltem a kulcs õrzõjét, de az feltámadt és beindította a csapdákat. A pengéken átjutottam de a padlóból feltörõ lángokon képtelen vagyok átvergõdni.Nincs valami trükkje, mert a lángok olyan gyorsan váltakoznak ,hogy az elsõ sornál messzebb nem jutok?
A majmot muszaj kinyirni, nala van egy targy a kotyvasztashoz, a ninjaknal a barlangba csak penz meg kardok vannak.
Én is hard-on nyomom. Úgy az igazi. :) Én sem tudom még megölni õket, viszont kaptam már egy plusz támadást a matróztól a levél után.
Haversrác a félbetört dolgot kell majd megjavítani, azt ki tudod nyitni a széfet.
Amúgy, most én is elakadtam. A boltban voltál már?
Haversrác a félbetört dolgot kell majd megjavítani, azt ki tudod nyitni a széfet.
Amúgy, most én is elakadtam. A boltban voltál már?
En,igaz hardon jaccom, meg a majmot meg a tolvajokat se birom megolni.
Mondjuk easyn se.
Mondjuk easyn se.
Milyen levelet? Két matróz van, az egyikkel nem lehet beszélni se mert rögtön elzavar a picsbe, a másikkal egyszer lehet beszélni,de nem adott semmit,utána a telepátiás cuccal is rákattintottam, de semmi, aztán ha megint beszélni akarok vele ,akkor kiírja hogy csak ha jó okom van rá akkor beszélhetek a befordult matrózzal.
Hogy kell ezt a levelet kicsikarni belõle??
Hogy kell ezt a levelet kicsikarni belõle??
A levelet elvitted a matróztól az ürgének, aki az erdõben van?
Szasztok, az elején szívok, el sem tudom képzelni mit kell csinálni! Megöltem az öregnél a patkányokat,a parton azt az akárkit akitõl a félbetört lapines-t szereztem, a barlangban a tolvajokat, megtaláltam a kikötõben a tût, megvettem a banyától mindent amit lehet,DE tárgyakat nem tudom kombinálni,ha lehet egyátalán, és a széfemet sem bírom kinyitni,tehát az õr nem enged be a townhall-ba. Egyszóval I need HELP!
Nekem már sikerült. Most próbálom az összetevõk kotyvasztását az elemhez.
:DDD
Csipem ezeket a gémeket .)) már a széfet sem tom kinyitni... hol van már a jó öreg Diablóóó 2 gggggg
Csipem ezeket a gémeket .)) már a széfet sem tom kinyitni... hol van már a jó öreg Diablóóó 2 gggggg
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
Szerintem nem rossz! A mérete alapján szinte csúcs, a mai horribilis 3-4 cd-s dvd-s játékok között. A programozni nem tudók magasiskoláját éljük játékszinten sajnos most.
Serialt???? Nálam sem kért. Legújabb Daemon vann fenn?
Viszont, már 2-szer kiakadt a kicsike! :(( De, azért nem bughalmaz! :))
Viszont, már 2-szer kiakadt a kicsike! :(( De, azért nem bughalmaz! :))
Udv, felnyomtam a gamezt, nekem sem kert keyt, es nekem tetszik, hangulatos grafik/music , erdekesnek tuno story... majd meglatjuk:)
`Take a look to the sky just before you die`
Eddig minden Sforce-s gamnéhoz kellett.
"vessetek a mókusok közé" :)
Srácok!Ha találtok hozzá serial kódot írjátok meg.Nem elég,hogy Starforce védelmes,de még serial szám is kell hozzá.

www.guillotine.atw.hu
én is elkezdtem lehúzni, mostanában pont valami ilyesmire vágytam, remélem, nem gagyizták el
Riszpekk
Nekem minnya leer, addig nezzetek meg ezt a leirast
Jonak tunik a gamez:)
Jonak tunik a gamez:)
õõõ ez milyen game? valami kép róla vagy hasonlo? :)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
http://torrent.youceff.com/download.php?file=463160
Nálam már az egyharmada lent van! :) upload:120kb/sec. download 69kb/sec. share:1.567 :-)
Ez egy jo kis jatek, en mar regota varom, hogy kijojjon, most meg egy linket varnek, ahonnet leranthatom:)
Érdekesnek tûnik!
Ja, remélem nem volt ilyen topic. :)
-ritkán nyitok-
Ja, remélem nem volt ilyen topic. :)
-ritkán nyitok-