38
Cenega
-
Gabóka #38 Sziasztok!
Gooka végigjátszás itt található magyarul: Gooka: The Mystery of Janatris végigjátszás -
M.A.D. #37 Rendszerint majd minden játéknál -már amelyik engedi- 3 slot save pozícióm van. Megtanultam, sajnos. :))
Ok. Ma este neki esem. :)
-
ronhaven #36 Oke.
En mar ott tartok hogy ha valaki nem segit,itt abbahagyom, mer annyira fingom sincs mit kell csinalni.
Megvalami:ha esetleg odaig eljutsz hogy a kaigani vereert mesz a barlangba, a konyvtarbol azelott hozd el a phial-t es a wine-t mielott elhivod magaddal az oroket, mert azutan mar nem enged vissza a konyvtarba, es buktad az egeszet, foleg ha nincs elobbi saved. Ha eljutsz odaig tudni fogod mirol beszelek. -
M.A.D. #35 :))) Na,én még a hajón vagyok. Majd egy kicsit többet foglalkozom a gammával. Akkor talán majd tudok segíteni. -
ronhaven #34 Nemigaz hogy senki nem jaccik ezzel a szarral:)
Ha valaki megis, az orgonaval mit kell csinalni az observatoryban? -
ronhaven #33 Enis azt szeretnem megtudni. -
#32 Ez miez?
mit köll csinani? -
ronhaven #31 A kaigani verenek honnan szerzek edenyt? Es az mire jo hogy bedobtam a beszelo kovet a kutba? -
ronhaven #30 Hat en nem elsosorban a grafikara ertettem, de mondjuk azer az se egy leanyalom. -
M.A.D. #29 Mindent fullra állítottál az opcióban? Mert akkro azért nem vészes a grafika. Sőt! De alapból...:(( ki sem szabad próbálni. -
ronhaven #28 Igen ENNYIRE rossz:))
De en azer elvagyok vele. Valami olyasmi erzes mintha valami gagyi b-moviet neznek,egyszeruen nem lehet komolyan venni,de szorakoztat. -
M.A.D. #27 Nem semmi, hogy szinte senki sem játszik ezzel. Ennyire rossz lenne? -
M.A.D. #26 Nehéz lesz a majommal. Hiába viszek be nek 2*35 hitpoints-ot. Meg sem nyikkan. Sejtettem, hogy a majomnál lesz valami. -
Haversrác #25 A boltban csak azt a virágport kell megvenni a battery-hez,a majomnál van a lapines,a harbor-ban megtalálod a dobozok között a szöget(ez is a battery-hez kell),a townhall pincéjében edényt a vizhez és a battery új fedelét,ha ezek megvannak irány kotyvasztani a townhall emeletére.
Ha valaki esetleg már a szigeten jár segítsen!:
A kapitánnyal bementem a barlangba,megöltem a kulcs őrzőjét, de az feltámadt és beindította a csapdákat. A pengéken átjutottam de a padlóból feltörő lángokon képtelen vagyok átvergődni.Nincs valami trükkje, mert a lángok olyan gyorsan váltakoznak ,hogy az első sornál messzebb nem jutok? -
ronhaven #24 A majmot muszaj kinyirni, nala van egy targy a kotyvasztashoz, a ninjaknal a barlangba csak penz meg kardok vannak. -
M.A.D. #23 Én is hard-on nyomom. Úgy az igazi. :) Én sem tudom még megölni őket, viszont kaptam már egy plusz támadást a matróztól a levél után.
Haversrác a félbetört dolgot kell majd megjavítani, azt ki tudod nyitni a széfet.
Amúgy, most én is elakadtam. A boltban voltál már? -
ronhaven #22 En,igaz hardon jaccom, meg a majmot meg a tolvajokat se birom megolni.
Mondjuk easyn se. -
Haversrác #21 Milyen levelet? Két matróz van, az egyikkel nem lehet beszélni se mert rögtön elzavar a picsbe, a másikkal egyszer lehet beszélni,de nem adott semmit,utána a telepátiás cuccal is rákattintottam, de semmi, aztán ha megint beszélni akarok vele ,akkor kiírja hogy csak ha jó okom van rá akkor beszélhetek a befordult matrózzal.
Hogy kell ezt a levelet kicsikarni belőle??
-
M.A.D. #20 A levelet elvitted a matróztól az ürgének, aki az erdőben van?
-
Haversrác #19 Szasztok, az elején szívok, el sem tudom képzelni mit kell csinálni! Megöltem az öregnél a patkányokat,a parton azt az akárkit akitől a félbetört lapines-t szereztem, a barlangban a tolvajokat, megtaláltam a kikötőben a tűt, megvettem a banyától mindent amit lehet,DE tárgyakat nem tudom kombinálni,ha lehet egyátalán, és a széfemet sem bírom kinyitni,tehát az őr nem enged be a townhall-ba. Egyszóval I need HELP! -
M.A.D. #18 Nekem már sikerült. Most próbálom az összetevők kotyvasztását az elemhez. -
Drex #17 :DDD
Csipem ezeket a gémeket .)) már a széfet sem tom kinyitni... hol van már a jó öreg Diablóóó 2 gggggg -
M.A.D. #16 Szerintem nem rossz! A mérete alapján szinte csúcs, a mai horribilis 3-4 cd-s dvd-s játékok között. A programozni nem tudók magasiskoláját éljük játékszinten sajnos most. -
M.A.D. #15 Serialt???? Nálam sem kért. Legújabb Daemon vann fenn?
Viszont, már 2-szer kiakadt a kicsike! :(( De, azért nem bughalmaz! :))
-
#14 Udv, felnyomtam a gamezt, nekem sem kert keyt, es nekem tetszik, hangulatos grafik/music , erdekesnek tuno story... majd meglatjuk:) -
#13 tőlem nem kért serialt
érdekes -
Gear #12 Eddig minden Sforce-s gamnéhoz kellett. -
#11 Srácok!Ha találtok hozzá serial kódot írjátok meg.Nem elég,hogy Starforce védelmes,de még serial szám is kell hozzá. -
#10 hát
lehet hogy mégsem erre vágytam :D
azt hittem, ez a stílus meghalt 6-8 éve :D -
#9 én is elkezdtem lehúzni, mostanában pont valami ilyesmire vágytam, remélem, nem gagyizták el -
#8 Nekem minnya leer, addig nezzetek meg ezt a leirast
Jonak tunik a gamez:) -
antijedi #7 őőő ez milyen game? valami kép róla vagy hasonlo? :) -
tomo #6 http://torrent.youceff.com/download.php?file=463160 -
M.A.D. #5 Nálam már az egyharmada lent van! :) upload:120kb/sec. download 69kb/sec. share:1.567 :-) -
#4 Wandoo-ra már csordogál felfele -
#3 Torrenten már fenn van pá órája. -
#2 Ez egy jo kis jatek, en mar regota varom, hogy kijojjon, most meg egy linket varnek, ahonnet leranthatom:) -
M.A.D. #1 Érdekesnek tűnik!
Ja, remélem nem volt ilyen topic. :)
-ritkán nyitok-