Küszöbön áll az újabb böngészőháború?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ennyire azért nem rossz, de nem is jó, ez tény.

Én nagyon sokat szívtam az Opera instabilitása miatt. Sokat fagy, nem megbízható.

A Firefox óta nem is használom az Operát. Az IE-t se...

Egy kis böngészõháború nem fog megártani.
M@TriX
pont a Netscape dumál?
úgy elcseszte már a bowserét, hogy csak na...
amúgy az Explorer alapú böngészõk között már van pár ígéretes tehetség és azt azért el kell ismerni, hogy elég gyors az Explorer.

Persze kb olyan alap Explorerrel netezni, mintha tûzoltóként olajos ruhában mennénk oltani, vagy élesített bombával mutatnánk be egy TV mûsornak, hogy miként épül fel ez a folyamat. Szóval elég gáz, de a gépek 70%-án az van, mivel integrál a drága.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ha szerver oldalon vegzed el a transzformaciot, es az eredmenyt (HTMLt) kuldod le a kliensnek, akkor az mukodni fog mindenhol 😊

Persze az teny, hogy ez nem ugyanaz, mintha a kliens csinalgatna.

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/

amíg operáért fizetni kell, fontolóra sem veszem, maradok mozillánál. ff majd ha kicsit megért...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Opera megasuxx. Firefox rulez.

Az Opera a legnagyobb csapás a böngészõk között az utóbbi öt évben.

Emiatt a szar miatt nem lehet XML/XSLT alapú weblapokat csinálni: mivel a lúzer fejlesztõk hülyék hozzá hogy megcsinálják, kitalálták hogy biztonsági problémákat vet fel. Na persze.

Szánalmas progi, ne használjátok!

[HUN]PAStheLoD
áz .. firefox zsír .. de opera is nájsz .. sztem döntetlenbe mind a kettõ elsõ 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

firefox a zisten" vaze.

Mozilla rulz! Abban minden van... 😊

riska1982
Maxthon Rulezz

A világ nem lesz jobb, ha csak nem leszel rosszabb!

opera suxxxx, firefox rulez... 😛 (ez aztán a böngészõháború itten )

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Lacc
Opera rulez.
← ElőzőOldal 2 / 2