61
-
Ceb #21 Go Firefox go! -
asdasdasd #20 Hogy lehet explorerbol kiszedni, hogy ha eppen egy file tolt le, akkor annak mi az URL-je? -
mechorg #19 A Firefox csak böngésző -
Elkerülhetetlen, hogy engem is beleszámoljon, de nem hiszem, hogy én lennék az oldal fő látogatója. Inkább írom. 
Macintoshon csak pár napja tértem át a Firefoxra, idáig csak Safarit használtam. De a Firefoxhoz képest még az is tetű. -
Nemhisem hogy most az MS kidobna egy konkurenciához hasonló all-in-one böngészőt...
DE miért kell egy böngészőnek mindenhez érteni???
Olyan mint a svájcibicska, van benne kés villa olló(4 féle) kanál kiskanál dugóhúzó sörbontó, de ugyis csak a kését használod.
Én fölöslegesnek tartom az email/irc/ftp/anyamkinja klienseket a böngészőben, de ez magánvélemény :) -
Razgon #16 Használod a Sitemeter-t? Az AdBlock-nál izomból szűröm, egy tetű lassú valami, idegesítő, amikor egy oldalnál arra várakozik.... -
mechorg #15 Hmm!
Azért ennyire nem számítottam... vagy te nézed meg ennyiszer firefoxszal?
-
Ezt (http://www.sitemeter.com/default.asp?action=stats&site=sm7ge376za6&report=13) érdemes megnézni, a blogom nézettségének brózer-megoszlása. Már most jelentősen visszaesett az IE aránya. -
mechorg #13 A microsoft pedig nem agresszív, csak finoman határozott
-
mechorg #12 Ja, ezt a phólyerphokszot nagyon eltalálták...
-
Razgon #11 Ennyire azért nem rossz, de nem is jó, ez tény.
Én nagyon sokat szívtam az Opera instabilitása miatt. Sokat fagy, nem megbízható.
A Firefox óta nem is használom az Operát. Az IE-t se...
Egy kis böngészőháború nem fog megártani. -
pont a Netscape dumál?
úgy elcseszte már a bowserét, hogy csak na...
amúgy az Explorer alapú böngészők között már van pár ígéretes tehetség és azt azért el kell ismerni, hogy elég gyors az Explorer.
Persze kb olyan alap Explorerrel netezni, mintha tűzoltóként olajos ruhában mennénk oltani, vagy élesített bombával mutatnánk be egy TV műsornak, hogy miként épül fel ez a folyamat. Szóval elég gáz, de a gépek 70%-án az van, mivel integrál a drága. -
Frenzy #9 Ha szerver oldalon vegzed el a transzformaciot, es az eredmenyt (HTMLt) kuldod le a kliensnek, akkor az mukodni fog mindenhol :)
Persze az teny, hogy ez nem ugyanaz, mintha a kliens csinalgatna. -
galocza #8 amíg operáért fizetni kell, fontolóra sem veszem, maradok mozillánál. ff majd ha kicsit megért... -
Zedas #7 Opera megasuxx. Firefox rulez.
Az Opera a legnagyobb csapás a böngészők között az utóbbi öt évben.
Emiatt a szar miatt nem lehet XML/XSLT alapú weblapokat csinálni: mivel a lúzer fejlesztők hülyék hozzá hogy megcsinálják, kitalálták hogy biztonsági problémákat vet fel. Na persze.
Szánalmas progi, ne használjátok! -
áz .. firefox zsír .. de opera is nájsz .. sztem döntetlenbe mind a kettő első :) -
vader #5 firefox a zisten" vaze.
-
Sityi #4 Mozilla rulz! Abban minden van... :) -
Maxthon Rulezz 
-
antijedi #2 opera suxxxx, firefox rulez... :P (ez aztán a böngészőháború itten 
)
-
Opera rulez.