Karthago

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megjelent az új lemezük:

Idõtörés
zvaragabor
Úgy néz ki megvan, de én tévedtem. Mert Omegától a Gyöngyhajú Lányt-t dolgozta fel a Scorpions Whidte Dove néven. Nekem meg úgy rémlett, mintha a Requiem is fel lett dolgozva.
Azért köszi szépen. 😊

Chaos Anno Domini

Sajna nem, de megpróbálok utánanézni :-)
zvaragabor
Ha jól tudom a Requiemet valamelyik külföldi híres banda (talán Scorpions) feldolgozta, vagy legalábbis ötletet merített belõle. Nem tudjátok, hogy melyik az a banda és szám?

Chaos Anno Domini

sziasztok hol tudok tölteni karthago zenét?
www.winmix.com
Megoszthatsz Te is féjlokat, amiket ezen keresztül a winmixre kapcsolódók elérhetnek, és Te is elérheted mások "winmixes" megosztott fájljait. Azt mondjuk nem tudom, hogy konkrétan hogyan tudok "név szerint" elérni valakit, de valahogy csak megoldódna az is.
Zolcsi01
Azmeg mi?

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

aha, sajna ilyesmit nem tehetek rá itt a gépre...winmixed nincs?
Zolcsi01
Msn messenger. Csevegõ progi. kell adok címet ahonnan letöltheted.

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Msn? Mi is az?
Zolcsi01
Msn-ed van? Akkor tudnánk egymásnak küldeni.

Zolcsi01
Nem ,,A Karthago él" 1997-es.

Valamelyik haveromnak volt meg...
A "Karthago él" a mostani, 2004-es CD-jük?
(Bakeliten megvan az elsõ 3 lemezük amúgy.)
No, hogyan tudnánk "csere-berélni"? :-)))
Zolcsi01
Nekem meg a Best of Karthago és A Karthago Él c. albumuk van meg. A Senkiföldjént honnan szerezted meg?

zakika
nekem is pont ez van meg 😊 de lemezen megvan ez esåso es a harmadik is, tehat csak be kellene digizni (amit nem erdemes, mert kijott CDn)

kulonben tudtal rola, hogy kijott egy angol lemezuk is?

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Ya, meg persze az új albumukat is keresem mp3-ban.
Én imádom a Karthagot, éppen most is hallgatom!
Nem tudja valaki, honnan tudnám tudnám letölteni mp3-ban az elsõ és második lemezüket? (A Best of Karthago és a Senkiföldjén megvan.)
Zolcsi01
Kihalt.

Zolcsi01
Õ nem ezt akartam írni .Ugyanazok a számok voltak a Paksi koncerten is amik ezen az albumon találhatók.

Zolcsi01
A Paksi koncertrõl is adtak ki lemezt ,,A Karthago él,, címmel. Meg lehet rendelni VHS-en CD-én Mc-n.

Zolcsi01
Egy olyan együttes amelyik 25 éve ugyanabban a felálásban zenél! Gidófalvy Attila, Kiss Zoltán, Szigeti Ferenc, Kocsándi Miklós, Takáts Tamás.

Dani20
a forumrol nem is de ebbol a topikbol feltétlen. lehet tovabbi jokat fröcsögni.

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Taranov
El innen a fórumról.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Paksi koncert nagyon jó volt.AZ új album tényleg jó lett.
Bandee1987
Ha hallod majd az elefánt-dübörgést...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Zolcsi01
Nem tudom az új album számait még nem halottam.
Takáts Tamás azt mondta jó lett.

zakika
valahogy a regi szomok jobban erdekelnek
olyan 5 eve meg dijaztam volna egy uj lemezt, most felek meghalgatni hogy mi lett belole

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

zakika
minel messzeb
lehetoleg lepj is bele (megiscsak a tied)

Dani20
hova szarjak?😊

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Zolcsi01
Újra együtt a Karthago! Itt Pakson volt a 25 éves jubileumi koncert!