30
Karthago - Újra együtt a Karthago!
-
Hay #30 Megjelent az új lemezük:
Időtörés -
#29 Úgy néz ki megvan, de én tévedtem. Mert Omegától a Gyöngyhajú Lányt-t dolgozta fel a Scorpions Whidte Dove néven. Nekem meg úgy rémlett, mintha a Requiem is fel lett dolgozva.
Azért köszi szépen. :) -
Hay #28 Sajna nem, de megpróbálok utánanézni :-) -
#27 Ha jól tudom a Requiemet valamelyik külföldi híres banda (talán Scorpions) feldolgozta, vagy legalábbis ötletet merített belőle. Nem tudjátok, hogy melyik az a banda és szám? -
kobayasi31 #26 sziasztok hol tudok tölteni karthago zenét? -
Hay #25 www.winmix.com
Megoszthatsz Te is féjlokat, amiket ezen keresztül a winmixre kapcsolódók elérhetnek, és Te is elérheted mások "winmixes" megosztott fájljait. Azt mondjuk nem tudom, hogy konkrétan hogyan tudok "név szerint" elérni valakit, de valahogy csak megoldódna az is. -
#24 Azmeg mi? -
Hay #23 aha, sajna ilyesmit nem tehetek rá itt a gépre...winmixed nincs? -
#22 Msn messenger. Csevegő progi. kell adok címet ahonnan letöltheted. -
Hay #21 Msn? Mi is az?
-
#20 Msn-ed van? Akkor tudnánk egymásnak küldeni. -
#19 Nem ,,A Karthago él" 1997-es. -
Hay #18 Valamelyik haveromnak volt meg...
A "Karthago él" a mostani, 2004-es CD-jük?
(Bakeliten megvan az első 3 lemezük amúgy.)
No, hogyan tudnánk "csere-berélni"? :-)))
-
#17 Nekem meg a Best of Karthago és A Karthago Él c. albumuk van meg. A Senkiföldjént honnan szerezted meg? -
#16 nekem is pont ez van meg :) de lemezen megvan ez esåso es a harmadik is, tehat csak be kellene digizni (amit nem erdemes, mert kijott CDn)
kulonben tudtal rola, hogy kijott egy angol lemezuk is? -
Hay #15 Ya, meg persze az új albumukat is keresem mp3-ban. -
Hay #14 Én imádom a Karthagot, éppen most is hallgatom!
Nem tudja valaki, honnan tudnám tudnám letölteni mp3-ban az első és második lemezüket? (A Best of Karthago és a Senkiföldjén megvan.) -
#13 Kihalt.
-
#12 Ő nem ezt akartam írni .Ugyanazok a számok voltak a Paksi koncerten is amik ezen az albumon találhatók. -
#11 A Paksi koncertről is adtak ki lemezt ,,A Karthago él,, címmel. Meg lehet rendelni VHS-en CD-én Mc-n. -
#10 Egy olyan együttes amelyik 25 éve ugyanabban a felálásban zenél! Gidófalvy Attila, Kiss Zoltán, Szigeti Ferenc, Kocsándi Miklós, Takáts Tamás. -
#9 a forumrol nem is de ebbol a topikbol feltétlen. lehet tovabbi jokat fröcsögni. -
#8 El innen a fórumról. -
Czivil #7 Paksi koncert nagyon jó volt.AZ új album tényleg jó lett. -
#6 Ha hallod majd az elefánt-dübörgést... -
#5 Nem tudom az új album számait még nem halottam.
Takáts Tamás azt mondta jó lett. -
#4 valahogy a regi szomok jobban erdekelnek
olyan 5 eve meg dijaztam volna egy uj lemezt, most felek meghalgatni hogy mi lett belole -
#3 minel messzeb
lehetoleg lepj is bele (megiscsak a tied) -
#2 hova szarjak?:) -
#1 Újra együtt a Karthago! Itt Pakson volt a 25 éves jubileumi koncert!