Depresszió
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
más már letöltötte azok meg nem kapnak semmit se..
de mostnem akarok belemenni a warezba...fõleg mert a depresszitótól nekem csak egy két szám tetszik...........
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
György
Abban jó.
Szerintem.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Március 25, 26, Kecskemét, Úy Rock Café este 7-kor koncert!
Evvan' hozzám legközelebb!
Depresszió rayongók' gyertek.
Nah' sá!
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Az album töltését meg a felénél abbahagytam mert szar.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Inkább hallgatok depit is mert ez khmm..<#nyes>#nyes>
A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
Szerintem ez egyértelmû!
Ha neked nem, akkor nem én foglak felvilágosítani!
Üdv
A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
Nem is tudom hogyan lehetne leírni!<#nemtudom>#nemtudom>
Nyúljunk le mindent és énekeljünk rá magyarul hülyeségeket!
Ha valakinek ez kell...<#eplus2>#eplus2>
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.