765
Depresszió
-
#285 jah D: -
#284 kurvajo pogot nyomtunk rá:D talán legnagyobbat -
#283 Rajtad Áll, Tagadás, Annyi év Után -
#282 Ezek már megvannak
A Sokkold a renszer az nem tetszik:( -
#281 jokis pogo..:)
Sokkold a rendszert, Örökké, Én azt Üvöltöm, stb:) -
#280 Hellosztok mit gondoltok az Utazo cimu számrol? Nekem nagyon bejon. Aki tud még ilyesmi pörgős számot lécci irjon egy-két cimet. Köszi:) -
SE #279 Mit akarsz pl. helyette?
-
#278 beindul a divatolás akkor megin' :/ -
#277 Még1x hmmm
reméltem hoy letérnek erről a "belsős-filózós-tépődős" témákról -
#276 végre. mán várom nagyon igencsak o: kiváncsi leszek a maxira -
#275 Új lemez, új turné!
2006-02-22 22:07:37
Sziasztok!
Elkezdődött ez az év is. Mint bizonyára tudjátok, ezerrel dolgozunk az új lemezen, és jól haladunk a munkálatokkal. A szeptember 11-én megjelenő új lemez előfutáraként Március 13-án kerül boltokba a zenekar első kislemeze "Még1x" címmel, ami tartalmazni fogja a címadó dal stúdióverzióját, a "Félig ösztön lény" c. új, valamint a "Tagadás" és az "Adj még" c. dalok koncertverzióját. Extraként felkerült rá a Moby Dick tribute-ra készített dal, a "Körhinta" újrakevert változata, ezen kívül a fent említett koncertdalok 2 kamerás bootleg képfelvétele a multimédiás részén.
Azért, h. minél hatékonyabban tudjunk dolgozni a lemezen, ezért csak egy 5 állomásos országjárásra indulunk a tavasz folyamán. A dátumokat és a helyszíneket megtaláljátok a koncertek menüpontban! A kevés állomás ellenére igyekeztünk egy érdekesebb műsort összeállítani, amit a standard és a rég nem játszott dalok mellett megspékelünk 1-2 ütős új nótával. Aki kevesli a tavaszi koncerteket, annak elárulhatjuk, h. nyáron is rengeteget fogunk koncertezni, de őszre tervezzük a zenekar eddigi leghosszabb és legnagyobb szabású turnéját.
A napi aktualitások közé tartozik az is, h. a zenekar jelölt a VIVA TV Megawatt Live díjátadójára, , hazai rock kategóriában. A díjátadó érdekessége, hogy nem egy szakmai zsűri dönt a díjak odaítéléséről, hanem egy mindenki számára elérhető közönségszavazás. Ha van kedvetek szavazzatok, a telefon hívás nem emeltdíjas, és egy hívással az összes kategóriára lehet szavazni! (tel.:06/20-969-84-82)A szavazók közt a szervezők 50x2 db belépőt sorsolnak ki a díjátadó gálára.
Felkerültek az őszi turnéról is a koncertképek, lehet csemegézni :)
Hamarosan elkészül a "Még1x" c. dalhoz a zenekar új videoklipje, ami nagyjából a kislemez megjelenésével együtt érkezik el a különböző csatornákra.
Várunk mindenkit sok szeretettel a koncertekre, a rákkendróóólt mindenkibe!
-A Depis fiúk-
forrás:http://www.depressziomusic.hu/ -
#274 nekem igazábol mind3 albumuk nagyon tetszik o: naon kiváncsi vok 4.re :o -
#273 ja a koncerteken nyomtak olyan számot amiben a "félig ösztönylény" volt a "refrén"
a 3. album elég lájtos lett, + ez a belső vívódós dolog nemjött be nekem:(
inkább lásd, hagyjatok bízni, amíg tart, örökké meg ilyenek -
#272 az uj album egyébként Feri elmondása szerint "agresszívebb, erőszakosabb" lesz (a DepiDVDn mondta), és vmi olyasmi lesz a címe hogy Félig ösztön, vagy Félig ösztönösen, nem emlégzem mán o: -
Takezó #271 hat aprilisban lesz pesten, az is elég gáz, h csak akkor, mást nemtok:o -
#270 honlapon nincs fenn, de tud vki esetleg vmit a '06-os koncertekről?
gondolom hegyalja, meg sziget biztos lesz, de hamarabb vmi vidéki érdekelne
előre is 10x -
#269 depieg igencsak joag ama (h9 -
#268 ja oda meg vissza -
Takezó #267 te vaty? :ð -
screenshot a depi birth day-ből:D -
#265 má nekem is megvan, dehát a többi depi rajongóval lesz az igazi holnap vagy szombaton:) -
#264 holnap nézzük meg haverokkal (H) -
SE #263 -
#262 ahá.
megvettem. gecijo. atomzuzás. alázás. GÁYH%
4000 Ft -
SE #261 De. Lehet kapni sok helyen, pl. a Média Markt -ban is.
Akkor a legolcsóbb, ha egy Depi koncerten vásárolod meg. -
#260 nincs meg vkinek véletlenül a depi nemrég kiadott dvdje? -
#259 Naná ;) -
#258 elől voltál? -
#257 én voltam,eszméletlen jó volt -
#256 haha:P -
#255 tegnap voltak itt és én nem voltma ott mert betegen vagyok:( -
#254 na voltam pénteken lovardában... eszetlen nagy pogo volt :||w elől voltunk, olyan 3. sor környékén.. mi ment ott.. főleg sokkold a rendszerre meg utazóra.. örök élmény :D -
#253 Holnap koncert a PeCsaban! -
#252 inkább dec 10 replika unplugged
csak ceglédről nehézkes oda az utazás...inkább fárasztó -
Takezó #251 25én jön valkai Dábrácánba, Lovardába? Insanenel együtt lesz -
#250 asszem beszerzem dvd-t
4400 hmm :S -
pasquale #249 :D -
pasquale #248 most -
#247 yamost:> -
#246 azmikorvan?:>