765
Depresszió
-
#765 Nem olyan rossz az új album, de nem is olyan jó mint a régebbiek voltak. -
#764 Új albumról a dal ami kijött klippel elég bejövős. Többi meg majd holnap kiderül ha megjön a lemez. -
bcrics #763 Ma a Zpben Depi Koncert!!4
-
#762 ja igen, a fejjel a falnak c. dalt nyomták el akkor -
#761 amúgy egyre jobban tetszik az új album. jó pörgős:) -
#760 jobb későn mint soha:) jó kis riport, köszönjük!
meghallgattam az albumot. rövid, de velős. a szövegekkel nagyon szarok szerintem, dehát az egy életen át óta ezt már megszokhattuk.
az album végén az a hülye szójáték, már komolyan én szégyeltem magam (béke-vége vagy micsoda, most nem tudom hallgatni)
amúgy nem rosszak a szövegek, csak szerintem a zene mellett túlkombinálja feri ezt az egészet. inkább írna olyanokat, mint régen plusz kiadna egy verseskötetet:D
sokat fejlődött a zenekar, jó irányba, csak engem a dalszövegek irritálnak (főleg a sok szleng - nem kellene tinipicsa célközönséget megcélozni sztem), bár egy-két ütősebb szóló elfért volna még a lemezen.
összességében jó, de a sokkold a rendszert/lásd korszak volt az igazi... -
#759 Hát jó. Már tudom az igazságot, bár jó nagy baromság árán. :> -
GPx8 #758 Sok értelme nem lett volna, mert mindegyikük budapesti... :) -
#757 Egyik igen okos haverom mondta még régen. Azóta nem lestem utána, de már tudom, hogy nem ott csinálták a bandát. :] -
GPx8 #756 Jó interjú, az elején megijedtem egy kicsit, de a végére egész jó lett! :)
Ez a Debrecen neked honnan jött??? :O -
#755 És elkészült a várva-várt interjú: Depresszió -
GPx8 #754 Mondjuk én ismerem a Depit a kezdetektől (Depi-depi! kórus kb. 20 torokból...). Nos az első két lemezen még nagyon szerény hangszeres tudás volt mögöttük, mára ez már a Magyar élvonalban van. Mindenki fejlődött, szvsz. Feri és Ádám a legtöbbet. Nagyon sokat dolgoznak és ez meglátszik az új albumon is.
Az olyan együttesek, akik megcsinálják 5x u.a. az albumot, nem jutnak sehová, ezért nagyon tetszik, hogy a Depresszió ilyen nyitott. Összességében ez egy nagyon jó lemez, bár nekem sem tetszik minden szám. A kedvencem nekem is a 7-es! :) -
#753 Most készül a Depresszió interjúm a Fémforgács webzine számára. Majd linkelek. -
#752 Lemaradt a 7-es számhoz az, hogy 'közeli testvére lehet az Én azt üvöltöm számnak.'
-
#751 No akkor elkezdem... Első felindulásból jobb lett volna leírni, sok mindent máshogy gondolok azóta.
(Ez az én saját véleményem, lehet kritizálni nyugodtan.)
Külső:
tetszetős, de szakít az eddigi borítók kinézetével. Nekem tetszik, de jobban tetszett az Egy életen át, vagy az Amíg tart borítója.
Hanganyag:
Az album hossza szerintem (megint) kicsit rövidre sikerült. Kétszer hallgattam meg egymás után, és mindkétszer a cd vége felé éltem magam bele a zenébe, aztán egyszer csak vége lett.
Első hallgatásra felfedeztem benne TCS, BFMV, SOAD, ... hangzásokat.
1. Kezdjük el!: a szám meghallgatásáig nem láttam a klipet, így teljesen új volt nekem. Jól összerakott, dinamikus dal. Szövege is bejött. (a klip szerintem nagyon TCS mintájú lett)
2. Égi jel: első benyomásom az volt, hogy a Hamis ígéret továbbgondolása. A refrén jó, bár a 'hidd el, hogy nem rosszból mondom neked' sornál lestem egyet, óvoda vége felé használtam ilyesmi összetételt.
3. Fejjel a falnak: jó dal, ennek is tetszett a dinamikája (a végén). Jól eltalált szóló van benne.
4. Nem nevet: ezt a számot már ismertem tigeroo-nak köszönhetően. Az a verzió annyira nem jött be. De kellemeset csalódtam az album verzióban. Tetszett a számban a gyors, dinamikus ritmus.
5. A szél: ha nem a többi szám közt hallottam volna, akkor nem gondoltam volna, hogy ez egy Depresszió anyag. A szá, végéig vártam benne a vokált, hát nem bukkant elő. Gondolkoztam kicsit, hogy hova illene. Arra jutottam, hogy reggel biztos jó lehet erre ébredni.
6. Szemben a széllel: ismét megjött benne a dinamika. Összességében jó volt az előző dal után ezt hallgatni.
7. Nem hatalom: személyes kedvencem. Jól eltalált szöveg, jó zene hozzá. Nagyon hasonlított valamelyik számhoz. Igen, megtaláltam, közeli testvére lehet a __________ számnak.
8. Egyensúly: PSP-n hallgatva nagyon igénytelennek tűnt a dal kezdése. itthon hifin már annyira nem irritált. Másik kedvenc lett belőle végül. Jó kis zúzós-bulizós zene. Itt kezdett tetszeni az album. Méltó arra, hogy megkapta az album is ennek a számnak a címét.
9. Én elhittem: az én szemléletemben ez is beletartozik az albumon lévő jobb számok közé. A szám hangulatába jól beleillenek a soráthajlások. A szám vége felé lévő szóló nagyon eltalált. Jól velvezeti egy pár másodperces pergődob rész. Talán ez a legjobb Depresszió gitárszóló. Egy rossz pontot mégis adnék rá; a refrén második sora nekem elég furán hat ritmikailag.
10. Egymás iránt: na ez az a dal, ami teljesen lerombolta a várakozásaimat. A zenei alapja egészen jó, más szöveggel véleményem szerint jobb lenne. Egyetlen pozitívumot találtam a szövegében; nagyon megfogott az egyik rím (kívül-belül szép mindened, tudom rég).
11. Ma éjjel: kettős érzéseim vannak ez a dal iránt. Tetszik, mert jól összerakott szám, hallatható, slágeres. A szövege már nem nagyon tetszett ennyire. Nekem túl sok ez a béke 'majmolás', meg a politikaellenesség.
Konklúzió: semmit nem tudtam az albumról, míg be nem szereztem. Titkon vágytam rá,hogy a Tiszta erőből, vagy az Amíg tart anyagokhoz visszatérnek a srácok. E miatt csalódtam kicsit. Folytatták Az ébredés útján elkezdett (új) stílusukat. Minőségileg tetszik az anyag, jó mind az album, mind a számok egyenkénti komponálása. Vannak az albumon feledhető számok, de van rajta pár slágeres szerzemény is. Összességében nekem tetszett, de nem érte el azt a szintet, amire azt mondtom, hogy 'Na igen. ez a legjobb Depresszió anyag.'.
Gondoltam a végére egy értékelést: 7/10.
Várom a kommenteket ehhez a hsz-hez! -
#750 amig tart szintjét hozza legalább?
énmég nem szereztem be -
#749 Meghallgattam ma. Véleményemet jól összeraktam magamban, de most nincs időm leírni . Remélem holnap már lesz. -
GPx8 #748 Ez egy qrvajó lemez. Meg van rajta az Egyensúly! -
#747 Köszi, h szóltál!
Akkor szülinapomra meg is lepem magam egy példánnyal
És akkor válasz holnap. -
#746 Hali!!!
Most, hogy kijött az új album, felteszem a kérdést: kinek hogy tetszik? :)
Nekem nagyon... :) -
GPx8 #745 Érdeklődj a Depresszió oldalán a vendégkönyvben. -
JuveDelPiero #744 Szisztok! Ádámnak van egy másik zenekara is az Adams Family. Úgy tudom. Nincs nekik valami oldaluk vag yakármi? Emiről több infot le tudnék csekkolni? Köszi! -
#743 topic up már!!
nem nevet az új szám amit játszanak... a minőség nem valami jó -
#742 hartmann ádámról tudnátok benyomni egy "friss" fotót?
(valami közelit)
kéne hajminta :D
a neten nemnagyon találok normálisat -
#741 Nem lenne rossz fesztiválozni, de két hete elrepedt a bokám edzésen... -
#740 topic up.
gecinagyok voltak az azfeszten!
volt vmi új szám, a nevére nem emlékszem , de durva:S
új album december 1-jén jön!
hagyjatok bíznit reggaeben tolták :d
bár már lehet tudjátok :D -
#739 Na baher... Azt hittem, h gif...
Tehát:
Volt:
-
#738 Volt:
-
#737 azért irtam. -.- -
#736 azon ott leszek! -
asus93 #735 http://www.travian.hu/?uc=hu1_51843 <-Nézzétek meg köszi -
Grenzjager #734 szal a lényeg lemaradt...íí:)
Június 22. péntek, 23h -
Grenzjager #733 fESZTERGOM
Esztergom, Prímás-sziget 2. nap, 23h, Depresszió
(Ossian és Tankcsapda után, Kalapács és Auróra előtt) -
#732 volt feszt.letsgo. : ) -
#731 ezt kár hogy kihagytam..
-
#730 én voltam:)
-
#729 Kivel fogok találkozni? [rökk]
-
#728 mikor, merre indul turné , tudja valaki? -
Takezó #727 Szvsz a legújabb lett tényleg a legszínesebb -
#726 Nekem jobban bejött a Tiszta erőből meg az Amíg tart, de ezek sem rosszak.