Ultrák,hoolok,3.félidő

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja
lelato.com-on láttam énis, elég jó
ha jól emlékszem lengyel 3adosztály. tudnak élni 😊

football without ultras is nothing

mukika
kb. van 3GB hool movim. verekedések/a lengyel hírhedt keménylegények/, ultrák a világban, stb....

mukika
odra opole, nem gyenge kép. az alja nem látszik...

pirokat, füstöket és egyéb cuccokat nem tudtok olcsón? vmi pesti cím lenne jó 😊

BADE

A hétvégi Vasas-Eger vizilabdameccsre lett csinálva.

Hajrá
Ultras Eger!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

így is hangulatos 😄

na mindegy, legalább senki se tol hogy megint milyen baromi nagy képet raktam be 😄

nso powa <#eljen>

lol

gyönyörû <#eljen><#eljen>

respect!!

BADE
"Fokozott védelem ellenére" - nagyon fokozott volt mondhatom...

BADE

nagyon szép képet kaptam Ignazio barátomtól, Paelrmoból.

Sziciliai rangadó a Seria A-ban: Palermo-Messina
Az idei bajnokságban találkozott elõször a két csapat az elsõ osztályban,

na szóval valami oldal, vagy valami???

Lonsdale << ilyen kéne, magyar, ahonnan lehet rendelni

KaposWAR

BADE
Hol lax?

ez nem budapest.. nincs bolt ahol _eredeti_ lenne
csak vmi kamu lonsdale.. egy pulcsi 4,5.. nem hinném h eredeti

9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
én Noi Soli-s oldalt tudok mutatni ahol vannak cuccok😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

BADE
Miért netrõl akarsz?Nem hiszem,hogy ne lenne Lonsdale bolt a környéken,nálunk még kimondott ultra bolt is van.

honan lehetne netrõl rendelni _eredeti_ ultra ruhákat?
az olcsóbb kategória érdekelne, kiemelten a Lonsdale

na haljon már ki a topik!
lassan itt a tavaszi rajt (máshol már mennek is a bajnokságok)..

MINDENKI A LELÁTÓKRA!

"polákok" pesten

pár zsernyákot is jól elkaptak, gondolom a pesti zsaruk berágtak mert 2 polákot hidasnémetinél,közel a szlovák határhoz tudták csak letartóztatni, addig üldözték õket

BADE
Ez durva!Emlékszem,amikor fentvoltam a magyar-lengyelen ilyen figurák jöttek csoportosan velünk szembe,de szerencsére nem ránk,hanem a saját fajtáikra vadáztak.Fogvédõvel+védõkesztyûvel.
Szó mi szó,nem volt valami jó érzés elmenni mellettük😊

a lengyelek mostanában egyre színvonalasabbak és e nagyon jók

heheh -> polak wegier dwa bratanki, ido.....

BADE
Álljon itt egy kép rólunk is😊

Eger-Vasas vizipóló meccs

Hogy a kissé xenofób irányvonalról visszatérjünk: olvasnivaló

A Fõvárosi Közgyûlés városrendészeti bizottságának tagjaként nemrég Münchenben jártam, ahol többek között arról is érdeklõdtünk: mivel veszik elejét a müncheni futballrendbontásoknak? A rendõrség illetékese elmondta, hogy a német szurkolók "unalmas" városnak tartják Münchent, mert ott nem lehet "balhézni", illetve ebben az esetben is - mint mindig - a szabálysértést követi a "brutális megtorlás", ami jelenthet néhány nap elzárást, de több száz, de akár több ezer eurót is. Megtudtuk, hogy jó néhány rendõrautó van kint a mérkõzésen - messze nem akkora apparátus, mint itthon, hiszen az az adófizetõk pénzét emésztené fel -, de ott van az államügyészség képviselõje is, így azonnal határozatot hozhatnak, amit a bíróság a lehetõ leghamarabb elbírál. A stadion "földszintjén" "lakályos" cellák várják azokat a hûsölni vágyókat, akiket a finom bajor sör vagy a mérkõzés irama felhevített volna.

Jó, de mi van olyankor, ha külföldre megy a csapat? - faggatóztunk tovább, amelyre a válasz a következõképp hangzott: aki már szerepel a nyilvántartásban, azt megkérjük, hogy a mérkõzés elõtt két nappal, egy nappal, aznap, majd utána egy nappal jelentkezzen a rendõrségen. Ha ez nem mûködik, egyszerûen bevonjuk az útlevelét. Szoros együttmûködés van a külföldi rendõrhatóságokkal, így elég hatékonyan ki tudják szûrni azokat, akik nem kívánatosak náluk, illetve azokat, akik rossz hírét keltenék a gyönyörû tartományi fõvárosnak. Ebben szerepet játszik a telefon, a fax és - ma már egyre növekvõ mértékben - az internet. Ezenkívül mindig kíséri néhány rendõr az utazókat, de ugyanúgy várják a vendégcsapat országából érkezõ kollégákat is. A határõrség jelentõs segítséget nyújt a rendõrségnek, hiszen ha valaki mégiscsak kijátszaná a rendõrök éberségét, azt a határon általában megállítják.

Ezzel vág egybe az én civilizáltabb verzióm a 3. félidõ szereplõirõl.
A kevésbé civilizált az, hogy gumibottal addig ütni, amíg vinnyogva el nem takarodnak.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

semmi csak elkeztdék sajnálni a kianiakat

és ennek mi köze a topichoz?

http://www.mfor.hu/cikkek/cikk.php?article=16485

A német szövetségi bíróság minapi ítélete szerint a lila oly mértékben a Milka-csokoládé lényegi jellemzõjévé vált, hogy más élelmiszeripari konszern nem használhatja csomagolásain a színt. A döntés a Milkát gyártó Kraft Foods és egy kekszgyártó cég vitáját zárta le.

A Kraft Foods azután perelte be a Verdener keksz és ostyagyárat, hogy az egyik termékének csomagolásán a lilát használta alapszínként, számol be a Der Spiegel.

A bíróság indoklásában elismeri: normális esetben a csomagoláson használt színt egyetlen márka védjegyeként sem lehet bejegyeztetni, azt nem lehet egy brandre való utalásként érteni. A Milka viszont kivételes elbírálásban részesül, mivel egy felmérés szerint a fogyasztók 90 százaléka a lila szín láttán automatikusan a Milka-csokira asszociál, állítja a bíróság.

A Kraft Foods egyébként még 1901-ben hozta forgalomba az elsõ Milka csokit, igaz, akkor még egy valós, fekete-fehér tehén virított a csomagoláson. A híressé vált lila tehén csupán 1973 óta dísziti a Milka-csokikat. A siker láttán a Kraft Foods 1998-ban jegyeztette be csokoládé-termékeinek márkaszíneként a lilát.

Az ítéletet a Verdener nemtetszéssel fogadta: képviselõjük szerint ez alapján a nagy

konszernek a jövõben feloszthatják egymás közt az egész színpalettát.

(Menedzsment Fórum) "

csak el kéne azon gondolkodni hogy meérte e ennyi kinainak "mükõdési engedélyt" adni, úgy hogy mellette magyar tönkremegy.

Miért lennék beteg? mert szerintem Magyarországon a magyart kéne támogatni és nem a kínait. Akkor úgy mondom a magyarországi termékeket kell támogatni, nem pedig a bóvlit. Mert gyártanak õk is prima árut, de
Magyarországot nem igazán a príma termékekkel árasztják el.
Kinait amugy soha nem is fog látni feszeni,vagy épitjezésen dolgozni.

mert???????

Taranov
Hát én is elvárom tõlük, de azért a magyar munkásemberek is összeszedhetnék magukat, mert már kicsit elegem van a sörszagból meg a festékes ruhájúak bûzébõl. Kínai étteremben még nem voltam, lhet, hogy égõ, de én félnék azt az ételt megenni 😊
De azért valamennyi adót csak fizetnek, ebbõl haszon van, meg aki szereti az éttermüket, egyen ott.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

FREAK
te beteg vagy

Riszpekk

ezt nézzétek meg!! A ROTTERDAM HOOLIGANS honlapján. A Beavis vagy a Butthead (már nem emléxem melyik) égeti a Schalke címert. Már készülnek õk.....

Nagyon súlyos. Alatta természetesen Freddy Krüger. ÍÍÍÍÍÍÍ. Komolyan súlyos 😛

http://www.kw.nl/~ffp/frame/frameset.html

nézd ayz angolok Pestre jöttek, keménykedtek...hát kaptak a pofájukra...
sajnos azt kell hogy írjam nem elég rendesen mert mint a kiscsajok úgy sírnak a "SEBÉSZ"-nek becézett milwall huligánok (ugyanis mindenhova szikékkel rohangálnak, ezért utálják õket)

Sztem hagyni kene hogy szepen osszeverjek 1mast. Nekunk is jobb lenne ha nem a mi autoinkat, vagy egyeb ertektargyainkat amortizalnak le hanem 1mast.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

micsoda sál választékot találtam a lilák honlapján Stuttgartból

végre nem vagyok egyedül.

Bandee1987
Hogy mi a bajom a kínaiakkal? Hogy csak egy példát említsek: Tesóm varrónõként dolgozik egy cégnek. Õk pl. a munkaruhát megcsinálják 2500.-ért. A kínaiak meg 1000-1500-ért. És persze mindenki a filléres szart veszi meg. Mi lesz az eredménye? A cég csõdbe megy.
És ez nemtom hány száz vagy hány ezer magyar céget tesz ily módon tönkre...
Így sincs olyan sok munkahely Magyaországon, és mivel a kínaiak olcsóbb munkaerõnek számítanak, ezért elorozzák a munkát a MAGYAROK elõl.
Menjen vissza az összes sárga oda, ahova való, Kínába!!!
Mi sem megyünk tömegesen oda dolgozni vagy letelepedni, akkor meg õk se jöjjenek ide!!!

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

na itt a te nagy tévedésed-> ÕK MÁR ITTHON VANNAK!!!!!
FÉL ÉV és a belvárost is ellepik a kinai árusok! miután bezárt a piac!!!!

Hentes Bill
még szép, elvégre õk vendégek nálunk

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
fradi szurkoló:

😄DD

Boldog Karácsonyt!

egy-két helyen elugrált a kezem alól a klaviatúra

ÁÁÁÁÁ hát be kell tojnom a röhögéstõl

védjétek csak õket...

az igaz hogy már tönkretették a magyar ruhagyártást-textilipart, ami végett textilipari sulikat is bezártak, a magyar cipõ gyártást,
ebbe a redves országba már minden kínai. A makó hagyma, a porcelán.
Cirka 85-100.000 kinai él már Magyarországon ami az öt évvel ezelõtti 20.000hez képest riasztó szerintem.

Bár különsebb bajom nincs velük, csak az hogy tönkreteszik azt ami eddig müködött. Bár ezt a fórumot nem a kinaiak kedvéért nyitottam.

Rémisztõen sok az a 2MILLIÁRD kinai a világon. Ebbõl 400milla már KINÁN KIVÛL!!!

Kinai szinte csak kinaitól vásáról. Iagzi NACIONALISTA NÉPSGÉG! 2 kezemen megszámolom hány kinai beszél magyarul. Ugyanis a kinai SOHA SEM ASSZIMILÁLÓDIK, mindig LESZARJA A BEFOGADÓ NEMZETET és csak kihasználja!!! mindegyik csak kereskedõ!! vagy a pénzmosó éttermükben vannak!!!!!

DE TÉMÁRA VISSZATÉRVÉN!!!!
Ha az angolokat megverték miért kimélték volna a kinaiakat???