Ultrák,hoolok,3.félidő

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
😄D

ReaL MaDRid x siempre

amúgy sajánlom hogy az FSZSZ honlapján betojtak és levették a képet...

(de már késõ <#nyes>)

<#eljen><#eplus2>

Szlovákia: SE MÚLT, SE JELEN, SE JÖVÕ!

hunbasser
oda kéne baszni a tótoknak,h lecsillapodjanak,de nincs ütõképes hadseregünk :S

ReaL MaDRid x siempre

Nem mi kezdtük, sõt az "itteni magyarok" nagyon rég óta csöndben voltak, de most már ideje volt a villanásnak...

hunbasser
bazdmeg.ebbõl még nagyon sok rossz dolog lesz úgyérzem.

ReaL MaDRid x siempre

ezekrõl a képekrõl most sok szó lesz, bár a tótok csak még most veszik észre

zöldek:

kispestiek:

csarnokba is lehet kurvajót szurkolni 😊 ez a mentalitás követendõ

football without ultras is nothing

"csak" egy kosármeccs <#eljen><#eljen><#eljen>

9csöves9
igaz nem foci,de a Pananál szinte ugyanazok vannak kint

egyszerûen fantasztikus,nem tudok vele betelni

http://www.youtube.com/watch?v=beDg2Iy_mSQ

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
pláne ha olaszul és angolul van a csoportdrapi egy Magyar meccsen

együtt, de sztem csoportdrapik nélkül..

<#wow2><#kuss><#nemtudom><#confused>

így kell drukkolni, együtt!!!

amúgy a lelato.com-on német "hooligan dalok" vannak mp3ban

Störkraft, Kraftschlag, Kategorie C, Div'Wiking

<#eplus2><#eplus2><#eplus2>nagyonjóóóó

zsííííííííír

különbözõ indulókat honnan lehetne leszedni?
valami site kéne ahol egybe van gyûjtve..

dvd/cd gyûjtõk figyelmébe:
http://granata.blogter.hu

nem lesz ebbõl semmi, nem fognak utána nézni mert minek!

Azt nem értettem, hogy a lilákkal miért nem foglalkoztak?!
jaja.. énis megdöbbenve olvastam

szar rendõrség!

mukika
Budapest, április 22., 21.30 Eltörték egy Kispest-drukker bordáját.

Remek hangulatú, gólzáporos gyõzelmet aratott az Újpest a harmatos teljesítményt nyújtó Honvéd ellen (7-0), s bár sem a mérkõzés elõtt, sem utána nem történt semmiféle atrocitás (a meccs alatti üzengetés is bõven tûréshatáron belül maradt), a lefújás elõtti pillanatokban érthetetlen csetepaténak lehettünk szemtanúi. Az újpesti gólfesztivál ünneplése helyett húsz-harminc hazai drukker átmászott a kerítésen, és a Honvéd-szurkolókat hergelve megindultak az üresen hagyott lelátórészen keresztül a vendégszektor felé, a hazai rendezõk díszkíséretében. Persze a kispestiek is vették a lapot, és néhány tucatnyian szép komótosan elindultak a fogadásukra. Még a számukra fenntartott szektorok közepe felé jártak, amikor a biztosításra kivezényelt rendõrök nekik estek - miközben a balhét kirobbantó újpestiek vígan flangáltak a tilosban...
A lefújás után az egyik tizenéves Kispest-szurkolót törött bordával kísérték odébb a rendõrök. Próbáltuk megtudakolni tõlük, miért a saját szektorukban lévõ vendégekre támadtak, de nyilatkozni egy kivétellel nem akartak. Egyedül a gumibottól megsérült fiúra vigyázó közeg nyögött ki ennyit: "Mi nem ütöttünk senkit!"

tévében néztem, de már akkor sem értettem, hogy miért nem a kb. 15-20 újpest drukker felé indultak el a rendõrök... õk már az üres szektor felénél voltak, amikor a rendõrök elkezdték ütni a kispestieket akik a saját szektorukban foglaltak helyet még... érdekes. lila liga, lila cops, mindenki lila.<#wow3><#vomit>

A.C.A.B.

az h nem kellemes a törvényt nem érdekli, csak h 8 napon túl gyógyuló-e 😊

grenzjager, köszi a tuti tippeket 😛

9csöves9
jónak hangzik😄 nekem is volt a szemembe tényleg nem lett semmi bajom de azért nem volt kellemes

Másik nagy királyság a gázspray helyett a pillanatragasztó. Veszel bárhol a városban (mondjuk egy 100Ft-os boltban) egy tubusos pillanat ragasztót, DE PATTINTÓS tetejüt, nem csavargatóst.... és egy tûvel jobban megnagyobbítod a száját, hogy rendesen jöjjn belõle ha kell. ennyi. balhé -> elõveszed, lepattintod a tetejét, és megnyomod úgyhogy az ellen fejére, szemébe menjen...

ha csak vizet nyomnál ki, akkor is a fejéhez, szeméhez kap az ellen, csak itt ráfog pacsálni, mert a keze a fejéhez ragad, innetõl õ már nem fog résztvenni semmilyen mûsorban, max a balesetin 😊)

tudnivaló, hogy a szembe, börre került pillanatragasztó nem okoz nyolc napon túl gyogyuló sérülést. A szemben nem tesz kárt!! ugyanis magát a szemgolyót egy "vizenyõs rész védi, amit nem köt meg, és kinyomja a ragasztót a szem széléhez, na a szempilla viszont ragad😊),

nekem volt már a szememben pillanatragasztó és semmi gáz

(ja igen mikor bent vannak az acél golyók, utána lángon elégeted a kötél végét és az olvadt kötélel lezárod a lyukat. Célszerû ha úgy csináod h csomóval a végén összekötöd, v forrasztod a két végét, könnyeben hordható észrevétlenül és jobban fáj...)

hmmm, ez igen
köszi a tipppet <#worship>

otthon házilag is készíthetõ hasonló termék, ami szintén oly "vakolatpotyogtatós"

hegymászókötél a sportboltból, 4.5-es,
felvágod a végét, és kihúzod a belsõ szálakat egyenként, ekkor csak a külsõ "váz" marad (amivel még vontatni is lehet), majd irány a légpuskabolt és veszel sok-sok 4.5-es cinkezett acélgolyót, ezeket betöltöd a kötélbe és kész is. az egésznek a mérete csak tõled függ. Nekem egy 70cm-es van, amit egy kicsi karabinerrel rögzitek a farmerhez, és az egész bevan lógatva a gatyeszba (úgy térdig ér, és abszolúte nem zavar, nem gátol semmiben), biztonsági õr még se meccsen, se szorakozóhelyen nem vette észre.
Használva is csak kétszer volt, de soha nem mertem se tisztaerõbõl, se derék felé ütni...

Elhiszem, csak gondoltam rákérdezek megerõsítés végett.
Köszi a választ! :-)
mukika
nem. hidd el tudom, nem egyet láttam már.

az SG-n is van fóruma.

szegény Simit is ezzel verték agyon. :,(

A vipera nem a baseball-ütõ fémbõl készült mása?
mukika
vipera a drágaság neve... 5-10k között feketén már hozzájutsz.

A Green streets hooligans címû film egyik verekedõs jelenetében látható egy fegyver. Egy - lehet, hogy rosszul tudom - fenyítõ eszköz, amit a rendõrség is szokott használni. Ez egy teleszkópos fémrúd, a bemutatóban is látható. Nem tudja valaki mi ennek a pontos neve?
Brankley
miért, szerinted olyan kemények a kispestiek? <#rolleyes>

Légy jó, légy hű Magyar!

mondjuk sejtettem, h mindneki a saját igazát fogja bizonygatni, ez mindig is így volt..

nb1.hugy meg hát igen, szokásos

BADE
késelés nem volt,állítólag egy üveg vágta el valakinek a kezét az újságíró meg hozta a formáját

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
lelato-n van pár,mindenki az ellenkezõt állítja,mondjuk kétlem,hogy a kispestiek csúsztak volna...

jaja, meg vmi késelésrõl is írnak

kiváncsi vagyok a beszámolókra, mindkét félrõl

BADE
ma volt egy kis box a kispestiek és az egerszegiek között

Köszi, akkor nem szedem le.
szerintem azokat ne is nagyon szedd le, mert tetû lassan jönnek onnan a cuccok és mind orosz nyelvû... élvezhetetlen szerintem

Hello!
Nem tudja valaki, hogy a Fidelity honlapjáról hogyan kell leszedni a videókat? Mikor ráklikkelek valamelyikre, egy orosz oldal jön be. Elõre is köszi.
most mondjam azt hogy megérdemlik... 😊
szép párosítás egyébként

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

szegény kispestiek mindig befürödnek a nagy vidéki barátsággal, lásd szombathelyiek....

mukika
pár kispesti betért debrecenben egy sörözõbe, és nagyon jól kijöttek állítólag a 2 tábor szurkolói. ezt fórumokon olvastam...

gabber_saviola
Én sem mondtam , hogy csinálta -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
nem mondta hogy õ csinálta -.-

gabber_saviola
😊 érdekes...tuti hogy ismerösöd csinálta? <#ravasz1>

mert ezt tudtommal a rosanerohome-osok csinálták -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

miért mi történt a kispestiek és a lokisták között ?