61
SG törzsvásárlói kártya
-
blackgamer #61 ilyen is volt? -
#60 Szerintem tiszta ráfizetés a Mekiben kajálni. Kifizetsz sok száz forintit és kapsz segy nyeszlett hambit. Akkor inkább fél áron elugrok Szegeden 3 másik jó hambishoz ahol fele áron kétszer nagyobb adagot adnak és még friss is a saláta benne.
Az éttermi kaja meg egyértelműen veri még a tömegkajáldák is (legalábbis amelyeket én ismerem).
-
#59 Miért, nagyon hízlal?
Szerintem sokmindenhez képest nem.
Az éttermi kaja is ennyire hízlal, mondjuk ott többet adnak és finomat, ez más kérdés. Egyébként meg egyik kajára sincs kiírva, még a csokira sem, vagy a cukorkára.
Lehet, hogy fog fizetni, de nem tudom miért, csak azért, mert az USA-ban a fogyasztóvédelem teljesen ésszerűtlen. -
#58 de biztos nem volt a kajára írva, hogy nagyon hizlal, szal a Meki több millió dollárt fog még kifizetni -
#57 havi 11-nek, ennyiért meg senki sem filléreskedik. Aki meg igen, az beteges
hm -
#56 nem mintha számítana valamit is, de én az Agipot messze ívben kerülöm -
#55 Az alap 95, 98 mind mol-os benzin tankolj bármilyen kútnál. Az más kérdés, hogy a kútnál mit adnak hozzá ami károkaz okozhat a motorban. -
#54 Mi is tankoltunk egyszer benzines Rover 25-be 95-öst Agip-ban, de nem volt gond, hát lehet, hogy a ti kocsitok jobban igényli a prémiumbenzint vagy csak rossz kútba mentetek be. -
#53 Szerintem fele fele. -
Borg #52 A következő szavazás szólhatna erről...
megyék+bp -
#51 nem -
#50 azt lehet tudni hogy a fórumozók hány százaléka "vidéki" ? -
#49 Agip-ot én se ismerek Szeged környékén vagyis talán egy van amit személyesen láttam, de oda tankolni nem mennék mert eléggé lepusztult.
Amúgy mi szívtunk a Shell formula adalékos benzintől is eldugult a porlasztó rendszeresen amikor Shellnél tankoltunk.
Én az adalékos benzinektől általában tartok mert azt ott a kútnál keverik be a franc tudja hogyan. -
#48 hát én nemrég a dízel Cliomba tankoltam a kecskeméti agip-nál, és mondhatom nagyon köhögött tőle az autó... -
Borg #47 Itt van 1. De mindenki szidja, azt mondják gányolt a benzinje.
Én már szívtam az egyik autómban injektor témával, szóval a hondát inkább nem tenném ki szar benzinnek. Kb olyan mint az auchan95/omv95...lepkefing/lórugás... nade ez már nem ide tartozik.
Szal a másik meg a 2ft/L, azzal is kitörölhetik... -
#46 Az Agippal nincs igazad, ugyanolyan, mint a többi. Az más kérdés, hogy nincsen sehol. -
Borg #45 Nem, mégsem. Asszony eltette.
"Prémium kártya"
Csak egy pár gond van vele:
Nem vagyok citibank ügyfél.
Nincs vodafonos telefonom.
Az AGIP benzinnek nem tenném ki az autómat.
BurgerKing nincs Sopronban :)
Az összes többi cégnek meg még csak a nevét se hallottam...
Szal semmire sem megyek vele kb... -
Borg #44 Nem ilyen kártyát adnak a UPC kábeltv előfizetésekhez is?
Én mintha a napokban kaptam volna valamelyik számlával ilyent. A szokásos "régi-ügyfél, megbecsüljük" blabla, és egy csomó helyen kedvezményekre jogosít...
Asszem úgy dobtam ki a kukába, ahogy megjött :D -
#43 Nem mindenki milliomos-csemete.
Nem a jó magyar mélyfikázó törzsfórumozó plebs a célközönsége a vásárlói hálózatnak (nemveszeksemmit, kurvaanyádsg, stb...), hanem azok a családok, akik már esetleg gyereket is nevelnek és számít nekik az átlag 5-15% megtakarítás. (pl. tudod mennyit költenek egy gyereknek pelenkára?)
A hálózat fejletlensége miatt értelemszerűen inkább csak a pestiek vehetik legjobban igénybe, de ez éveken belül változni fog.
-
#42 Most az a párezer forint nem mindegy? -
#41 10 hónap van egy évben!!!!!!!!4
Kérdezem. -
#40 Az informatikai igazgatónk minden problémára azt mondja, hogy írjunk rá programot. Én is ezt mondom írjunk rá programot! :D -
#39 Viszont kapsz 10ezeré egy plasztik kártyát ami tök trendi. Lehet menőzni a suliban meg a munkahelyen és jól mutat amikor kinyitod a pénztálcád. -
#38 Mondjuk ez pl. az sg törzsvásárlói kártya reklámján nem segít, szóval mégsem vagyok jó. -
#37 Én inkább ad blockert használok :) -
#36 :D
Én szívesen spórolnék évi 110-et, HA annyival olcsóbban adnák a cuccokat, de úgy, hogy figyelnem kell az árakat meg a boltokat, úgy már nem.
Évi 110-et azt számolhatjuk havi 11-nek, ennyiért meg senki sem filléreskedik. Aki meg igen, az beteges. -
#35 támogatom :) -
#34 Én azért nem szavaznék rá :) -
#33 Nincs olyan opció, hogy havi x pézé nem nyomnak tele mindent reklámmal? Az tuti siker lenne. -
#32 szerintem ez a vásárlói kártya tök hülyeség...
a neve meg pláne...SG törzsvásárlói kártya.....szvsz tök értelmetlen...én nem veszek semmit az sg-től :D
támogatom azzal hogy (elméletileg) nézem a hírdetőinek a reklámjait :D -
Cat #31 csodálkoztam is nemrég, oktogonon hajnal 4kor 330 volt két sajtburger -
#30 Hát megnéztem a listát valahogy Szeged környékén nem viszik túlzásba a dolgot. A kiemelt támogatók közül 3 ismert ebből 2 látásból a Burger King is csak egyszer volt meg életemben az is elég volt belőle. :D -
#29 "110 800 Ft-ot takarít meg évente"
Hűdejó... Akkor már 5 év alatt összejöhet a pénz egy jófajta TV-re, 10-15 év után meg vehetek egy profi objektívet csak a megtakarításból :) MEGÉRI BAZZEG!
Kispénzűeknek meg ugye sose lesz 110 ezer az a megtakarítás, de NEKIK IS MEGÉRI!! A számok magukért beszélnek! :) -
#28 jah ez a megoldás...politikusnak kéne menned...
mindig van olyan dolog, ami zavar valakit. téged például az, hogy engem zavar, hogy ottvan a nevem alatt az a szaros hirdetés. ha nem zavarna, nem irtad volna be hogy mi zavar benne, nem köt. idejárni, stb... -
#27 Nem mondtam, hogy le fogják venni.
Egyébként nem tudom ki sír mindenért, azt hiszem összetévesztesz valakivel. -
Darkboy #26 nembaj, mekire is kedvezményt, plz!!! -
#25 sajtburger kb 1,5 éve akciós ha 2-őt veszel és minden dönciben így van. -
Darkboy #24 a mcdrive-on 300ft 2 sajtburger egybe, benn meg asszem 250 1 db! én végülis a mekibe csak a sajtburgeré járok! :D -
#23 Akkor ird be mindenhova...ugyis le fogják venni, de csak azért mert zavar...hát perszeeeee :D
Nem unjátok már hogy mindenért sírtok?! -
#22 Valahogy sejtettem, hogy nem kötelességem. Viszont mivel ide járok (ki tudja miért) zavar az a box.