SG törzsvásárlói kártya

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ilyen is volt?

Random_
Szerintem tiszta ráfizetés a Mekiben kajálni. Kifizetsz sok száz forintit és kapsz segy nyeszlett hambit. Akkor inkább fél áron elugrok Szegeden 3 másik jó hambishoz ahol fele áron kétszer nagyobb adagot adnak és még friss is a saláta benne.

Az éttermi kaja meg egyértelmûen veri még a tömegkajáldák is (legalábbis amelyeket én ismerem).

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Taranov
Miért, nagyon hízlal?
Szerintem sokmindenhez képest nem.
Az éttermi kaja is ennyire hízlal, mondjuk ott többet adnak és finomat, ez más kérdés. Egyébként meg egyik kajára sincs kiírva, még a csokira sem, vagy a cukorkára.
Lehet, hogy fog fizetni, de nem tudom miért, csak azért, mert az USA-ban a fogyasztóvédelem teljesen ésszerûtlen.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Mike
de biztos nem volt a kajára írva, hogy nagyon hizlal, szal a Meki több millió dollárt fog még kifizetni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
havi 11-nek, ennyiért meg senki sem filléreskedik. Aki meg igen, az beteges

hm

Mike
nem mintha számítana valamit is, de én az Agipot messze ívben kerülöm

Random_
Az alap 95, 98 mind mol-os benzin tankolj bármilyen kútnál. Az más kérdés, hogy a kútnál mit adnak hozzá ami károkaz okozhat a motorban.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Taranov
Mi is tankoltunk egyszer benzines Rover 25-be 95-öst Agip-ban, de nem volt gond, hát lehet, hogy a ti kocsitok jobban igényli a prémiumbenzint vagy csak rossz kútba mentetek be.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Random_
Szerintem fele fele.

A következõ szavazás szólhatna errõl...
megyék+bp
St
nem
Punker
azt lehet tudni hogy a fórumozók hány százaléka "vidéki" ?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Random_
Agip-ot én se ismerek Szeged környékén vagyis talán egy van amit személyesen láttam, de oda tankolni nem mennék mert eléggé lepusztult.
Amúgy mi szívtunk a Shell formula adalékos benzintõl is eldugult a porlasztó rendszeresen amikor Shellnél tankoltunk.
Én az adalékos benzinektõl általában tartok mert azt ott a kútnál keverik be a franc tudja hogyan.

St
hát én nemrég a dízel Cliomba tankoltam a kecskeméti agip-nál, és mondhatom nagyon köhögött tõle az autó...
Itt van 1. De mindenki szidja, azt mondják gányolt a benzinje.
Én már szívtam az egyik autómban injektor témával, szóval a hondát inkább nem tenném ki szar benzinnek. Kb olyan mint az auchan95/omv95...lepkefing/lórugás... nade ez már nem ide tartozik.
Szal a másik meg a 2ft/L, azzal is kitörölhetik...
Taranov
Az Agippal nincs igazad, ugyanolyan, mint a többi. Az más kérdés, hogy nincsen sehol.

Nem, mégsem. Asszony eltette.
"Prémium kártya"

Csak egy pár gond van vele:

Nem vagyok citibank ügyfél.
Nincs vodafonos telefonom.
Az AGIP benzinnek nem tenném ki az autómat.
BurgerKing nincs Sopronban 😊
Az összes többi cégnek meg még csak a nevét se hallottam...

Szal semmire sem megyek vele kb...
Nem ilyen kártyát adnak a UPC kábeltv elõfizetésekhez is?
Én mintha a napokban kaptam volna valamelyik számlával ilyent. A szokásos "régi-ügyfél, megbecsüljük" blabla, és egy csomó helyen kedvezményekre jogosít...
Asszem úgy dobtam ki a kukába, ahogy megjött 😄
St
Nem mindenki milliomos-csemete.

Nem a jó magyar mélyfikázó törzsfórumozó plebs a célközönsége a vásárlói hálózatnak (nemveszeksemmit, kurvaanyádsg, stb...), hanem azok a családok, akik már esetleg gyereket is nevelnek és számít nekik az átlag 5-15% megtakarítás. (pl. tudod mennyit költenek egy gyereknek pelenkára?)

A hálózat fejletlensége miatt értelemszerûen inkább csak a pestiek vehetik legjobban igénybe, de ez éveken belül változni fog.
Taranov
Most az a párezer forint nem mindegy?

Jano
10 hónap van egy évben!!!!!!!!4

Kérdezem.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Random_
Az informatikai igazgatónk minden problémára azt mondja, hogy írjunk rá programot. Én is ezt mondom írjunk rá programot! 😄

Random_
Viszont kapsz 10ezeré egy plasztik kártyát ami tök trendi. Lehet menõzni a suliban meg a munkahelyen és jól mutat amikor kinyitod a pénztálcád.

Taranov
Mondjuk ez pl. az sg törzsvásárlói kártya reklámján nem segít, szóval mégsem vagyok jó.

Taranov
Én inkább ad blockert használok 😊

Taranov
😄
Én szívesen spórolnék évi 110-et, HA annyival olcsóbban adnák a cuccokat, de úgy, hogy figyelnem kell az árakat meg a boltokat, úgy már nem.
Évi 110-et azt számolhatjuk havi 11-nek, ennyiért meg senki sem filléreskedik. Aki meg igen, az beteges.

Punkerwork
támogatom 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Taranov
Én azért nem szavaznék rá 😊

Random_
Nincs olyan opció, hogy havi x pézé nem nyomnak tele mindent reklámmal? Az tuti siker lenne.

Match
szerintem ez a vásárlói kártya tök hülyeség...
a neve meg pláne...SG törzsvásárlói kártya.....szvsz tök értelmetlen...én nem veszek semmit az sg-tõl 😄
támogatom azzal hogy (elméletileg) nézem a hírdetõinek a reklámjait 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

csodálkoztam is nemrég, oktogonon hajnal 4kor 330 volt két sajtburger

Random_
Hát megnéztem a listát valahogy Szeged környékén nem viszik túlzásba a dolgot. A kiemelt támogatók közül 3 ismert ebbõl 2 látásból a Burger King is csak egyszer volt meg életemben az is elég volt belõle. 😄

FREAK
"110 800 Ft-ot takarít meg évente"

Hûdejó... Akkor már 5 év alatt összejöhet a pénz egy jófajta TV-re, 10-15 év után meg vehetek egy profi objektívet csak a megtakarításból 😊 MEGÉRI BAZZEG!

Kispénzûeknek meg ugye sose lesz 110 ezer az a megtakarítás, de NEKIK IS MEGÉRI!! A számok magukért beszélnek! 😊

Riszpekk

Ch_Slater
jah ez a megoldás...politikusnak kéne menned...
mindig van olyan dolog, ami zavar valakit. téged például az, hogy engem zavar, hogy ottvan a nevem alatt az a szaros hirdetés. ha nem zavarna, nem irtad volna be hogy mi zavar benne, nem köt. idejárni, stb...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Taranov
Nem mondtam, hogy le fogják venni.
Egyébként nem tudom ki sír mindenért, azt hiszem összetévesztesz valakivel.

nembaj, mekire is kedvezményt, plz!!!

Punkerwork
sajtburger kb 1,5 éve akciós ha 2-õt veszel és minden dönciben így van.

a mcdrive-on 300ft 2 sajtburger egybe, benn meg asszem 250 1 db! én végülis a mekibe csak a sajtburgeré járok! 😄

VinylToy
Akkor ird be mindenhova...ugyis le fogják venni, de csak azért mert zavar...hát perszeeeee 😄

Nem unjátok már hogy mindenért sírtok?!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Taranov
Valahogy sejtettem, hogy nem kötelességem. Viszont mivel ide járok (ki tudja miért) zavar az a box.

VinylToy
Nem_kötelezõ_idejárni el lett mondva többször

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Taranov
Meg figyelemfelkeltõ. Meg ócska reklámduma van rajta.

VinylToy
gondolod?

Pyx
színes

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Amse
Jaja.Én se értem miért lenne olcsóbb a drive.

Sephi
Ja nagyon cucc hogy lassan minehl ahol ures hely van reklam lesz! 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Punkerwork
miért lenne olcsóbb? az árak eggyeznek mindenhol.

Taranov
Akkor menj a Mc Drive-ba biciklivel 😊
Egyébként majd kinövöd a meki mániát és utálni fogod.

Taranov
Az egy szar botrányfilm, fele sem igaz.
Ha egy hónapig eszed, akkor persze, hogy így jársz, de sokkal változatosabban kell enni. Nem a Mc Donald's hibája, egyszerûen az ottani emberek nem tudnak figyelni a táplálkozásukra. Elég szomorú.

nem láttam 😛

mer én szeretek mekibe járni, de kibaszott drága, csak a mekdrájv nem!

Oldal 1 / 2Következő →