Tin Soldiers: Alexander the Great a boltokban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát aki szereti annak csak ajánlani tudom.Nem kell ebbõl Rpg-t csinálni jó ez ahogy van.
😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Az összes bullshit Alexanderes rts-re ennyit mondok: I don't give it a fuck.
Inkább csinálnának belõle valami jó kis kaland-rpg-t!
Inkább csinálnának belõle valami jó kis kaland-rpg-t!
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Nagy Sanyi, nagyot csalódtam benned. Hogyan adhattad ilyen szarhoz a neved? 😊
Ez a játék már olyan felsõ fokon tetszik nekem, hogy dalt kellene róla költeni 😛
Ez a játék már olyan felsõ fokon tetszik nekem, hogy dalt kellene róla költeni 😛
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Ja, és holnapra meg összedobják az Age of Tin Soldiers-t. És ott már két kézzel is tologathatod a buzi figuráidat! Az ám. Nevetséges, hogy valaki ilyen xarhoz a nevét adja...
Lehet hogy a Metrixgémsz a Jubiszoft leányvállalata s ezzel a szarral növelik a Elexendr szubjektív értékét..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Csak annyit mondok: Rome: Total War. És mindent elmondtam.
gondolom a mozifilm esetleges sikerét akarják meglovagolni, vagy mondjuk a nem odafigyelõ user az UbiSoftos helyett ezt veszi a polcról. Aztán csak otthon jön rá 😊)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
LOL az Ubisoft fejlesztése alá tartozónak legalább volt valami feelingje a képek alapján, de ez egy agyonmosott textúrás sz*r lesz. Még a mozgással is spóroltak, biztos túl sok tomikristályos reklámot néztek...
Én nem vagyok mazohista, meg nagy logikával rendelkezõ egyén salz én ezt nem fogom megszerezni.
Én nem vagyok mazohista, meg nagy logikával rendelkezõ egyén salz én ezt nem fogom megszerezni.
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
Na jó nem szólok, mert a mi kis 1848-unk se csili-vili, de mégis valahogy jobb. Sõt, azt várom is nagyon.
Az egyetlen pozitívum eddig, hogy körökre osztott. Én a kinézetet is elviselném, ha olyan taktikázásra adna lehetõséget, mint még egyik játék sem, de ez nem úgy néz ki...
Ultra low budget, yeah
Ultra low budget, yeah
Ez hogy néz ki ????