Hackertámadás :)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
xD

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Pedig tök jó pénz van dosolásban, csak nem itt Mo-on. Külföldi ismerõsöm heti 100 dollárt fizetne csak az irc server mûködtetésért és még be se kell configolni botokat, meg semmi.

M@TriX
el is adják a domain nevet vagy mi ... kár

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

JB arts
B.zdmeg ezek lehet hohy most már az országot akarják megtámadni!<#guluszem1>

JB arts
Asszem ezek profik...

FZoleee
Hát ez tényleg szar! 😄
M@TriX
szegény játékmagyarítás.hu

http://www.magyarositas.hu/

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

PíszLávJuniti
lál

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

akyyy
😄DDDd itt csak képeekt mutat?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

aha, hát nem tudom

sferrari
nem valószinü szerintem inkább csak poénkodott valaki mivel az oldal megy és a közvetlen linkkel még mindig elérhetõ a poén tehát nem törölték szerverükrõl 😄
de aztán ki tudja😊

Index poén😊

http://f1ferrari.hu

akyyy
miért? én nem látok benne semmit:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

valszeg tényleg feltörték az http://www.index.hu/-t <#wow1>

CSOCSO
FtranX
ez csak egy sima portscan. ilyet én is kapok rendszeresen.

Antromorph

EPoX 8RDA3+ | Barton 2500+@3000+ | GlobalWin Cak4-88T | 2x512MB Infineon DDR400| Seagate SATA 160GB | MSI Geforce 6600 256MB VIVO | PLEXTOR 48/24/48A + PIONEER DVDROM 16X | DTK 400W PS

Antromorph
Agnitum Outpost Firewall-t használok.
A mai napon ilyen támadásokat jelzett ki a tûzfalam😞kb 20 mp-enként jelezte, aztán bejelöltem hogy nem mutassa többé)

Valaki rászált a gépemre?

EPoX 8RDA3+ | Barton 2500+@3000+ | GlobalWin Cak4-88T | 2x512MB Infineon DDR400| Seagate SATA 160GB | MSI Geforce 6600 256MB VIVO | PLEXTOR 48/24/48A + PIONEER DVDROM 16X | DTK 400W PS

Még mindíg nem állították helyre....

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Tetsuo
hack, hack, huck

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Köszönöm a felvilágosítást
Eddig csak a Windows famíliához volt (bal)szerencsém, de õket kiskoruk óta ismerem

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

cSuwwi
Az OpenBSD nem egy weblap, hanem egy Oprendszer. Windows, Linux, Mac, BSD (van FreeBSD, OpenBSD, stb.) 😊

shit happens

nemcsakfeel

*hihi ** *

Mert túl sok Columbot nézek :-)

Taranov
Mégis miért lenne?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Szuper. Én örülök, legalább van esemény.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

angelo
tök jó

jó vagyok a sexben politikában üzletben !!!

Igazán nincs mit...

köszi!1

Magával ragadott a lendület
Meg a weblapokhoz nem értek, én csak Dreamweaverben ügyeskedek. De tényleg láma voltam így visszagondolva

cSuwwi
"nyitottbsd 3.1"

azért nem kell mindent szó szerint fordítani 😊

shit happens

nincs összefüggés, az nem én voltam
(Legalábbis nem emlékszem)

Ártatlan fiuk lecsupaszították a time square honlapot? Igen... és ez a sz@r szerver nyitottbsd 3.1 alatt fut lol.. Hé Admin ez biztonságos? Igazán? Szerintem nem... lol... Ha segítség kell lépj kapcsolatba velem [email protected]... CyberTerrorista vagyok? nem tudom hehe hé Bru eu te amo...
Hát nagyjából ezt írta oda

vki lefordítaná nekem magyarra, hogy mi van odaírva?

hát ez se helyes 😛PP
www.timesquare.com

meg mindig az van az oldalom 😊
cim helyesen: www,timesquare.com
Volt a múltkor egy ilyen topic, amiben jelszófeltörõ progit kerestek. "Most azt szeretném megkérdezni, hogy a kettõ között van-e valami összefüggés"...

Mire begépeltem már hozzá is szóltak ketten

Nem tudom hogy kinek tûnt fel idáig, de feltörte a Time Square honlapját egy magát spider.kid-nek nevezõ nebuló.
www.timesqare.com

Legalábbis 2004.10.05 2:18-kor még elég üres volt, ettõl a szövegtöl eltekintve:

innocent boys has been defaced the time square site? yeah... and this shit server is running under an openbsd 3.1 lol.. hey admin this is secure? really? I think no... lol... if u need help contacte-me [email protected]... i'm a cyberterrorit? i not know hehehe hey Bru eu te amo...

cSuwwi
😄D

shit happens

Kandurex
leszarom

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯