Hackertámadás :)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
de aztán ki tudja😊
Index poén😊
http://f1ferrari.hu
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
EPoX 8RDA3+ | Barton 2500+@3000+ | GlobalWin Cak4-88T | 2x512MB Infineon DDR400| Seagate SATA 160GB | MSI Geforce 6600 256MB VIVO | PLEXTOR 48/24/48A + PIONEER DVDROM 16X | DTK 400W PS
A mai napon ilyen támadásokat jelzett ki a tûzfalam😞kb 20 mp-enként jelezte, aztán bejelöltem hogy nem mutassa többé)
Valaki rászált a gépemre?
EPoX 8RDA3+ | Barton 2500+@3000+ | GlobalWin Cak4-88T | 2x512MB Infineon DDR400| Seagate SATA 160GB | MSI Geforce 6600 256MB VIVO | PLEXTOR 48/24/48A + PIONEER DVDROM 16X | DTK 400W PS

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Eddig csak a Windows famíliához volt (bal)szerencsém, de õket kiskoruk óta ismerem

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
shit happens
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Meg a weblapokhoz nem értek, én csak Dreamweaverben ügyeskedek. De tényleg láma voltam így visszagondolva

nincs összefüggés, az nem én voltam
(Legalábbis nem emlékszem)
Hát nagyjából ezt írta oda

www.timesquare.com
cim helyesen: www,timesquare.com

www.timesqare.com
Legalábbis 2004.10.05 2:18-kor még elég üres volt, ettõl a szövegtöl eltekintve:
innocent boys has been defaced the time square site? yeah... and this shit server is running under an openbsd 3.1 lol.. hey admin this is secure? really? I think no... lol... if u need help contacte-me [email protected]... i'm a cyberterrorit? i not know hehehe hey Bru eu te amo...