41
Feltörték a Time Square honlapját!
-
#41 xD -
Kiado #40 Pedig tök jó pénz van dosolásban, csak nem itt Mo-on. Külföldi ismerősöm heti 100 dollárt fizetne csak az irc server működtetésért és még be se kell configolni botokat, meg semmi. -
blackgamer #39 Egy török hacker-csoport ismét feltörte a Keleti Front zenekar honlapját – a keletifront.hu-t – mégpedig május 24-én. -
#38 el is adják a domain nevet vagy mi ... kár -
#37 B.zdmeg ezek lehet hohy most már az országot akarják megtámadni! -
#36 Asszem ezek profik... -
#35 Hát ez tényleg szar! :D -
#34 szegény játékmagyarítás.hu
http://www.magyarositas.hu/ -
#33 lál -
#32 :DDDDd itt csak képeekt mutat? -
blackgamer #31 aha, hát nem tudom -
#30 nem valószinü szerintem inkább csak poénkodott valaki mivel az oldal megy és a közvetlen linkkel még mindig elérhető a poén tehát nem törölték szerverükről :D
de aztán ki tudja:)
Index poén:) -
#29 miért? én nem látok benne semmit:S -
blackgamer #28 valszeg tényleg feltörték az http://www.index.hu/-t -
#27 ooops
-
#26 ez csak egy sima portscan. ilyet én is kapok rendszeresen. -
#25 Attack Detection -
#24 Agnitum Outpost Firewall-t használok.
A mai napon ilyen támadásokat jelzett ki a tűzfalam:(kb 20 mp-enként jelezte, aztán bejelöltem hogy nem mutassa többé)
Valaki rászált a gépemre? -
Smitiz #23 Még mindíg nem állították helyre.... -
#22 hack, hack, huck -
Smitiz #21 Köszönöm a felvilágosítást
Eddig csak a Windows famíliához volt (bal)szerencsém, de őket kiskoruk óta ismerem -
#20 Az OpenBSD nem egy weblap, hanem egy Oprendszer. Windows, Linux, Mac, BSD (van FreeBSD, OpenBSD, stb.) :) -
#19 -
Vlala #18 Mert túl sok Columbot nézek :-) -
#17 Mégis miért lenne? -
#16 Szuper. Én örülök, legalább van esemény. -
#15 tök jó -
Smitiz #14 Igazán nincs mit... -
Darkboy #13 köszi!1 -
Smitiz #12 Magával ragadott a lendület
Meg a weblapokhoz nem értek, én csak Dreamweaverben ügyeskedek. De tényleg láma voltam így visszagondolva -
#11 "nyitottbsd 3.1"
azért nem kell mindent szó szerint fordítani :) -
Smitiz #10 nincs összefüggés, az nem én voltam
(Legalábbis nem emlékszem) -
Smitiz #9 Ártatlan fiuk lecsupaszították a time square honlapot? Igen... és ez a sz@r szerver nyitottbsd 3.1 alatt fut lol.. Hé Admin ez biztonságos? Igazán? Szerintem nem... lol... Ha segítség kell lépj kapcsolatba velem [email protected]... CyberTerrorista vagyok? nem tudom hehe hé Bru eu te amo...
Hát nagyjából ezt írta oda -
Darkboy #8 vki lefordítaná nekem magyarra, hogy mi van odaírva? -
Darkboy #7 hát ez se helyes :PPP
www.timesquare.com -
Zsoldos #6 meg mindig az van az oldalom :)
cim helyesen: www,timesquare.com -
Vlala #5 Volt a múltkor egy ilyen topic, amiben jelszófeltörő progit kerestek. "Most azt szeretném megkérdezni, hogy a kettő között van-e valami összefüggés"... -
Smitiz #4 Mire begépeltem már hozzá is szóltak ketten -
Smitiz #3 Nem tudom hogy kinek tűnt fel idáig, de feltörte a Time Square honlapját egy magát spider.kid-nek nevező nebuló.
www.timesqare.com
Legalábbis 2004.10.05 2:18-kor még elég üres volt, ettől a szövegtöl eltekintve:
innocent boys has been defaced the time square site? yeah... and this shit server is running under an openbsd 3.1 lol.. hey admin this is secure? really? I think no... lol... if u need help contacte-me [email protected]... i'm a cyberterrorit? i not know hehehe hey Bru eu te amo... -
#2 :DD