90
az amerikai autok szégyene
-
nagyjozzi #90 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy a LINCOLN LS 4-hez hozzá lehet e párosítani ezt a kilincset: http://www.boorze.com/hu/car_part/Jaguar_XJ_kilincs_1998/28243, vagy csak a jaguar s-es cuccai jók hozzá? Válaszokat előre is köszönöm. -
#89 Ebben mondjuk van valami.... viszont a chevrolet cruze megtalálható eu-ba is meg amcsiba is. Csak ott aszem más a neve. -
#88 Daewoo Lanos
Chevrolet Metro
Pontiac Firefly
Holden Barina
ahány piac annyi márkanév,úgy gondolták gm-ék hogy európában jobban cseng a chevrolet név ezért váltottak
az amerikai chevrolet természtesen egészen más modellpalettát kínál mert mások az igények,a kóreaival igen kevés az átfedés
aki 2009-ben márkaneveket meg presztizseket emleget az nincsen tisztában azzal hogy már csak pár óriáskonszern létezik,a márkanevek a szalonokon és a kocsik orrán már rég csak arculattervezés -
#87 Na,tegnap este sikerült beletenni a daewoo lanosunkba a 122.000km-t:D
Magyarország-Belgium,2utca sarokkal arrébb vettük észre hogy 121.998,így tettünk egy kis kitérőt hogy 122.000 legyen:D -
#86 Azt mindenhol ki szokták hangsúlyozni hogy Chevrolet Korea vagy Chevrolet USA ? totálkáron így van megkülönböztetve, másol is elkülönítik vagy csak simán Chevrolet. -
#85 De ennyíre ratyik ott ?
Azt már én is hallottam többször is hogy nem épp a vezető márka. Azt hiszem jóval a Dodge meg a Ford után kullog . én ezt hallottam. -
#84 nem én ezt az amerikai chevroletekről írtam -
ZsirosKenyer #83 ők fordítva gondolkoztak.
Olcsó, alsó kategóriás autóknak adtak presztizs márkanevet, így a koreai autókban nem igazán bízó ügyfeleket is sikerült megnyerniük.
Annyira nem szar autók amúgy, csak sok a gond velük, legalábbis az én környezetemben. Statisztikák alapján biztos jobb helyezést ér el a brand. Olvass népítéleteket. -
#82 Azért nem gondolnám hogy ennyíre leégetné magát a GM hogy Chevrolet néven gagyi autókat forgalmaz. -
#81 Nem tudom itt MO-n legalábbis tuti hogy a Chevyről az jut eszükbe az embereknek hogy fúúúúúúúúú... ( a többi kitalálható :) ) Állítólag amerikába is kóreából viszik a kocsikat ez igaz ? Bár gondolom azokról a chevykről van szó amiket EU-ba is forgalmaznak és Dél -kóreában készülnek.
Miért ilyen gyenge amerikában a chevy megitélése ? -
#80 ezer éve gm tulajdon,nem véletlen hogy az első daewoo-k csepkadettek voltak
az amerikai chevroletek presztizsén már csak javíthat egy kóreai autó-szerintem
/úgy látszik már csak a magyarok hiszik azt hogy az amerikai chevroletek minőségi autók,amerikában is csak azért vették eddig mert feleannyiba kerül mint bármi más/
-
ZsirosKenyer #79 Egy haverom új lacetti-je már a megvételkor zabálta az olajat mint a disznó, a szervíz szerint ez normális volt. Aztán 50ezer km-nél elszálltak a tömítések és kampec.
A főnököm "chevyje" is folyton beteg, hiába, csodák nincsenek, ez akkor is csak egy dévú. -
#78 Hella.
Megkérdezem tán ért valaki hozzá.
A Daewooo az teljes mértékben a Chevyé lett (GM) ? Már elég régóta 4 éve Chevrolet néven futnak ezek a kocsik. Milyenek ? Azért gondolom a Chevrolet egy rakás ócskavasat nem forgalmazna a neve alatt már csak a presztízs miatt sem.
Ha úgy vesszük ezek gyakorlatilag a Chevrolet európai modelljei ? -
cépp (miénk a megvétele előtt pár nappaL) -
#76 űh ez naon jó topik!!! -
rinyavas #75 http://forum.kepfeltoltes.hu/viewtopic.php?t=97 -
#74 -
#73 nagyon kemény miket tudtok sokszor írkálni:DD egyik májszter okítja a másik hasonló hozzáértőt:DD lál -
#72 Én se lettem volna a helyébe..... -
#71 jól megbaszhatták a kamionost ezért a régi Corvettért:) -
#70 csak, hogy a chevy már nem az igazi:((((
-
#69 de tulajdonképpen mi bajotok a Daewoo-val???
Az áráért minőséget adott...
Nem Dacia volt, hogy már az 1. héten nyikorgott a féke...
Attól, hogy nem Merci kategóriás autókat gyártott jókat csinát. -
#68 Az meg a másik, hogy eddig is amrikiak csinűlták a Daewoot. Asszem 2001-ben vásárolta fel a GM. -
#67 Ne beszélj már hülyeségeket!
Ugyanazok a a sárgák fogják összerakni, mint eddig. Ugyanaz a tervező brigád is szvsz, meg minden, csak Chevrolet névvel jobban ellehet majd adni azt a szart. -
#66 de biztos hogyx jobb autokat fognak a jenkik csinálni, mint a daewoosok!!! -
#65 azok is:DDD -
#64 kreatív tervezőik lehetnek:P -
#63 nem tom szerintem meg tök Corvettes maradt attól, hogy újlámpákat kapott, csak olyan szögbe van ahol nagyon szembeötlik -
#62 porséhoz köze nincs kinézetre. :P Van egy elég erős Ferrari Modena, és egy kevés Dodge Viper beütése. De cép... :) -
#61 lecserélték a bukólámpákat mert nem jó a gyalogos védelme -
#60 hogy lenne má jo a c5? nézd már meg, tiszta porse:P
-
#59 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
#58 ezt nekem??? -
#57 me a c5 nemjo?
-
#56 daewoo-nk van :D -
#55 azok nekem is teccenek, csak kicsit furcsák a 69es hez képest -
#54 Nekem az 1982-84es évjárat jön be Corvetteből.
Ez a régi hasonlít kicsit a Ferrari Daytona Spyderre, akkor meg már az olaszra voksolok. -
#53 a vette-böl csak a c2 és c3as széria jo, a c1 az 1 nagy kalap xar
c2:
c3:
-
harcu #52 Egyébként a Corvette-ből az első két széria a legszebb. A többiek már nem ugyanazt az elvet képviselik. -
harcu #51 Ismét egy bölcs érett ember megfontolt válaszát hallottuk, nem csak egy kis pisisét, akinek a saját kocsi még sokáig az álom kategóriába tartozik.:(