Érző mobiltelefonok a Siemenstől
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#pardon1>#pardon1>meg áll az eszem
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
má nemazé' de a FET-el mióta lehet gázokat analizálni????
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Megrázkódik a zsebemben és beszól anyának

http://www.reasonunderground.hu - reason portál
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
http://www.reasonunderground.hu - reason portál
Azért ez a cirógatós dolog új dimenziót ad a szextelefonálásoknak.
HÍVJ MOST! 652-CIRO-GATLAK!
Vagy a távoli párkapcsolatoknak se rossz.
- Tedd oda ahol nyalogatni szoktalak... ahhh
Már csak a megfelelõ kiegészítõ eszközt kell csatlakoztatni a túloldalon, mondjuk egy BlueTooth-faszt.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

HÍVJ MOST! 652-CIRO-GATLAK!
Vagy a távoli párkapcsolatoknak se rossz.
- Tedd oda ahol nyalogatni szoktalak... ahhh
Már csak a megfelelõ kiegészítõ eszközt kell csatlakoztatni a túloldalon, mondjuk egy BlueTooth-faszt.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Ha megszakadnak talalmanyugyileg a svájci bicskat akkor sem erik utol 

Mikor szerelik mar be a garazsajtonyitot es a tuzhelygyujtot ??? 

© quentit? nem vagy te egy picit paranoias? mert akkor javalsok egy telefonba epitett Geiger-Mullert is elvegre barmikor ledobhatnak melled egy atombombat, csak mert megtehetik. Aztan ottvan meg a foldonkivuli elet detektor nehogy alvas kozben raboljanak el, meg a villany-viz-gazszamlas detektor nehogy otthon legyel ha jonnek. meg a pittbulldetektor, meg a ...
ha mondjuk a simogatos resznek sok ertelme nincs, sot 😊 de asszondjak hogy az a szagmero bizbasz hooot picur, akkor meg minek az a bazi ize a tel alljara??? joooovan ....
"újabb felesleges áremelõ idiótaság a telefonokba" - devilking
devilking

devilking

"Pontosabban jó dolog lenne ez csak egy mobilba???"
Te is okos vagy. Veszel egy tûzjelzõt mondjuk a TV-dbe, vagy a plafonba, majd éppen amikor nem otthon alszol, hanem havernál, akkor rádgyúlad a ház, és benne égsz. Engem meg felébreszt a mobilom...
Vagy gázszivárgó mérõt veszel a mosógépedbe, mert úgy gondolod, hogy gáz szivárgáz csak akkor lehet a közeledben, amikor otthon vagy.
Ilyen elven nem kell mobil-telefon, mert csak akkor hívnak úgyis, ha otthon vagy
SZVSZ egy olyan kütyünek több értelme van, ami figyelmeztet ha veszélyben vagyok, mint egy olyannak, amit zenét hallgathatok...
Te is okos vagy. Veszel egy tûzjelzõt mondjuk a TV-dbe, vagy a plafonba, majd éppen amikor nem otthon alszol, hanem havernál, akkor rádgyúlad a ház, és benne égsz. Engem meg felébreszt a mobilom...
Vagy gázszivárgó mérõt veszel a mosógépedbe, mert úgy gondolod, hogy gáz szivárgáz csak akkor lehet a közeledben, amikor otthon vagy.
Ilyen elven nem kell mobil-telefon, mert csak akkor hívnak úgyis, ha otthon vagy
SZVSZ egy olyan kütyünek több értelme van, ami figyelmeztet ha veszélyben vagyok, mint egy olyannak, amit zenét hallgathatok...
"Ezek a tulajdonságok teszik lehetõvé, hogy elsõsorban mobiltelefonokban használják õket."
És talán az, hogy nem elég megbízhatóak, hogy mûszerekbe tegyék õket? Na jó, végülis egy szmogmérõ nem árt.
És talán az, hogy nem elég megbízhatóak, hogy mûszerekbe tegyék õket? Na jó, végülis egy szmogmérõ nem árt.
És vajon a falhozvágásra hogyan reagálnak, miután csak a telefonálás iszonyú kényelmetlen a kütyün?

Ez tipikusan nõknek való. Megcirógatják, megnyalogatják, aztán rezgõre állítják... 

Egy mobiltelefont simogasssak. Hát ez kész. Jahh és végig is nyalom, jó hogy nincs benne szerelem spektrométer, mennyire vagyok oda a telóért. Már csak az kéne hogy szeretkezzek a telómmal
Már csak féregjáratot nem tud nyitni...
Ekkor f@szságot még nem láttam...
Pontosabban jó dolog lenne ez csak egy mobilba???
Ekkor f@szságot még nem láttam...
Pontosabban jó dolog lenne ez csak egy mobilba???
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
újabb felesleges áremelõ idiótaság a telefonokba

Nagyon komoly szerintem
Ahhh, igen, már csak egy gázkromatográf és egy pásztázó elektronmikroszkóp hiányzik a telfeonokból.
Basszus, hogy egyes cégek marketingeseinek ennyire ne legyen ötletük...
Basszus, hogy egyes cégek marketingeseinek ennyire ne legyen ötletük...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ez elképesztõ... komolyan....eszementek...