Érző mobiltelefonok a Siemenstől

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cukros
<#pardon1>meg áll az eszem

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

Match
má nemazé' de a FET-el mióta lehet gázokat analizálni????

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Tetsuo
Nekem szilva alakú kell!..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Megrázkódik a zsebemben és beszól anyának

http://www.reasonunderground.hu - reason portál

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

http://www.reasonunderground.hu - reason portál

Nenrandil
LOLEz elképesztõ... komolyan....eszementek...

\"A book is a book\" Clive Barker

Azért ez a cirógatós dolog új dimenziót ad a szextelefonálásoknak.
HÍVJ MOST! 652-CIRO-GATLAK!

Vagy a távoli párkapcsolatoknak se rossz.
- Tedd oda ahol nyalogatni szoktalak... ahhh
Már csak a megfelelõ kiegészítõ eszközt kell csatlakoztatni a túloldalon, mondjuk egy BlueTooth-faszt.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ha megszakadnak talalmanyugyileg a svájci bicskat akkor sem erik utol

Mikor szerelik mar be a garazsajtonyitot es a tuzhelygyujtot ???

© quentit? nem vagy te egy picit paranoias? mert akkor javalsok egy telefonba epitett Geiger-Mullert is elvegre barmikor ledobhatnak melled egy atombombat, csak mert megtehetik. Aztan ottvan meg a foldonkivuli elet detektor nehogy alvas kozben raboljanak el, meg a villany-viz-gazszamlas detektor nehogy otthon legyel ha jonnek. meg a pittbulldetektor, meg a ...
ha mondjuk a simogatos resznek sok ertelme nincs, sot 😊 de asszondjak hogy az a szagmero bizbasz hooot picur, akkor meg minek az a bazi ize a tel alljara??? joooovan ....

"újabb felesleges áremelõ idiótaság a telefonokba" - devilking

devilking

"Pontosabban jó dolog lenne ez csak egy mobilba???"

Te is okos vagy. Veszel egy tûzjelzõt mondjuk a TV-dbe, vagy a plafonba, majd éppen amikor nem otthon alszol, hanem havernál, akkor rádgyúlad a ház, és benne égsz. Engem meg felébreszt a mobilom...

Vagy gázszivárgó mérõt veszel a mosógépedbe, mert úgy gondolod, hogy gáz szivárgáz csak akkor lehet a közeledben, amikor otthon vagy.

Ilyen elven nem kell mobil-telefon, mert csak akkor hívnak úgyis, ha otthon vagy

SZVSZ egy olyan kütyünek több értelme van, ami figyelmeztet ha veszélyben vagyok, mint egy olyannak, amit zenét hallgathatok...
"Ezek a tulajdonságok teszik lehetõvé, hogy elsõsorban mobiltelefonokban használják õket."

És talán az, hogy nem elég megbízhatóak, hogy mûszerekbe tegyék õket? Na jó, végülis egy szmogmérõ nem árt.

papabear
És vajon a falhozvágásra hogyan reagálnak, miután csak a telefonálás iszonyú kényelmetlen a kütyün?
Ez tipikusan nõknek való. Megcirógatják, megnyalogatják, aztán rezgõre állítják...
Sliders
Egy mobiltelefont simogasssak. Hát ez kész. Jahh és végig is nyalom, jó hogy nincs benne szerelem spektrométer, mennyire vagyok oda a telóért. Már csak az kéne hogy szeretkezzek a telómmal

Sub
Már csak féregjáratot nem tud nyitni...
Ekkor f@szságot még nem láttam...
Pontosabban jó dolog lenne ez csak egy mobilba???

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

Gladiator
jó csúnya. azé aranyos lehet ez a cirógatós dolog. de európába úgyse jön be.

újabb felesleges áremelõ idiótaság a telefonokba

Nagyon komoly szerintem
Ahhh, igen, már csak egy gázkromatográf és egy pásztázó elektronmikroszkóp hiányzik a telfeonokból.

Basszus, hogy egyes cégek marketingeseinek ennyire ne legyen ötletük...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."