Vírusos képek után vírusos videók?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én csak azt nem értem hogy-hogy nem tûnt még el teljesen a real a süllyesztõben.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

" Van egy-ket (szerintem jo) webradio ami sajnos real alapu. Na, azokhoz kell. "

Akkora valasztekod van Internetes radiokbol, hogy teljesen felesleges a Real ha a winamp radioi kozott nem talalsz. Ott is van vagy 500-1000 de meg szamtalan lehetoseged akad radiokat talalni

Ajanlom : google.com 😄

RealPlayer akor sem tennem fel a gepre ha lelonenek tehat valahol ez engem nem erint

Ez nem más, mint antireklám. Nem lepõdnék meg, ha a szaGértõ a ms szerényebb összegû támogatásáért nyilatkozta volna, hogy a ms streaming technikát reklámozzák burkoltan.
Maniac4525
hehe, a telómat is ki fogja akasztani az ilyen file:-> a kép is jól kiakasztotta;-]

maniac

Van egy-ket (szerintem jo) webradio ami sajnos real alapu. Na, azokhoz kell.

How About A Nice Cup Of Shut The Fuck Up?

Háát, az én gépemen sem sokáig maradt fent...
12346
realplayer nem vágom mihez kéne. 10000 esetbõl 1nél kéne talán, de akkor inkább kihagyom a témát. már csak a rossz emlékek miatt is. pár éve volt, akkor se nagyon tartottam rá igényt, letöröltem. onnantól kezdve minden szar azt hiányolta.. hagyjuk.

cSuwwi
Soha az életben nem raktam még fel a gépemre real playert. Az ra és rm fájlokat tucatnyi programmal le lehet még játszani, minek még egy felesleges progi?

shit happens

Mijaza RealPlayer?
Ez egy szép pletyka, csak azt nem értem, mi az alapja.

Én felrakom a Winamp-ot, a QuickTime-ot + WM-t használok a videókhoz codec pack-kal. A megfelelõ kiterjesztésekhez hozzárendelem ezeket, majd ezen progik feltelepítése után jön a Real Player, amely megkapja az összes Real-specifikus állományt, valamint azokat, amelyeket õ tud kezelni, de az elõzõ lejátszók nem.

Abszolúte nem zabál fel semmit.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Csak úgy halkan megjegyzem, hogy a Real Alternative a Real player komponenseit használja, a készítõi mindössze kibányászták a progiból a megfelelõ részeket.

A javaslatod olyan, mintha azt mondanád: akinek elege van az IE sebezhetõségébõl, használjon MyIE2-t.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Szerintem mar a Real Player magaban is ugy viselkedik, mint a legrosszabb eloskodo... beveszi magat mindenhova, es felzabalja az osszes eroforrast.

comet
"amely Real Helix Player for Linux néven ismeretes."

Ismeretes? Most hallok róla elõször...sztem ez inkább csak negatív ingyenreklám. 😉

Pheel
Elterjedtnek számít? Hol? A RealNetworks álmaiban...
[HUN]PAStheLoD
"A probléma érinti mindazon felhasználókat, akik a RealPlayer lejátszót használják, és a program meglehetõsen elterjedtnek számít"

tessék használni Real Alternative -t jobb is meg nem is olyan csicsás :]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]