16
-
galocza #16 én csak azt nem értem hogy-hogy nem tűnt még el teljesen a real a süllyesztőben. -
fapapi #15 " Van egy-ket (szerintem jo) webradio ami sajnos real alapu. Na, azokhoz kell. "
Akkora valasztekod van Internetes radiokbol, hogy teljesen felesleges a Real ha a winamp radioi kozott nem talalsz. Ott is van vagy 500-1000 de meg szamtalan lehetoseged akad radiokat talalni
Ajanlom : google.com :D -
fapapi #14 RealPlayer akor sem tennem fel a gepre ha lelonenek tehat valahol ez engem nem erint -
lola #13 Ez nem más, mint antireklám. Nem lepődnék meg, ha a szaGértő a ms szerényebb összegű támogatásáért nyilatkozta volna, hogy a ms streaming technikát reklámozzák burkoltan. -
#12 hehe, a telómat is ki fogja akasztani az ilyen file:-> a kép is jól kiakasztotta;-] -
Zoley #11 Van egy-ket (szerintem jo) webradio ami sajnos real alapu. Na, azokhoz kell. -
Razgon #10 Háát, az én gépemen sem sokáig maradt fent... -
#9 realplayer nem vágom mihez kéne. 10000 esetből 1nél kéne talán, de akkor inkább kihagyom a témát. már csak a rossz emlékek miatt is. pár éve volt, akkor se nagyon tartottam rá igényt, letöröltem. onnantól kezdve minden szar azt hiányolta.. hagyjuk. -
#8 Soha az életben nem raktam még fel a gépemre real playert. Az ra és rm fájlokat tucatnyi programmal le lehet még játszani, minek még egy felesleges progi? -
RpPRO #7 Mijaza RealPlayer? -
Garfield #6 Ez egy szép pletyka, csak azt nem értem, mi az alapja.
Én felrakom a Winamp-ot, a QuickTime-ot + WM-t használok a videókhoz codec pack-kal. A megfelelő kiterjesztésekhez hozzárendelem ezeket, majd ezen progik feltelepítése után jön a Real Player, amely megkapja az összes Real-specifikus állományt, valamint azokat, amelyeket ő tud kezelni, de az előző lejátszók nem.
Abszolúte nem zabál fel semmit. -
Garfield #5 Csak úgy halkan megjegyzem, hogy a Real Alternative a Real player komponenseit használja, a készítői mindössze kibányászták a progiból a megfelelő részeket.
A javaslatod olyan, mintha azt mondanád: akinek elege van az IE sebezhetőségéből, használjon MyIE2-t. -
bbbb #4 Szerintem mar a Real Player magaban is ugy viselkedik, mint a legrosszabb eloskodo... beveszi magat mindenhova, es felzabalja az osszes eroforrast.
-
#3 "amely Real Helix Player for Linux néven ismeretes."
Ismeretes? Most hallok róla először...sztem ez inkább csak negatív ingyenreklám. ;) -
#2 Elterjedtnek számít? Hol? A RealNetworks álmaiban... -
#1 "A probléma érinti mindazon felhasználókat, akik a RealPlayer lejátszót használják, és a program meglehetősen elterjedtnek számít"
tessék használni Real Alternative -t jobb is meg nem is olyan csicsás :]