Kovács Kálmán: egyre olcsóbb lesz az internetezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az egész ténykedése alatt gyakorlatilag semmi sem történt."
Dehogynem! Eltörölték a mindenkineket.
Dehogynem! Eltörölték a mindenkineket.

Kovács Kálmán egy dilettáns hozzá nem értõ balfék...
Még egy rendes portálja sincs a minisztériumának. Az egész ténykedése alatt gyakorlatilag semmi sem történt. Pedig egy hozzáértõ, nem lobbiknak lefekvõ miniszter eredményeket érhetett volna el. Az elsõ feladat a monopolhelyzetek felszámolása lenne, ha szabad verseny van akkor azért a cégek alá is igérnek egymásnak és építik a hálózatot rendesen...nagyon szánalmas ez az egész. Tudtátok hogy Svájcban olcsóbb az internet mint Magyarországon?
Még egy rendes portálja sincs a minisztériumának. Az egész ténykedése alatt gyakorlatilag semmi sem történt. Pedig egy hozzáértõ, nem lobbiknak lefekvõ miniszter eredményeket érhetett volna el. Az elsõ feladat a monopolhelyzetek felszámolása lenne, ha szabad verseny van akkor azért a cégek alá is igérnek egymásnak és építik a hálózatot rendesen...nagyon szánalmas ez az egész. Tudtátok hogy Svájcban olcsóbb az internet mint Magyarországon?
Nálunk nem régen építették ki az ADSLt a Matáv 17e ftért kínálja 2éves szerzõdéssel!
Most modemmel vok s vigyázni kell a teloszámlára, pl nappal nem is netezem..😞
Most modemmel vok s vigyázni kell a teloszámlára, pl nappal nem is netezem..😞
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
De tudod ha ilyen megkenhetõ dilettáns balf..ékek helyett mint ^ õ ott, tisztességes szakmájukhoz értõ emberek lennének, akkor ma Magyarországon olyan árak s kiépítettség lenne mint No-ban, s még úgy is a degeszretömhetnék a zsebüket a DT vezetõi s managerei.
De nekik több kell..
De nekik több kell..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Sziasztok!
1996 hoz képest többen interneteznek hazánkban,1996 környékén olyan 10 ezren neteztek,most-épp itt az sg-n -olvastam,hogy 1,8 millioan,ez szerintem szép szám.Anno a rádiózás se terjedt el hazánkban 10 év alatt,meg sokakat nem is érdekel a net.Az árról,meg fölösleges vitatkozni,az is csökkent 1996hoz képest.
1996 hoz képest többen interneteznek hazánkban,1996 környékén olyan 10 ezren neteztek,most-épp itt az sg-n -olvastam,hogy 1,8 millioan,ez szerintem szép szám.Anno a rádiózás se terjedt el hazánkban 10 év alatt,meg sokakat nem is érdekel a net.Az árról,meg fölösleges vitatkozni,az is csökkent 1996hoz képest.
ezzel kb elismerték hogy a büdös életben nem fogunk kevesebbet fizetni 😄
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Még így is Qrva drága a Dsl
Így is fel lehet fogni...dehát ez enyhén szólva nevetséges...Az az igazság hogy nem történik itt semmi fejlõdés...Persze nyilván egyre többen vannak valamilyen szélessávon,mert rájöttek hogy a modem nem csak lassú de sokszor még drágább is mint a szélessáv,ha nem nap fél órát használja csak az ember....Sok helyen még nem is lehet szélessáv...az árak meg sziklastabilan állnak...én is már több éve forintra ugyanazt az összeget fizetem...
Így is fel lehet fogni...dehát ez enyhén szólva nevetséges...Az az igazság hogy nem történik itt semmi fejlõdés...Persze nyilván egyre többen vannak valamilyen szélessávon,mert rájöttek hogy a modem nem csak lassú de sokszor még drágább is mint a szélessáv,ha nem nap fél órát használja csak az ember....Sok helyen még nem is lehet szélessáv...az árak meg sziklastabilan állnak...én is már több éve forintra ugyanazt az összeget fizetem...
Ha ugyan azt az arat fizeted, akkor olcsobb lett, mert Magyarorszagon biza inflacio van...
Nem tudom pontosan mennyi, de vegyuk 5%-nak.
3 ev alatt 15%-al lett olcsobb, nem?
Nem tudom pontosan mennyi, de vegyuk 5%-nak.
3 ev alatt 15%-al lett olcsobb, nem?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
jó neked nekem 1,5 éve ugyanaz az ár és a sebesség 😞
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Hát nem tom mi az olcsóbb én 3 éve ua azt az árat fizetem.Jó tény volt egy speed update de akkor is európában 2/3 áron simán adnak 3*,4* akkora sávszélet.. ami a magyar fizuhoz is jó ár lenne nem hogy a nyugatihoz