Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Szerintem elromlott egy készülék 😊 Ebbõl is látszik, hogy a bazijó térképet valószínûleg marha kevés mért pont alapján hozzák össze.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Mivel a gázhiány miatt megnõtt a kõolaj és szén égetés, ezért: igen.
Rossz a helyzet Szegeden és Miskolcon is, itt már felhívták a lakosság figyelmét a légszennyezetségre.
Miskolcon hétfõn ül össze a szmogbizottság egy esetleges riadó elrendelésének szükségessége miatt - mondta az MTI-nek Csizmadia János, a miskolci önkormányzat építési és környezetvédelmi osztályának vezetõje vasárnap. Hangsúlyozta, hogy Miskolc elsõként tájékoztatta a lakosságot a szmogveszélyrõl, riasztást azért nem rendeltek még el, mert a vasárnapi idõjárás változása módosíthatja az értékeket.
Pénteken és szombaton a borsodi megyeszékhelyen is meghaladta a határértéket a légszennyezõ anyagok koncentrációja."
Ez a szmogveszély ilyen kib*szott varázsütésre történik egyszerre mindenhol?
Ez a páros-páratlan f*szság pedig még viccnek is rossz, vajon ezt demszki egyedül brénsztormingolta ki?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
Aztán meg ne rég jött a magyarázet,hogy a berendezésben hiba volt!
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én be nem megyek megszerelni a fûtést mert nagy a szmog 😊
És így most mi lesz? csak egy példa: A kenyér ott rohad el a pékségben, mert a kenyérszállító autó rendszáma nem a napnak megfelelõ?
"Társára kent mindent
„Térden állva, sírva könyörögtem az életemért”, mondta tegnap a bíróságon a kettõs gyilkosság felbújtásával gyanúsított Deme Gábor. Azt állítja: nem volt jelen a gyilkosságok pillanatában, csak a lövések hangjára ment vissza. A gondnok le akarta lõni. Végül arra kényszerítette õt, hogy törje fel a szerverszobát, és tüntesse el a kamerafelvételeket rögzítõ szervert.
Ruttner György, Deme védõje szerint védence ártatlannak vallotta magát, ám a bíróság elrendelte az elõzetes letartóztatását. Csakúgy, mint K. Tamás gondnokét; õ tegnap megtagadta a vallomástételt." Blikk
A medve nem játék.
páros napokon csak páros autók hajthatnak be pestre stb...
Nem ám a zöldkártyák kiadását szigorítanák meg.
Az összes kormolós autó rendszámát levetetném.
Egyébként azt mondják, kevés a gáz az országban... pedig csak be kell kapcsolni az egyik kereskedelmi csatornát.
De ettõl még furcsának találom, és nem is találtam róla soha utalást ezen kívül.
Egy ír ismerõsöm mesélte, hogy nagyfaterja katolikus suliba járt (bentlakásos), és egy pap több ízben is molesztálta. Viszont még a szüleinek se merte elmesélni, mert félt hogy megverik amiért ilyet mer mondani egy papról. Ha kideült volna akkor kb meglincselték volna az egész családot hogy ilyet mernek állítani.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Gondolj bele, ha száz éve ebben maradnak, ma sem lenne net. 😄
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Egyébként szerintem nem korcsosul el a világ, mindig is ilyen volt, csak az információ cseréje és áramlása fejlõdik...
100, 200 évvel ezelõtt is voltak beteg, perverz gondolatú emberek, csak nem tudtak róluk soha 1000-2000Km-el arrébb, mert szar volt a közlekedés, + média és internet sem volt. 😊
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A Woman's Journal is erre az álláspontra helyezkedett(múlt idõ): "A rószaszín erõs szín, ezért alkalmasabb a kisfiúknak, miközben a kék finomabb, és így egyértelmûen a lányok színe."
Értelmezzétek már szöveget <#wilting>#wilting>
A cikk nem arról szól hogy ki akarják cserélni a színeket, hanem hogy a kislányokra rá van erõltetve a rózsaszín szín, és hogy ez vajon káros lehet -e. De még ugyanitt megválaszolják, hogy nem.
(Tuti, hogy a Ráknépség áll a háttérben. )
A medve nem játék.
"a századfordulón a kék volt a lányok színe, a rószaszín pedig a fiúké."
Csak akkor még nem volt feltalálva a színes fotó, szóval hiába nézel akkori képeket amiken szerepelnek gyerekek 😊
ez azért elég régóta érezhetõ 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A Woman's Journal is erre az álláspontra helyezkedett: "A rószaszín erõs szín, ezért alkalmasabb a kisfiúknak, miközben a kék finomabb, és így egyértelmûen a lányok színe."
Ezaz, cseréljük fel a színeket, a fiúk járjanak rózsaszínben, a csajok kékben. Aztán ha lehet cseréljük fel a szerepeket is késõbb, a férfi maradjon otthon, mosogasson, a nõ dolgozzon. Aztán késõbb ha lehet mûtéti úton oldják meg, hogy a nõknek legyen farkuk a férfiaknak p*nájuk...
Én mondom, egyre jobban elkorcsosul ez a világ...
Ma már mindenki számára elérhetõek a kis lelkivilágának pontosan megfelelõ hírek, van választék mindkét oldalon.
Ennél jobb dolgunk nem is lehetne: Csupán oda kell kapcsolunk, ahol végre elégedettek vagyunk ugyanazzal a hírrel. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.