Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7
Azt,hogy tiszta a levegõ.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Egy fideszes város 😄DD

Szerintem elromlott egy készülék 😊 Ebbõl is látszik, hogy a bazijó térképet valószínûleg marha kevés mért pont alapján hozzák össze.
Bandee1987
Mi a fakk az a zöld folt Kelet-Magyarországon?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

GregSB
Ja lol, kamu az egész. Nincs is légszennyezettség, csak unatkoznak a vezetõk és poénnak tartják megszívatni az autósokat.

0Fritz0
A levegõ eddig is ilyen szar volt, csak nem vette senki figyelembe.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

GregSB
Nyilván nem a fuvarosoknak kéne elsõsorban lerakni a kocsijukat, hanem azoknak az embereknek akik irodákba járnak be velük.

Bandee1987
Ezt add be annak a vállakozónak/szállítmányozónak, aki mondjuk bukna mondjuk pár százezret amiatt, mert nem indulhatna el a szmogriadó miatt...

GregSB
Mi szerinted a legjobb, és leggyorsabban kivitelezhetõ megoldás, amikor a városban már szinte harapni lehet a levegõt? 😊

gabber_saviola
Jó pár országban alkalmazzák és ott bevált.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

GregSB
"Ez a szmogveszély ilyen kib*szott varázsütésre történik egyszerre mindenhol?"

Mivel a gázhiány miatt megnõtt a kõolaj és szén égetés, ezért: igen.

joebacsi
"Debrecenben már két napja meghaladja a szálló por menynisége a határértéket, tehát el kellett volna rendelni a riadót, ez mégsem történt meg. Tegnap 128,4 mikrogramm/m3 volt a szálló por mértéke.
Rossz a helyzet Szegeden és Miskolcon is, itt már felhívták a lakosság figyelmét a légszennyezetségre.
Miskolcon hétfõn ül össze a szmogbizottság egy esetleges riadó elrendelésének szükségessége miatt - mondta az MTI-nek Csizmadia János, a miskolci önkormányzat építési és környezetvédelmi osztályának vezetõje vasárnap. Hangsúlyozta, hogy Miskolc elsõként tájékoztatta a lakosságot a szmogveszélyrõl, riasztást azért nem rendeltek még el, mert a vasárnapi idõjárás változása módosíthatja az értékeket.
Pénteken és szombaton a borsodi megyeszékhelyen is meghaladta a határértéket a légszennyezõ anyagok koncentrációja."

Ez a szmogveszély ilyen kib*szott varázsütésre történik egyszerre mindenhol?

Ez a páros-páratlan f*szság pedig még viccnek is rossz, vajon ezt demszki egyedül brénsztormingolta ki?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

banok
csak az a baj, hogy ez kivitelezhetetlen. És szerintem sem ez a legjobb megoldás.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Még jó hogy megoldották a gázügyet,mert ha 4 hetes szünet lenne,akkor nem lenne nyarunk se!Am most hogy is van a menet?Az oroszok nem írták alá az egyezményt,ezért az ukránok szerint az orosz gáz csempészáru,ezért lecsapolták maguknak,és hogy ne legyen minden gáz az ukránoké,ezért az oroszok elzárták a gázt?

Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!

Hy!Miskolcon is szmog riadó van,de minek,ha nem látni semmit?
Aztán meg ne rég jött a magyarázet,hogy a berendezésben hiba volt!

Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!

gabber_saviola
Vérge szmogriadó...már nagyon régóta meg kellett volna ezt lépni.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Aha, szóval Te fûtésszerelõ vagy?

desigo
Tõlem meg szétfagyhatnak a kórházakban a betegek az iskolában a gyerekek.
Én be nem megyek megszerelni a fûtést mert nagy a szmog 😊
Bandee1987
Gondolom kormányzati és diplomata autók ezalól kivételek...
És így most mi lesz? csak egy példa: A kenyér ott rohad el a pékségben, mert a kenyérszállító autó rendszáma nem a napnak megfelelõ?

a.carkey
Ez a csúcs:

"Társára kent mindent
„Térden állva, sírva könyörögtem az életemért”, mondta tegnap a bíróságon a kettõs gyilkosság felbújtásával gyanúsított Deme Gábor. Azt állítja: nem volt jelen a gyilkosságok pillanatában, csak a lövések hangjára ment vissza. A gondnok le akarta lõni. Végül arra kényszerítette õt, hogy törje fel a szerverszobát, és tüntesse el a kamerafelvételeket rögzítõ szervert.

Ruttner György, Deme védõje szerint védence ártatlannak vallotta magát, ám a bíróság elrendelte az elõzetes letartóztatását. Csakúgy, mint K. Tamás gondnokét; õ tegnap megtagadta a vallomástételt." Blikk

A medve nem játék.

desigo
Érdekes ez a szmogriadó
páros napokon csak páros autók hajthatnak be pestre stb...

Nem ám a zöldkártyák kiadását szigorítanák meg.
Az összes kormolós autó rendszámát levetetném.
Bandee1987
Hát én inkább a private spicera kapcsolok 😛

Egy kötélre, ne pazaroljunk feleslegesen.
Egyébként azt mondják, kevés a gáz az országban... pedig csak be kell kapcsolni az egyik kereskedelmi csatornát.

Bandee1987
Gyõzikére és Kelemen Annára küldenék sms-t, monnyátok a telszámot plz.

Frászt. Bulváriában az akasztottakra is emelt díjas sms-ben kellene szavazni, hogy ki lógjon tovább.

GregSB
Állítsuk vissza az akasztást meg a máglyán elégetést (fõtereken ofkorsz), úgyis uncsik a hétvégék -.-

Bandee1987
Nah, ezt tényleg benéztem, sry 😊

De ettõl még furcsának találom, és nem is találtam róla soha utalást ezen kívül.

Most ugye az jobb hogy a korrupt tolvaj pedofil politikus nem bünteti meg a hozzá hasonlókat?....helyette a kis emberre szálnak rá apróságok miatt..hát gratulálok ehhez a felfogáshoz.legalább régen a bûnösök nagy része nem menekült meg ma meg mehet az összes

GregSB
Jah, persze, leszámoltak velük... csak sokszor maguk a leszámolók is pervez állatok voltak. Régen is voltak ugyanúgy pedofil, gyerekmolesztáló papok mint most, csak akkor senki nem merte rágalmazni õket.

Egy ír ismerõsöm mesélte, hogy nagyfaterja katolikus suliba járt (bentlakásos), és egy pap több ízben is molesztálta. Viszont még a szüleinek se merte elmesélni, mert félt hogy megverik amiért ilyet mer mondani egy papról. Ha kideült volna akkor kb meglincselték volna az egész családot hogy ilyet mernek állítani.

Sadist
Minden szálat az Indexesek mozgatnak. Úgy hallottam régebben még az IM-netet is feltörték, és ellopták a szerverüket.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Jah meg manapság adják nekik a lovat....

Voltak de általában a társadalom keményen leszámolt az ilyenekkel ma meg védik õket ennyi a különbség

Hányszor mondtam már ezt...

szucsy89
meg még "pár" dolog...azt hiszem ez a kijelentés sosem lesz igaz😄 (szerencsére😄)
a.carkey
"Minden, mit feltalálni lehetséges, feltaláltatott." (1899, Charles H. Duell, az Amerikai Egyesült Államok Szabadalmi Hivatalának fõbiztosa)

Gondolj bele, ha száz éve ebben maradnak, ma sem lenne net. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Korábban császárok, királyok és hadvezérek lettek belõlük ahol mind perverziójukat kiélhették.

A medve nem játék.

GregSB
😊

Egyébként szerintem nem korcsosul el a világ, mindig is ilyen volt, csak az információ cseréje és áramlása fejlõdik...

100, 200 évvel ezelõtt is voltak beteg, perverz gondolatú emberek, csak nem tudtak róluk soha 1000-2000Km-el arrébb, mert szar volt a közlekedés, + média és internet sem volt. 😊

a.carkey
Volt, hogy a családban kislányt várt az anyuka (...), és a szülés elõtt a szülõk, nagyszülõk, egyéb családtagok ezért egy rakat rózsaszín cuccost vásároltak a babának. Aztán fiú lett, de nem ment kárba a ruha, mert lazán elhordatták a fiúcskával. Bár elég hülyén néz ki rózsaszín ruhában még most is a képeken, mégsem lett puncija és buzi sem lett.

A medve nem játék.

a.carkey
Ált. mindent olvasok (és nézek) Népfaszától, a Kurucinfoig, de mostanában valahogy csak rajtuk akadok ki mert egyszerûen nem megy nekik egy a "mindenbõl egy kicsi" rendszer ...

A medve nem játék.

GregSB
"a századfordulón a kék volt a lányok színe, a rószaszín pedig a fiúké. A DressMaker magazin például így írt (múlt idõ): "A fiúk számára a rózsaszín a megfelelõ szín. A lányok számára a világoskék az ajánlott, mivel az haloványabb, visszafogottabb a rózsaszínnél."

A Woman's Journal is erre az álláspontra helyezkedett(múlt idõ): "A rószaszín erõs szín, ezért alkalmasabb a kisfiúknak, miközben a kék finomabb, és így egyértelmûen a lányok színe."

Értelmezzétek már szöveget <#wilting>

A cikk nem arról szól hogy ki akarják cserélni a színeket, hanem hogy a kislányokra rá van erõltetve a rózsaszín szín, és hogy ez vajon káros lehet -e. De még ugyanitt megválaszolják, hogy nem.

Ezek össze akarnak zavarni bennünket. Tömegeket manipulálni csak úgy lehet, ha elveszed az emberek hitét, önbizalmát, mert ha összezavarodnak, rossz döntéseket hoznak, amibõl hasznot lehet húzni.
(Tuti, hogy a Ráknépség áll a háttérben. )

a.carkey
Ezt úgy módosítanám, hogy ha Fideszrõl/Gárdáról/jobboldali új mókusörsrõl/stb. szól negatívan, akkor kint van még öt nappal késõbb, ellenkezõ esetben épphogy megleli az ember.

A medve nem játék.

GregSB
Egyébként az általatt berakott idézet (a Woman's Journalból) az 1900-as évek elejérõl származik. Legközelebb olvasd el a cikket rendesen 😊

GregSB
Akkor az 1900-as évek elején is el volt korcsosulva a világ? Mert a cikk ezt írja:

"a századfordulón a kék volt a lányok színe, a rószaszín pedig a fiúké."

Csak akkor még nem volt feltalálva a színes fotó, szóval hiába nézel akkori képeket amiken szerepelnek gyerekek 😊

bertino
"Én mondom, egyre jobban elkorcsosul ez a világ..."

ez azért elég régóta érezhetõ 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bandee1987
Hát én ezen a cikken beszarok

A Woman's Journal is erre az álláspontra helyezkedett: "A rószaszín erõs szín, ezért alkalmasabb a kisfiúknak, miközben a kék finomabb, és így egyértelmûen a lányok színe."

Ezaz, cseréljük fel a színeket, a fiúk járjanak rózsaszínben, a csajok kékben. Aztán ha lehet cseréljük fel a szerepeket is késõbb, a férfi maradjon otthon, mosogasson, a nõ dolgozzon. Aztán késõbb ha lehet mûtéti úton oldják meg, hogy a nõknek legyen farkuk a férfiaknak p*nájuk...
Én mondom, egyre jobban elkorcsosul ez a világ...

0Fritz0
Minek olvasod az index-et, ha hazudnak? 😊

Ma már mindenki számára elérhetõek a kis lelkivilágának pontosan megfelelõ hírek, van választék mindkét oldalon.
Ennél jobb dolgunk nem is lehetne: Csupán oda kell kapcsolunk, ahol végre elégedettek vagyunk ugyanazzal a hírrel. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

5c0rp330n
így van, itt mindig is ezt csinálták, nem kell egy 100+egyedik eseten fennakadni.

GregSB
Szerintem is, Indexen mindennapos dolog hogy valami fõ cikkként szerepel mondjuk délután 1 kor, és este 8 kor már a címlapon sincs.