Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Valaki - nem tudom, hogy itt-e vagy sem - belinkelte egy fórumra, hogy a vakvezetõ kutyák kiképzésére képtelen már évek óta 6 millió 800 ezer forintot adni a kormány. Ezzel megoldódna az egész magyarországi vakvezetõkutya-probléma. 😊

A medve nem játék.

10 minisztérium x 50 millió Ft = 500 millió forint. 10 millió magyar x 300 Ft = 3 milliárd Ft... mirõl is beszélünk? Másra mutogatunk, mint mindig, spóroljanak õk...

Punker
sajnos nem az, ha egy minisztérium így elszór 50 millát akkor 10 minisztérium már 500-at abból rakás értelmes dolgot lehetne csinálni iskolákat kórházakat megmenteni, csak ezekre mindenki szarik magasról...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ló túlsó oldala...

Sadist
Ennyi erõvel nyugodtan szemetelj, járj minél környezetszennyezõbb autóval, és szarj bele a világba, mert a te kis devianciád úgyis csak csepp a tengerben, és gyakorlatilag semmit nem változtat a jelenlegi helyzeten.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

GregSB
Maradjunk annyiban, hogy egy ország költségvetésében elenyészõ tényezõ a politikusok kocsiparkjának fenttartása középkategóriás és luxusautókból. Az az ország, akmelyik erre nem képes, az már nagyon nagy gázban van, sokkal nagyobban mint mi.

Ezzel a lépéssel az égvilágon semmit nem javítanánk a jelenlegi gazdasági helyzetünkön, semmi értelme nem lenne.

kuci06
Leáll a Hummer H2 gyártása

"Egyesek szerint végérvényesen el lehet búcsúzni a H2-esektõl"

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Csepel bicikli, vagy csuklós Ikarus. <#eljen>

Szerintem nem nevetnének, sõt.
Sadist
Röhögjenek. És?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Na az az amit el kéne már végre felejteni. Attól senki nem lesz több vagy fontosabb, hogy 5 helyett 15 milliós autóval jár.

GregSB
Szép gondolat, csak rajtunk nevetne a fél világ kb amikor a minisztereink megérkeznének a vadonatúj Splash-ükkel egy tárgyalásra.

Nem azt gondolná a világ, hogy "ez igen, õk képesek voltak mértéktartóak lenni", hanem hogy "vazze, még kürgegisztibasztán legcsóróbb politikusa is A6-al jár, ezek még arra sem képesek hogy normális autót rakjanak a politikusaik segge alá?"

Tízmilliós autó bõõõven nem luxus.

GregSB
"Nem tudom mi a francért kell külföldnek azt mutatni, hogy lám mi is megtehetjük, hogy luxusautókkal furikáznak a minisztereink, ha egyszer nem vagyunk olyan helyzetben."

Javaslom ismerkedj meg mélyebben a "protokol" szó jelentésével és fontosságával ilyen körökben. Szerinted miért van az, hogy tõlünk jóval csóróbb országok politikusai is Audival meg Mercivel járkálnak? Azért, mert ez elvárás ilyen szinten.

Gyõzike is Q7-essel jár, és neki is elég nagy képet kell viselnie. Mi a fenét foglalkozik ezzel mindenki? Százmilliárdokról szól a költségvetés, nem tízmilliókról. Ezek csak olyan "nosza rajta, rúgjunk bele" akciók...

Nem az a lényeg, hogy luxus vagy sem. Hanem hogy 10 milliók röpködnek autóra.
Én beültetném õket egy szépen felextrázott Swiftbe, vagy Splashbe, mennyi is az, 3 milla? És akkor a magyar gazdaságot erõsítették legalább. Ha meg snassz neki, akkor mondjon le, vagy vegyen a saját pénzébõl.
Bandee1987
Errõl van szó.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Sadist
"egy MMO akkor sem olyan kezelhetõen körülírt játék"

0Fritz0
Tekintsünk el ettõl!
😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sadist
7 milláért már lehet kapni Mondeot, 5-ért Focust. Egy 3 millás Dacia alsó kategóriás, 5 az már eléggé közép, 7-8 pedig már a felsõ kategória, afölött már hajlamos az ember a luxus kategóriába sorolni.
Kérdem én mi a fasznak egy politikusnak 10 millás 2.2-es turbodízel gépkocsi, ha az 1.6-os benzinessel is ugyanúgy el tud jutni bárhova?
Kimegy külföldre, a német miniszterek meg az A6-os audikkal villognak. Na és? Megtehetik baszki, nekik van Audijuk, Volkswagenük, Mercedesük, Porschejuk, nekünk meg nincs. Be kéne érni végre azzal, ami van. Nem tudom mi a francért kell külföldnek azt mutatni, hogy lám mi is megtehetjük, hogy luxusautókkal furikáznak a minisztereink, ha egyszer nem vagyunk olyan helyzetben.

a.carkey
Ráadásul nem is érte el ...

A medve nem játék.

a.carkey
Mint említettem nem feltétlenül egy kimondottan durr bele, látszatcraftos, hanem egy quality craftos, fejlesztõs, építõs, eladós, harcolósra, statokkal, stb., még a kínai goldfarmerek elõtti idõkbõl.

A medve nem játék.

a.carkey
Tegnap a Népfasza elõszedte, hogy a Szíjjártó is AUDIval jár. 😊

Mellesleg, Toller balesete után pl. mit vettek a totálkáros Passat helyett Pécsett az utódnak? Mert nem Passatot ... 😊

De ez olyan dolog, mint a költségtérítés. Pofátlanul felveszik mégha ingyen autó is van alattuk egyes esetekben vagy ha együtt jár be az asszony és ember is, mert JÁR NEKIK. Na itt kezdõdnek a gondok.

Ja, és ha már szóbakerült, Veres eseténél um. 300k kmt futott autóról volt szó (úgy tudom egy 2005ös Audi volt), nem totálkárosról. Ráadásul a kormány kezében meg van arra is lehetõség, hogy válság esetén elvegye egy kisebb arc alól az AUDIt (van egy pár kint), és a kisebb arcot Mondeoba ültetesse, ahogy szemrebbenés nélkül tették már korábban is egyesekkel. Az duma, hogy ez törvény szerint ez az "osztály" jár nekik. Frászt. Ahogy lehet módosítani az adókat, megszûntetni minisztériumokat, stb., ugyanúgy lehet hozni egy rendeletet, hogy válság miatt nem jár az Audi, csak mondjuk a Mondeo. De mi lesz holnap? Kiderítették, holnap tele lesz a Magyar Hírlap az összes szoci és szadeszes! politikus összes autójával, hogy ki, milyen évjáratban, mióta, merre, hogy jár vele. Bár mindkét oldal pofátlanul sáros ezekben a dolgokban, nem hinném, hogy a jelenleg kormányzó jön majd ki belõle jól, mert egyszerûen a Zusi is Audival nyomta, míg tehette ...

Ja, és nem négy autóról van szó, közbeszerzést megkerülve ...

A medve nem játék.

GregSB
Azért itt a luxusautó szó elég erõsen ferdít. Amióta behozták a luxusautó adót - 10 milla felett - már mindent luxusautónak lehet nevezni felette? Ha megnézed minimális különbség van árban a sima Passat és a CC között - mindkettõ 8,5-8,8 milla között van nem fapad felszereléssel. És akkor már csak pár extrát kell rárendelni (fényezés, alufelnik, tolatóradat, jobb hifi) és simán kijön a 10 milla. Akkor most egy jobban felszerelt Passat is luxusautónak számít, csak azért mert a Ft árfolyama a béka segge alatt van, és eléri az ára a 10m-t?

Szerintem ez hülyeség, és a média jól ki is használja. Ha egy full extrás Audi A6-ot, vagy S mercit kapott volna még jogos lenne a cím, de egy jól felszerelt CC-nél, ami éppenhogycsak nyaldossa a 10M-s álomhatárt szerintem túlzás.

Sadist
Hiába erõlködsz, egy MMO akkor sem olyan kezelhetõen körülírt játék, amiben matematikai és játékelméleti számításokkal lehetne vizsgálni a stratégiákat.

Istencsászár
Jólétbe már nemtudják hogy mit csináljanak, vegyen ilyen Passatot, de luxus kivitelben, minek a segge alá az? nem bírja ki a pár órás kocsikázást egy sima változatban? olyan szörnyû hogy ha nincsenek benne felesleges luxusdolgok? gondolom otthon is van egy luxus autója...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a.carkey
"A gépjármûvásárlást egy novemberi baleset indokolta, melyben az elnök korábbi kocsija totálkárosra tört."

A medve nem játék.

a.carkey
Most itt nem egy hent MMOra gondolatam ...

A medve nem játék.

Sadist
Én mondjuk inkább megkérdezném õket, hogy tudják-e egyáltalán mi az a játékelmélet 😄

Sadist
"This course will go in-depth in the theory of how war is conducted within the confines of the game Starcraft. There will be lecture on various aspects of the game, from the viewpoint of pure theory to the more computational aspects of how exactly battles are conducted. Calculus and Differential Equations are highly recommended for full understanding of the course."

Egy MMO-nak jóval kevesebb köze van a játékelmélethez, mint egy stratégiai játéknak.

GregSB
Halhatatlan medúzafajt fedeztek fel.

Amerikai tengerbiológusok egy potenciálisan örökéletû medúzafajra bukkantak, amely szaporodás után képes megfiatalítani saját magát.

A Google megveheti a Skype-ot.

Sadist
"Course Workload:
Each week, students must submit 2 replays of games they played and are willing to analyze in depth. Students are expected to explain the flow of the game, identify the time of several positive and negative moves, and show an understanding of how to overcome mistakes in these replays. Some replays will be reviewed by the class together."

"Final Project:
There will be a final project where students will present and explain their contribution to the Starcraft Community. This may take the form of an essay detailing new theory or calculations, or an in-depth analysis of a significant game. Whichever final project is chosen will be displayed or published on a public forum for peer criticism."

GregSB
Amíg láthatóan lövésetek sincs az SC-hez és annak összetettségéhez inkább ne okoskodjatok SZVSZ. Mellesleg itt a teljes tanterv:

(Tentative) Course Outline:
Week 1: Orientation / Competitive Gaming Industry Overview / StarCraft Boom in Korea
Week 2: Units, Strength, Weakness, Attributes, Stats
Week 3: Fighting Micro and Unit Use
Week 4: Army Movement and Positioning
Week 5: Expo and Macro
Week 6: Building Placement and Base Layout
Week 7: Scouting and Counters
Week 8: Harass
Week 9: Overloading the Enemy, Multi-plays
Week 10: Economic Basis, Micro vs Macro
Week 11: Timing and Evaluation of Resources
Week 12: Deception
Week 13: Mindset and Series Play
Week 14: Tournament

Grading Breakdown:
Final Project: 40%
Replay submissions and other homework: 40%
Attendance and Participation: 20%

Final Project:
There will be a final project where students will present and explain their contribution to the Starcraft Community. This may take the form of an essay detailing new theory or calculations, or an in-depth analysis of a significant game. Whichever final project is chosen will be displayed or published on a public forum for peer criticism.

a.carkey
Kb.

Egy jobb MMOval jobban jártak volna.

A medve nem játék.

GregSB
Ja, semmi, valami mást elkezdtem írni alá amit végül kitöröltem, de a smiley ott maradt.

kuci06
😄

nézegetem a hivatalos tantervet... mi a beadandó feladat?
Két menetet le kell játszaniuk, és a replayt elküldeniük a tanárnak 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

BaliBoy
Hát erre nem tudok mit mondani. Amerikaiak...... 😄D

Egyetemi tantárgy lett a Starcraft

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

GregSB
Asszem még soha nem volt ennyi bankrablás januárban. 5 ha jól számolom?

"Tekintsünk el ettõl!"
Oké. Meg az egész politikától is.

bertino
😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

a.carkey
a.carkey
A Szent Korona egy jelkép. A magyar államiság egyik jelképe. A jelképeket meg illik megbecsülni, így szerintem nem az a lényeg, hogy milyen ökörséget is mondott Vona (ha mondta). Tekintsünk el ettõl! Vsz érzékeltetni akarta, hogy mennyire el vagyunk adósodva.

Azért itt megjegyezném, hogy a hetvenes években - különösen amikor visszatért 1978-ban -, igen kemény pr értéke volt annak (különösen itthon az MSZMP számára), hogy a komcsik tárgyalások útján "visszaszerezték" a Szent Koronát (oké, oké, az amerikaiak is mindenképpen vissza akarták adni, a tárgyalások fõleg csak azért zajlottak, mert az amerikai magyarok veszettül tiltakoztak ellene).

A medve nem játék.

Magyarországról már elég sokan (akiknek érdekük) hangoztatják ezt a menthetetlen tönkremenetelt. A vonagabika már ott tart, hogy meg kell mentenünk a Szent Koronát, mielõtt az "õsellenség" beadja a zaciba.

Ezért szerintem teljesen reális.

Bandee1987
Ez a süllyedõ hajó kicsit erõs példa szvsz, mintha azt jelentené, hogy Izland menthetetlenül tönkremenne.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Elég megnézni, honnan származnak a legjobb sakkmesterek. Akinek ez túl "hogyjönezide" példa, annak meg kell nézni a Sturmovikot, annyira szép és jól optimalizált játék volt, hogy kenterbe verte az egész szimulátorpiacot a Microsoft-féle CFS-sel együtt.

Sadist
Mikroelektronika gyártásban lehet, hogy az oroszok nincsenek a toppon, de rengeteg kiváló orosz matematikus és programozó van.

Sadist
Ezen mi a vicces? Elég értelmes kezdeményezés, amit nyugodtan követhetne a többi ország is.

Borúsan látod. Én még élek, és kaptam evezõlapátot is.