Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Mert az autóiparon kívül senkinek sincs szüksége acélra?
Már égen kereshettek volna más piacot...
a.carkey
Marad a jövõ április.

A medve nem játék.

Tényleg, ki ez? És mi lett a Magna Cum Laude zenekarral, akiknek van némi közük a zenéhez?

Ez már politika, de aki abban reménykedett, hogy fog bármi is történni, az még nem nõtt ki a mesékbõl.

5c0rp330n
megint cirkusz. nem fog semmi történni.

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

a.carkey
Ádok Zoli képviseli Magyarországot az Eurovízión

1. Kiapicsaez?
2. "Nyertes dala, a Tánclépés (Dance with me) tragikusan rossz (szerzõje Szabózé), stílusában a Right Said Fredre hasonlít, Zolinak pedig szörnyû az angol kiejtése." Ha ez a helyzet, akkor meg minek???

A medve nem játék.

Bandee1987
Aki elég mazochista, az nézheti élõben, hogy feloszlatja -e magát a parlament

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amire qrva kevés az esély

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Ezt hívják úgy, hogy kettõs mérce...

a.carkey
Miért a többmillás nyomravezetõi díj? Máskor meg egy petákot se?

A medve nem játék.

Bandee1987
Részvétem, de miért fontos, hogy az áldozatok romák voltak? Hisz a roma jogvédõk folyamatosan azt szajkózzák, hogy ne különböztessük meg az elkövetõket bõrszín, származás alapján. Akkor az áldozatokat se.

Scottt
Amikor a legbiztonságosabb lakótelepen egy szó nélkül leütnek egy nõt?Talán az ilyen és ehhez hasonló dolgok miatt?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

a.carkey
Cseles! <#hehe>

A medve nem játék.

0Fritz0
Oszt hánykor?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Trade
Január 31.-én elmaradt a világrekord döntés

DÖNTSÜK MEG EGYÜTT
A LEGNAGYOBB HÓGOLYÓCSATA VILÁGREKORDJÁT
Találkozzunk a Kossuth téren,2009 február 23.-án!

qtab986
Elõre bejelentetted? Aztán ne csodálkozz, ha gumival kilövik a szemed. <#hehe>

Trade
Jön vki hógolyózni a Kossuth térre 3-tól?

bertino
jaja.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

inkább Magyarország, ahogy van...

Felkeltem, felöltöztem... Mi kell még?

Punkerwork
kelet Magyarország lassan tényleg összeomlik 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

a.carkey

A medve nem játék.

Bandee1987
Lehet megfenyegették, hogy kussoljon vagy kiírtják.

qtab986
Hány rendõr volt a Patrióta bárban a gyilkosság alatt?

Hivatalosan meg nem erõsített értesüléseink szerint a Cozma-gyilkosság idején több rendõr és egy bírónõ is szórakozott a Patriótában. A rendõröket már kihallgatták, bár egyes források szerint koránt sem valamennyiüket, a bírónõt azonban úgy tudjuk, még nem. Minderrõl azonban a Veszprém Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje hétfõn nyilatkozik.

A Hírszerzõ internetes portál szerint, amikor az enyingi csapat megérkezett, az addig ott lévõ rendõrök közül többen elmentek. Állítólag Sztojkáék egyszerûen elzavarták õket. <#conf>

A gyilkosság idején állítólag egy kisebb társasággal ott szórakozó bírónõ pedig a hírek szerint a rendõrség felhívása ellenére máig nem jelentkezett tanúvallomásra. <#conf>

GregSB

desigo
pfejj
csõcselék...
Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

immovable
vihar a biliben
Bandee1987

bertino
skacok én tökre egyetértek a vitával, de szerintem ne politizáljunk <#szomoru1>, nagyon abba a irányba haladunk

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Istencsászár
"ti továbbra is kizárólag a mostani kormányhoz fûzitek jelenlegi helyzetet"

2 ciklus óta õk vannak kormányon, ezekszerint 2002ben rettentõ rossz állapotban volt az ország h csak ennyire tellett tõlük ennyi év alatt, hihetetlen ez a szemellenzõ, ezért is Orbán hibás ez tény ugye?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

GregSB
Szerintem ne vitatkozzunk tovább, ti továbbra is kizárólag a mostani kormányhoz fûzitek jelenlegi helyzetet, én nem, és nem is fogtok meggyõzni az ellenkezõjérõl. Innentõl kezdve ez meddõ vita lesz a végtelenségig, vagy ameddig át nem megy személyeskedésbe. Akárhogy is, ez teljesen értelmetlen és OFF is, sazl én kiszálltam.

Istencsászár
Elég lett volna a 2002es szintet tartani és máris jobban állunk, talán már eurónk is lehetne...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

joebacsi
"nincs mit csodálkozni semmin, máshogy nem is történhetett volna"
Hát ja, fõleg, hogy a szopást keményen megalapozta a 98-2002 közötti masszív állami kiköltekezés, de inkább ne is menjünk bele 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

5c0rp330n
ezután már elkerülhetlen a szopás, ez nem is kérdéses, akármilyen párt jön, évekig, évtizedekig vért fogunk izzadni még azért is, hogy a 2002-es helyzet visszaálljon. ezen nem fog senki csodálkozni, nem fog senki koppanni, ez most is látszik, mert ilyen mélyen a szarban nincs is más alternatíva. ezt az egészet ami most történik, a 2002-es választás után már sejteni, 2006-os után tudni lehetett. nincs mit csodálkozni semmin, máshogy nem is történhetett volna.
az pedig, hogy egy normális vezetéssel is ugyanitt tartánánk, egészen egyszerûen nem igaz. sok év kemény "munkája" volt, amíg ennyire sikerült kiszipolyozni az országot. az államadósság valami olyan szintû, hogy felfogni alig lehet, nemhogy kifizetni.

joebacsi
voltak itt formák 😄

GregSB
Ha jobban érzitek magatokat attól hogy 100%-osan õket okoljátok ám tegyétek, engem nem érdekel, nem vagyok a szimpatizánsuk.

Csak nem kicsit fogtok koppanni, amikor az új cégvezérek sem lesznek képesek semmit sem felmutatni, és csak azt fogják szajkózni hogy az elõzõek hogy elrontottak mindent, azért nem megy a szekér.

Észre kéne venni amit borg ír: még ha tökéletes gazdaságpolitikát folytattunk volna az elmúlt években, akkor is ugyan abba a kakiba jutnánk mint amibe fogunk. Ha nektek jól esik hogy közben van kire fogni az eseményet ám tegyétek.

a.carkey

A medve nem játék.

Igazából nem beszélünk el egymás mellett, mert senki sem vitatja hogy ezek is problémák. Csak éppen az egésznek a megoldásához irrelevánsak...
a.carkey
Tom Lantos baromságára 3 milliárd, rendõrség -30 milliárd, majd +2 milliárd. 😊 Itt kezdõdnek a dolgok, a haveri lenyúlásoknál folytatódnak, a többmilliárdos bútorbiznisszel és a szolgálati Audiknál meg kiteljesednek. Ezek apró összegek, de az éves 16000 milliárdos kasszából ezek tételek. Hány lélegeztetõgépet lehetne ezekbõl venni? 😄

De részemrõl téma lezárva, mert te így látod, más meg úgy, elbeszélünk egymás mellett. Az idõ úgyis megold mindent, vagy ha nem, akkor majd bejön az "el lehet menni ebbõl az országból", ahogy egy klasszikus is mondta ..., és a maradék majd jól ellesz.

A medve nem játék.

5c0rp330n
neem, valószínûleg nem sok közöm lesz hozzájuk, sem a politikusokhoz, hacsak nem jártasak eléggé magas szinten az objektumoriántált programozásban 😊

de most igazából hogy is jutottunk ide? ja megvan, nem tudtál érdemit hozzászólni ezért terelted a témát.

Így próbálod vigasztalni magad, amiért rossz helyre tetted az x-et?

(Tudom, hogy szarból nem lehet várat építeni, de ezek még a szarból is mégnagyobb szart csinálnak)

Ja hogy te fogod kitûzni nekik a két papírt, ami közül választaniuk kell? 😄
Ezen munkakört betöltõket ma még politikusnak hívják.
5c0rp330n
ha rám gondoltál volna: köszi, de inkább valami mérnöki pályára gondoltam, ellenben a hozzád hasonló "gondolkodni képes" embereknek tényleg valós alternatíva lehet a dolog.

Nyilván, de a probléma valós oka mellett ez még a hab a tortán kategóriában is jelentéktelen. Arra jó, hogy legyen min csámcsognia a népnek. (arra már nem is térnék ki, hogy az egésznek az igazságtartalma erõsen megkérdõjelezhetõ)
a.carkey
Úgy nem is lesz, ha még az uniós pénzekbõl is 250 milla megy 5-10 fõs kutyakajás cégnek, 120 milla kutya wellnessre és 80 milla sertés ivarsejtek stresszkezelésére, míg 100 alkalmazottat foglalkoztató cégre meg nem jut támogatás ...

A medve nem játék.

Végülis aggodalomra semmi ok, hiszen akármilyen berendezkedésû is legyen a világ az összeomlás után, a gondolkodni képtelen emberek mindig el tudnak helyezkedni kétkezi munkásként. A gépsoron is azért van kint két lap, egyiken a jó munkadarabbal, a másikon a rosszal, hogy gyors és egyszerû döntést hozhass. Hogy a munkadarab amit gyártasz felesleges, azzal már nem kell törõdnöd 😊
5c0rp330n
nem, itt nem arról van szó, hogy nem voltak ügyesek. éppen az ellenkezõjérõl. túl ügyesek is voltak. a céljuk annyi volt, hogy szétlopják az országot, és ez szemmelláthatóan nagyon is jól sikerült.
nagyon naív ember az, aki most lepõdik meg azon, hogy milyen helyzetbe jutottunk. biztos a válság az oka ugye? lófaszt. már évekkel ezelõtt tisztán lehetett látni, hogy ez lesz.
100%-osan õk a hibások és SENKI MÁS. itt most arról van szó, hogy 2 lehetõség van: a szoci-libi-ket okolod azért, ami történt, vagy 10 millió magyart. ha az utóbbit gondolod, kicsit túlságosan nagy hatással volt rád az agymosó gépezetük.

És vajon miért? Mert szarból nem lehet várat építeni, azért. Max papíron, a pénzügyesek világában, de amint tényleges hátteret kér számon valaki tõlük, máris összeomlik a kártyavár.
Ha már a céges példánál vagyunk, ez olyan mintha induló tõke, és valós tevékenység (tehát bevételi forrás) nélkül alapítanál egy céget. Viszont ha elegendõ hitelt felveszel, azzal EGY IDEIG fenn lehet tartani a mûködés látszatát is. Csak amikor vissza kell fizetni a hitelt, akkor jössz rá, hogy azt sincs mibõl, csak tologatni lehet oda vissza az aprópénzt. Ezt ha meggebedsz sem lehet másképp rendezni - megintcsak látszólag - csak újabb hitelekkel. Ennek az országnak egyetlen kiaknázott ERÕFORRÁSA sincs. Sem nyersanyagban, sem energiában, sem turizmusban, sem mezõgazdaságban, sem semmi másban, ami külföldrõl beszívna valami pénzt az országba. És milyen érdekes, hogy a globális pénzügyi rendszer is pont ezért van szarban, mert GLOBÁLISAN sincs erõforrás már mögöttük... csak van aki gyorsan, van aki meg kicsit késõbb ér el az összeomlás szélére.

De való igaz, nevezhetjük jobb politikusnak, akiknél még nem most, csak pár év múlva jön a kaki. Aztán ha ez eljön, akkor talán rájön mindenki, hogy nem a részletekkel van a gond, hanem az egésszel.