Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey

A medve nem játék.

desigo
joebacsi
Az még hagyján, de még a talpa is szõrös 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Huderonda szegényem.... :|
Elég sok arcmûtéte volt.

a.carkey

A medve nem játék.

Elég vicces arány ez a 70k vs 200nap elzárás... a közlekedési bírságokban asszem 5000ft per nappal váltják át, az csak 14 nap lenne...
Persze, mert mire kimondják, hogy "hedgehog", háromszor harapják el a nyelvüket. Õk "medvében" (bear) vagy "oroszlánban" (lion) emelik ki a rezidenseket.

Ebben a "megyeijogúvárosban" összesen egy házpáros van, amely szóba jöhet, a "garzon", két 17 emeletes önkormányzati fenntartású bérház. Nem õ az elsõ hülye, aki úgy gondolja, hogy kívül tágasabb, hihetetlen, hogy valami védõhálót, rácsot ne lehetne az ablakokra tetetni... de mint mindig, most sem történik addig semmi, amíg a fejesek egyik hozzátartozóját nem találja fejbe az egyik kamikaze.

Fabio Capello
eeegen, többekközt én is rendeltem tõle, de én más ügyben, azt viszont meg is kaptam rendesen

Bandee1987
Azt hitte, megússza? Megérdemelte, hogy összeverik.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

The Garrett
jókérdés. Sehol nem fogadtak még el ilyen törvényt, nemsokára megláthatjuk mire vezet.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sadist
Pontosabban természetes szelekció. Ennek a következménye az evolúció.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Persze hogy normális. Evolúciónak hívják. A hülye, életképtelen kipusztul, szerintem ez nagyon is pozitív dolog 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Bandee1987
Franciaország lakosságának 60%-át eltiltják a netezéstõl, ennyi. Az internetszolgáltatók meg vakarhatják a fejüket, hogy mennyivel visszaesik az elõfizetõk száma.

qtab986
Mi lesz a megoldás?

The Garrett

The Garrett

desigo
20 évesen
sok esze nem volt...
kuci06
<#banplz>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Sickness
Na jó nem, mert akkor nem ugrott volna ki. <#idiota>

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Sickness
Normális az ilyen?

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Sadist
Ahahahah igen, ezt magyar mentalitás topikban is csont nélkül beszopta valaki 😄

Bandee1987

desigo
ezek a rendõrök nem sünnel bohóckodnak...

többi kép

Mr_no_NaMe
Azzal a diplomával, vagy a jó kapcsolatokkal rendelkezõ újságíró marad itthon, vagy a fogyatékos...a többiek szépen mennek ki külföldre.
Bandee1987
érdekes, hogy a BMF nincs benne a listában, pedig ez is jópár karból áll...

5c0rp330n
"Az öt legnépszerûbb egyetemi, fõiskolai kar:
Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar - 6 945 jelentkezõ"

ezért (is) tartunk ott, ahol. f@szomnak kell ennyi bölcsész. nincs is ennyi munka a mcdonalds-ban 😊

GregSB
Lol, ma kaptam egy körímélt, kimásolok egy részletet belõle:

"Hogy csak egy áttekintést megpróbáljon felvázolni arról, hogy ez pontosan mit is jelent, a tévénézõ a következõ számítást végezte el:

“A Földbolygón 6,7 milliárd ember él. Ha csak az amerikai tervben szereplõ 700 milliárd dollárt vesszük, és ezt elosztjuk a Föld lakosainak számával, 6,7 milliárddal, akkor az lakosonként 104 millió dollárra jön ki fejenként.”"

Matek fail? 😄 700 milliárd / 6.7 milliárd = 104, nem 104 millió.
Sok gyökér utánna se számol, csak küldi tovább a hülyeséget...

(ha valaki szeretne nevetni belinkelhetem a teljes szöveget...)

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ennyit Magyarországon egy akarnok sem tudna megfizetni.

qtab986
Dokumentumfilmben egy ex maffiózó (USA) azt mesélte, akit kivégeztek gödörbe dobták és meszet rá. Csont se maradt. Nem tudom igaz-e.

immovable
Én elkaparom. Ha túl sok, legalább egy darabig nem kell tápot vennem a kutyáknak. <#gonosz1>
desigo
Tömegek tiltakoztak a NATO ellen

durva 15-20 ezer tüntetõ
errõl van valahol videó?
0Fritz0
Teljesen felesleges mondás.
A békés embereknek minek mondani, az erõszakosak meg eddig is leszarták.

Az erõszak mindenképpen áldozatokat szül.
Az igazi kérdés csak az, hogy te is áldozat leszel-e?
Vagy elkaparod a kis gecit a kertben oszt jólvan. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

qtab986
csak az a baj,hogy az erõszak erõszakot szül
Jobb a békesség.

Bandee1987
Oké, csak kicsit nevetségesnek tartom, ha pl. valakinek a lakásába betörnek a brazilok és rátámadnak, õ pedig önvédelembõl megsebesíti vagy megöli õket, és õt vonják felelõsségre.

desigo
szép gondolat
csak az a baj,hogy az erõszak erõszakot szül
a betörõk is brutálisabbak lennének (bár most is van egy két elborult elméjû)
Bandee1987
Egyetértek, sõt támogatom.

Oké; Gyerekek. Vállalom!
Lyukas-óvszerrel védekezve, s így a tény:
Szeksz-(6)-elt Egy(1) jó nagyot Bolíviában az a 11 fiatal argentin focista.

a.carkey
Nemrég rendeltem egy bútort, és a bútorboltban a fiatal eladócsaj is, "Na, sünsün" dumával búcsúzott a barátnõjétõl telefonon.

Szóval ez elterjedt lett, beleépül a magyar nyelvbe, mint a csõ, csaó, hali, vagy akár mostanában is egyre többet hallom úgy összefoglaló néven: "szociánisták". 😄

A medve nem játék.

Mr_no_NaMe
Ez még szerintem elefér ilyen Vlala megtérítõ részlegnek. Térj meg gyorsan, ésakkor itt nem lesz több Sün! xD
Off.
Gumiban nyissunk süntopicot, ez a Hír topic, és nem kellene összebarmolni.

Mr_no_NaMe
mondjad Sün!
Ha ebben leled örömed, akkor legyen sün.
Sõt, sünsün.

immovable
Akkó SÜN!4<#idiota>
Nem, alapból nem szeretem az "ez vicces, mert sokszor mondják és nevetnek rajta" 0IQ dolgokat.

Nagyon helyes, kellene a segédmotorokra is.
Tuti, hogy most is lesznek "fúj, lehúzás!" emberek, de ha valaki autóját már meghúzta egy nagyonlazatizenéves robogóval, vagy törpemobillal, aztán futhatott a pénze után, az tudja, miért örülök ennek.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.