Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey

A medve nem játék.

bertino
sajna itt mindig eléggé nagy volt.
bár manapság már nincs különbség, vlszleg régebben se volt nagy, de itt aztán... pfejj.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bandee1987
Hmmm....Miskolc, gondolom mostanában sok svéd települt arra és ettõl nõtt meg a bûnözés

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

kuci06
Elõzetesben a 15 éves zsaroló...

"a gyanúsított megfenyegette és bántalmazta is társait, hogy megszerezze a pénzüket.
Felmerült, hogy a zsarolás mellett rablással is gyanúsítható a fiatalkorú."

<#pardon1>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Melléduma?
Beszélek az "gyümölcsrõl", és megkérdezed, hogy mi bajom van a "körtével". (Csak annyi, hogy kiégett...)

Most írtam fél oldal választ, de félek, hogy flémet indítanék.
Így inkább rádhagyom, és megyek sörözni 😊

trident
Nem ismerem a topikot, nem foglalkoztat, szigorúan magánvéleményedre voltam kíváncsi, nem mellébeszélésre meg üres dumára. Nem is a flém kedvéért, nem is vitáért. Pont azért hogy megértsem a "másik"-at.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

a.carkey
1. Teljesen mindegy, leszarnám, mert az adók nem az õ segélyezésükre mennének el, hanem értelmesebb dolgokra, mégha tûzközeliek - szokásosan - el is lopnák egy részét.
2. Ezeket akár rájuk is lehene írni ...
3. Ma ki van jelentve, hogy: Magyarországon rasszizmus van, meg cigányüldözés, meg hasonlók. Csak sajnos a kampányba belepiszkított - ismét - az érdi eset, ismét ugyanaz a család, mint a veszprémi ügynél. Most meg 50 ezer Amerikába akar menni - menedékjogot kér -, a "cigányellenes rémtettek" miatt. Éppen akkor, amikor csökkenne a gyes, meg a gyed, meg ki tudja még mi (szóval dolgozni kéne) ...

Olyan ez, mint drága albán úr esete, akibõl mártírt csináltak, aztán a végén kiderült, hogy rég szerzõdése volt.

Az egész kezd az Independence Dayre hasonlítani, ahol az idegenek azért támadják meg a bolygókat - így a Földet is -, hogy feléljék a készleteit. Aztán ha felélték, akkor továbbálnak. De õk is rákeféltek július 4-én ...

A medve nem játék.

1. Erõszakos bûn biztosan nem lenne ennyi, viszont a fehérgallérosok tovább nyúznák a bõrt a kisemberrõl.
Tudod, vannak olyan bûnözõk, akik munkájától nem sérülsz meg, csupán hajléktalanná válsz, éhenhalsz vagy "a törvény erejével" elviszik a kocsidat.

2. Nem, én olyanokra gondoltam, mint gyûlöletkeltés, általánosítás, közösség elleni izgatás, de ez biztos nem bûn, csak én vagyok hülye.

3. Igen, valamint magyarország a magyaroké, rosszabbul élünk, monnyonle, takaroggy. Észrevetted? Egyik mögött sem áll "miért" vagy "és utána...".

Flém off, keressünk inkább "kiselefánt született az állatkertben" híreket. 😊

Nem. Általánosságban beszéltem a szélsõségekrõl (ti. a szélsõséges olyan ember / csoport, akik magukon kÍvül nem ismernek el értelmes létformát).

Felesleges újrakezdeni a "meddig lehet elmenni" topicban uralkodó flémet, amíg egyáltalán nem is akarjuk, addig úgysem értjük meg a másikunk mondanivalóját.

desigo
Inkább Szibériába -50 fokba
tanuljanak meg fát gyûjteni egész nyáron
5c0rp330n
sztem az ûrbe kéne inkább kilõni õket, akkor lennének a legkevésbé ártalmasabbak az emberiségnek.

qtab986
Amerikába? Miért nem Strasbourg-ba?

5c0rp330n
"A bûn azonban nem lenne kevesebb"
faszt nem. feleennyi bûn nem lenne.

"a szélsõségek találnának maguknak újabb tulajdonságot, ami alapján szelektálhatnának, ami alapján támadhatnának: vallás, szexuális beállítottság, kedvenc focicsapat..."
gondolom ugyanilyen ártalmatlan tulajdonság a cigányok részérõl a folyamatos késelés, lopás, támadás, agresszió, segélyeken élés, munkakerülés. ne beszéljünk faszságokat.

"és a sok agyhalott hazánkfia már fújja is a jelmondatokat"
magyarország, igen, igen!

a.carkey
Lehet, hogy Új-Mexikóba mennek ...

A medve nem játék.

trident
Szimplán csak utaltál.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

desigo
Fizetek csak húzzanak innen...
Istencsászár
és kinek a pénzén utaztatják ki és tartják el ot kint? aztán ha felélték a dolgokaikat küldik azzal a lendülettel...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

0Fritz0
Úgyis visszatoloncolják majd õket (ha egyáltalán beengedik a putrit) és utána legalább tíz évre nuku vízummentesség.
Ennyi

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

bertino
de ez is valami 😊

Ez nagyobb csapás lenne az USA-nak, mint a 9/11.

bertino
kevés.

poppe

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Ezt nem teljesen értem. Te milyen szélsõségekrõl beszélsz? A cigányok nem találtak semmilyen "tulajdonságot, ami alapján szelektálhatnak". Egyszerûen azért ilyenek, mert nincsenek megnevelve. Illetve a bûnözésre vannak nevelve. Többször is bizonyították, hogy bármilyen próbálkozás az "integrálásukra" teljesen haszontalan.

Kifejtenéd bõvebben, hogy miért nem lenne kevesebb a bûn ha eltûnnének a cigányok?

Mondtam én ilyet? Szélsõségekrõl beszéltem, nem szélsõjobbról.

trident
Csak félig off, nem vitaindítás.
Úgy gondolod, hogy a korábbi gyújtogatások, "kivégzések" szélsõjobbos támadások voltak?
(valóban csak a te véleményedre vagyok kíváncsi)

Természetesen, mivel kevesebb lenne az ember, így kevesebb rendõr el tudná látni a rendvédelmet.
A bûn azonban nem lenne kevesebb, a szélsõségek találnának maguknak újabb tulajdonságot, ami alapján szelektálhatnának, ami alapján támadhatnának: vallás, szexuális beállítottság, kedvenc focicsapat...

A mai Magyarországon nagyon könnyû gyûlöletet kelteni, pár "nagyon frankó" weboldal az Egy Magyar Igazságról, és a sok agyhalott hazánkfia már fújja is a jelmondatokat...

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nem komolyan kérdeztem(nyilván nem ezért védik a cigányokat), de azt szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy ha eltûnnének a cigányok, akkor kevesebb rendõrre lenne szükség.

poppe
mert nem olyan jól értesültek, mint a stop.hu 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Érdekes, máshol említést sem tettek errõl, hogy a mobiljáról netezett volna.
Sadist
Mobiljáról nézett fel a facebookra, ahhoz meg aztán még az ágyból sem kell felkelni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Teljesen jogos. Ha õ olyan ürüggyel nem megy munkába, hogy nem bír a gép elõtt ülni, és a migrénje miatt sötét szoba kell, akkor otthon se netezzen. Az hogy a facebook miatt bukott le, részletkérdés.
Fabio Capello
azigen

Ezt szerintem gondold át mégegyszer, ritka nagy hülyeséget kérdeztél a végén.
A rendõrség nem KFT, akinek meg kell tartani az ügyfeleit...

Gyertyával tüntetnek a romagyilkosságok ellen
"Az országos rendõrfõkapitány ezeket az ügyeket egyesítette, és a nyomravezetõi díjat 50 millió forintra emelte."

Miért kell ennyire védeni a cigányokat? Fél a rendõrség, hogy ha fogynak a cigányok, akkor kevesebb rendõrre lesz szükség?

poppe
ez olyan, mint a JFK filmben a magic bullet 😄

guardian hero
ilyen névvel inkább nem ugatnék...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

joebacsi
mikor még megvolt a büszkeség, és élt a remény...

baloldali közlekedés, szép régi erzsébet híd, jó videó, köszi! 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Más.

A medve nem játék.

a.carkey
Azért a kurucon a tegnapi érdi esetes videók és cikk megérne egy misét ...

A medve nem játék.

poppe
tudom, de aktuális lesz ismét 😄

qtab986
Ez már régi.

poppe
Magyar diák aranyérmes a nemzetközi terepasztal-versenyen

Bastie, 2008. december 16

Idén huszadik alkalommal rendezték meg Hannoverben a YOURAIL-t, a fiatal vasútbarátok nemzetközi terepasztal-versenyét, és ezúttal egy honfitársunk kategória-gyõztes lett. A tizenhét éves Kiskuti Dániel öröme mégsem maradéktalan, mert szerinte a MÁV-hangulatra komponált terepasztalt a zsûri csak tévedésbõl találta viccesnek.

A hannoveri rendezvény kategóriájában a legnagyobbnak számít a világon, és csupán minden negyedik évben rendezik meg. Idén 78 ország képviseltette magát több mint 1500 fõvel. A hannoveri kiállítóterület hat óriáscsarnokát maradéktalanul kitöltötte a versenyre benevezett 487 terepasztal. Ezek között volt Dániel mûve is, aminek címe Magyar Valóság.

A középiskolás diák két teljes évet szentelt a terepasztal megalkotására, beszerezte a szükséges szerelvény-modelleket, és megépítette a vasúti pálya környezetét. "Minél inkább a valóság torzítatlan megjelenítése volt a célom" - nyilatkozta Kiskuti. "A vonatszerelvények esetében egyszerû volt a dolgom, mert ezeket elég volt néhányszor a betonfalhoz vágni, majd egy hónapra betettem az akváriumba a rozsda miatt, helyenként barnás festékkel kezeltem a karosszériát, és végül filctollal felrajzoltam a graffitiket a vonat oldalára. Nehezebb dolgom volt a bábukkal, ugyanis a makettekhez használatos figurák gyárilag mosolygósak, barátságos kinézetûek, és derékbõségük kisebb, mint a magasságuk. De egy ilyet már csak a hitelesség miatt sem ültethettem egy MÁV-os jegypénztárba. Ugyanígy az utasok arcát is át kellett festenem anyázóssá. De a legkeményebb dió a jegyellenõr volt: bejártam az összes boltot, amíg végre sikerült egy szunyókáló kaller-figurát találnom az egyik vonatkocsiba" - ecsetelte nehézségeit Kiskuti.

A terepasztal helyszínre szállítása is körülményes volt, hiszen a fiú - édesapja közremûködésével - a családi autó csomagtartójába gyömöszölve vitte a kellékeket Hannoverbe. Útközben az állomás épülete, és több más tartozék is megsérült, de Dániel utólag visszatekintve örül, hogy így történt, mert a repedt falú állomás még hitelesebbé tette az alkotást.

A szorgos munkának szemmel láthatóan meg is lett az eredménye: a verseny folyamán Kiskuti terepasztalánál tolongtak a látogatók, és folyamatosan kérdésekkel bombázták a készítõt:

„Miért nincs az utastájékoztatón semmi sem kiírva?”
„Miért csak az egyik pénztár elõtt kígyózik hosszú sor?”
„Miért pakolnak az egyik vonatroncsból fém alkatrészeket egy platós kisteherautóba?”

A háromnapos rendezvény utolsó napján a zsûri végigjárta és értékelte az összes terepasztalt. Kiskuti így számol be a végsõ megmérettetésrõl: „Odajött hozzám a zsûri elnöke, és megkért, hogy indítsam el a vonatot, mert látni szeretnék, ahogy a pályán körbemegy. Azt válaszoltam, hogy ez sajnos nem lehetséges, mert sztrájk van, és a vonatok nem járnak. De mivel csak erõsködtek, hogy indítsam el, tudattam velük, hogy addig nem megy a vonat, amíg nem adnak negyedmilliót.”

„Azt hitték, hogy viccelek, úgyhogy elõvettem a zsebembõl egy zacskót, amiben volt vagy 50 vasutas figura, rámutattam az ujjammal, és lassan, tagoltan közöltem: Negyedmillió. Fejenként.”

A szemtanúk elmondása alapján a zsûritagok ezen a kijelentésen elõször megdöbbentek, aztán hangos nevetésben törtek ki, és megjegyezték, hogy a fiúnak rendkívül jó a humorérzéke.

Kiskuti az abszurd kategória aranyérmese lett, ugyanebben a kategóriában a másik két dobogós a csillagközi vonat és a szalmamozdony kompozíciók voltak.

donyyy20

Markus Schulz For President!

a.carkey
Érdekes is lett volna, ha a nagy romaellenes támadási hullám hangulatkeltésben egy cigány megöl egy rendõrt ...

A medve nem játék.