Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem hatalomvágyból...

lol

89
te most mirõl beszélsz? a kérdés így szólt:
"Légyszi mondj már nekem pár olyan diktátort, aki az ott élõ emberekért és az országáért tett és nem hatalomvágyból csinálta amit csinált."

igaz...nála mind a kettõ teljesült xD

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Tikal
Hát az lehet hogy elsõbbséged van, de nem biztos hogy megadják! Mellesleg tényleg jó lenne ha a rend õrei jobban odafigyelnének erre is, meg másra is, pl a mobilozos köcsögökre... fater sokat jár külföldre, és már párszor megbüntették mobilozásért, volt hogy az autopályán állitották félre, és hiába mondta hogy jaj csak a fiammal beszéltem mert korházban van épp vagy akármi, leszarják, 105EU bünti, öved sincs? még 105EU...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

bertino
na, ez fail

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

jhetedikj
Hja, itt is remélem délutánra már kisüt a napocska.

anno 1987

Nem tudom mit nem értesz....
Most miért olyan rossz hogyha nincsen teli az út autókkal?Mintha ahol teli lenne ott jól élnek,többség hitelbõl veszi...

FZoleee
Hát basszus, téged tényleg nem lehet megérteni...
<#eljen><#vigyor>

Aki USA-t hûségesen kiszolgálta?😄D

A dugó,meg a szmogos levegõ az kell neked,meg a hitelbõl vásárolt autók<#eplus2><#idiota>

Gratulálok,milliók hóhéra<#wilting>

a.carkey
Az Ardennekben vannak ilyen országutak, persze tuningolt formában, felfestésekkel, de ott láttam ilyet, hogy bringás és semmi más. 😊

A medve nem játék.

desigo
Lezárták az utat mert gyorsulási verseny van?
a.carkey
Pinochet

A medve nem játék.

0Fritz0
Õ, de itt mindenki nagyon okos és mindenki megváltja a világot... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

89
mér? É-Korea nem hír? mindenhol ez megy a tv-ben

Már ne is haragudjatok, de a hírekkel foglalkozik még valaki? Akkora flémtopic lettünk, mint egy ház. Légyszi, aki ilyen nagyon okos, lássa már be, hogy itt a kutya sem kíváncsi a világmegváltó gondolataira...

89

89
Hitler <#idiota>

Dzsini
meg nem a fölötted levõ pár négyzetkilométerre adnak elõrejelzést, hanem régiókra - itt például tûz a nap, nyoma sincs a felhõknek.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

qtab986
Ezt már valaki megmagyarázta, nem lehet jól megjósolni az idõjárást a kárpátmedencében, mert ha jön valami akkor a kárpátok vagy visszatartja vagy nem.

Bandee1987
Hát gyerekek, én ma utáltam meg rohadtul az idõjárásjelentõket. Egészen tegnapig asszonták hogy erõs uv sugárzás meg hasonlók, meg esetleg kis felhõsödés, erre tiszta felhõs idõ van...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Dzsini
ezt Szaúd-Arábiának hívják...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

rosszul gondolod,fõként hogy semmi alapja nem volt annak amit írtál csak vagdalkozás gúny😄

GregSB
Itt kettõnk közül szerintem te szedsz durvább cuccot 😊))

"minden férfinek külön háreme és sörcsapja van INGYEN"
beszívtál<#idiota>

Usa szemében például Putyin is egyfajta diktátor volt,míg jelcin a követendõ példa😄....tessék

GregSB
Mostmár megvilágosodtam. É-Korea a modern kori Atlantisz. Mindenki békében és harmóniában él ott, és csak azért zárkóznak el hogy a gonosz, romlott világot ne engedjék be ami körülöttük van. Igazából nem is éhezik ott senki, minden férfinek külön háreme és sörcsapja van INGYEN! A romlott világ vezetõi ezért akarnak mielõbb leszámolni ezzel a földi paradicsommal és keltik rossz hírnevét, mert ha lakosaik rájönnének hogy élnek ott az emberek, akkor rájönnének hogy igazából õk a rabszolgák. Kim for prezident!

Habár én meg azt bírom hogy az USA itt sokak szemében guardian hero....az igazság bajnokai...pedig na de mindegy<#whatever>

Bandee1987
"De lehet jó is ha országa és az ott élõ emberekért tesz."

Légyszi mondj már nekem pár olyan diktátort, aki az ott élõ emberekért és az országáért tett és nem hatalomvágyból csinálta amit csinált.

Én ezt nem állítottam sehol.

Attól függ ha korrupt és más nemzet érdekeit nézi akkor rossz.példaként lásd:Afrikai diktátorok multi cégek támogatását élvezve illetve Usa-ét ásványkincsük kirablása érdekében.
De lehet jó is ha országa és az ott élõ emberekért tesz.
Egy kérdés számodra is:Jó dolog az emberek rabszolgaként való kezelése,a USA-féle demokrácia?

guardian hero
Bírom, hogy a büdöskomcsi csak itthon büdöskomcsi, ha más országban van, fõleg a világ tulsó felén, akkor igazi Robin Hood az imperialista mocskok világában.

Meg bírom, hogy elõször megy a sírás-rívás, hogy miért hagyott bennünket szarban a nyugat 40 évig, de ha máshol beavatkozik az USA egy diktatúrába, akkor rohadjanak meg.

Elég nagy káosz lehet az ilyen Rundstedtek fejében...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Sadist
Csak egy kérdés akkor így a végére. A diktatúra szerinted jó dolog?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Usa-ban sokakra ráférne<#idiota>

Bandee1987
#14481 gondolom megadja a választ 😊

Nah igen😊

Egyébként honnan tudod, hogy az a rengeteg éhezõ észak-koreai nem ugyanolyan propaganda, csak éppen amerika részérõl?😊
jah meg az éhezésben Usa-nak sem kis szerepe van embargójukkal amire más országokat is biztatott....

Elfelejted hogy az amcsik nem tartották be a szerzõdés egy pontját.....

Valóban nem támadta meg,de folyamatosan cseszegeti fenyegeti õket,annyit megérne nekik hogy kémekkel felbontsák ha tehetnék.

Sadist
"Észak-Korea éveken át dolgozott nukleáris programján. A programot - élelmiszer- és fûtõolaj-segítség fejében - többször is felfüggesztették, majd - jellemzõen az egyezmények megszegésére, illetve amerikai és dél-koreai katonai fenyegetésre hivatkozva - újrakezdték."

Gondolom azért kértek cserébe kaját, mert senki nem éhezik náluk.
Komolyan, te miért vagy ennyire beleesve Észak-Koreába? Miért nem költöztél már ki?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

"csak a mocskos imperialista/kapitalista mocsok USA állítja be gonosznak!"
Omg nem hiszem el...szerinted tényleg a gonosz tengelyéhez tartozik?😄DDDDD<#idiota><#vigyor>

Sadist
Legalább annyit tegyél már meg, hogy wikin rákeresel a két országra, és nagyjából összehasonlítgatod õket.

bertino
nem is vicces, beteges.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Olvass némi irodalmat mielõtt ekkora hatalmas barmoságokat beszélsz, ember! É-Korea a legjobb hely, csak a mocskos imperialista/kapitalista mocsok USA állítja be gonosznak! Hát ez nagyon vicces!
Bandee1987
Sztem amerikai alapvetõn keresztben és hosszában le se szarja Észak-Koreát. Mivel ott tulajdonképp nincs olyan, ami nekik meg ne lenne. Olaja meg nincs Észak-Koreának gondolom. Ezért nem támadták meg õket eddig.

Meglehet kapni.