Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mindössze tizennyolc hónapos volt, amikor az apja cigarettát adott a szájába, hogy a nikotinnal enyhítse a fia fájdalmát. A gyermek végül pillanatok alatt függõvé vált, apja is akkor jött rá, hogy fia talán függõvé vált, mióta a két és fél éves gyerek már többet szív mint õ: mostanra akár egy dobozzal is elszív naponta.<#wilting>#wilting>
Kéne egy befogadóbb állam.
McCain már minimum rég bombázta volna Iránt vagy Párizst ... 😄
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A medve nem játék.
a tracker szerepét idõvel egy third-party oldal fogja átvenni
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
#15601 Paris Hilton legnagyobb magyar híve Steiner Kristóf. Egy akkora celeb akit az imdb is nyilvántart. Mikor az elsõ sort olvastam azt hittem öngyilkos akar lenni. De még nem tart ott a szappanopera. Ezen behaltam szõke, homoszexuális kínai meztelenkutya-tulajdonos vagyok egy szexi zsidó pasival az oldalán. <#wilting>#wilting>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
"Drága barátaim, kedves ismerõseim, nagyra becsült kollégáim, közömbös lények, ex szeretõim és halálos ellenségem!
Nem is tudok szólni.
"Drága barátaim, kedves ismerõseim, nagyra becsült kollégáim, közömbös lények, ex szeretõim és halálos ellenségem!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Az Európai Számvevõszék szerint rosszul készítették elõ és rosszul irányították az Európai Unió mûholdas navigációs programját, a Galileót, melynek felelõse Barsiné Pataky Etelka volt.
A program EP-felelõse, az Antall-kormány egykori expo-biztosa, Barsiné Pataky Etelka volt. Forrásaink szerint „nagy siker volt az ezzel kapcsolatos jelentése, tapsikolva vitték konferenciáról-konferenciára".
Lát valaki itt ellentmondást?
Ez Mo.-on elképzelhetetlen lenne. És az is, hogy ilyen hamar ítélet született.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A medve nem játék.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Ez az egész Irán-balhé érdekes volt. A két tábor között kb. az a különbség, hogy az egyik egyik fõ külpolitikai irányvonalának tekinti Izrael kiiktatását, és csak másodlagos számára a lakosság "demokratizálása", míg a másik elõször demokratizálna, aztán törné ki Izrael nyakát.
Minden esetre nagyvonalakban nincs nagy különbség Irán és Törökország között, max. csak az, hogy Irán nem NATO ország, még ...
De élni ott is kb. úgy élnek ...:
...
A medve nem játék.
"A csupa szárny gép formája meghökkentõen hasonlít az amerikai B2 Spirit lopakodó bombázóéra"
Véletlenül, és nem is innen lopták az ötletet a B2-eshez...