Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A második bekezdéshez: 200, 400 ezer forint? Tessék mondani, ez nettóban, bruttóban vagy hálapénzzel együtt értendõ?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A medve nem játék.
(fikció: új külsõ-régi módszerek vagy netán mûködik az újra, hogy a "kirakatból visszalépve már senki sem fog beszélni rólam" taktika. Én erre is gondolnék, a mellett, hogy tényleg találhatott egy jó ugrási pontot. Nem vagyok elemzõ de valószínûleg csekély esélye lenne csak.)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Szerintem sokkal inkábbb arról van szó, hogy Demszky talált egy jó alkalmat arra, hogy ne megússza a jövõ õszi igen alapos pofáraesést az önkormányzati választásokon azzal, hogy nem indul.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ezt is csak linkben, csak neked. Elvégre egy szélsõséges csoport egy rossz emlékû, ordas eszméknek állított emlékmût véd jelképesen. Lehetne a képet elemezni, de nem fogjuk.😄
De ha gondolod van még kép: katt és klatty.
A medve nem játék.
Ezen felröhögtem ...
A medve nem játék.
Egyébként évek óta ez volt az elsõ számomra szimpatikus szdsz megnyilvánulás, hogy Kókát elküldik a picsába.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
nem vigyorog már
Remélem volt kamera és ugrik a jogsija is!
"'Simán el tudom képzelni, Heni azért mondta, hogy szembeforgalommal vezetett, mert fel akarta dobni a beszélgetést valamivel. Azt nem értem, a rendõrök miért nem a bûnözõkkel foglalkoznak.'"
Velük foglalkoznak, nyugi! 😄
A medve nem játék.
"Ez most nem marketingfogás, elege lett" - tavaly, tavalyelõtt és z azt megelõzõ hét évben is elege lett.
Ahhoz képest, hogy az összes szennyalpban sajnáltatja magát, mert "dolgoznia kell", itt, Salgótarjánban nem veszem észre, hogy megfogta volna a válság. Most vett új merdzsót a Q7-es és a másik merdzsó mellé. ...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Kép. Nem merem direkbe.^^
A medve nem játék.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Ez olyan, mintha én, mint fõállású kocka véletlenül excelben vagy paintben írnék meg egy háromoldalas beszámolót...
Mellesleg a hír tényleg kamuszagú, nem véletlen, hogy a romneten jelent meg. Leírják, hátha valaki elhiszi, továbbadja... "mer' amit leírnak, az osztán igaz".
Arról persze nem írnak, hogy pizzafutár ismerõsömet baseball-ütõvel várták a tarjáni harlemben, azzal a szöveggel, hogy "húzzál el. Fizesd ki zsebbõl,ne kockáztasd magad..."
A Gárdát köztudottan rühellem, de ennyire nem hülyék, hogy ilyenekkel balhézzanak.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"Ján Slota viselkedésének nem lett következménye, és nem is kért bocsánatot."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
én olyat hallottam valahol, hogy az egész automata, legfeljebb azért ül ott bent valaki, hogy az utasokat ne rémítse meg, hogy senki nem vezeti a jármûvet 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
egyébként milyen munka ez a metrovezetés? Nekem Montrealban azt mondtak hogy ott a metro sofõrje joforman csak az ajtokat nyitja zárja, az egész rendszer full automatikus...persze attol még figyeljen...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A plakát jó kezdeményezés, de ahogy az index reagál, az szinten aluli.
Mellesleg pedig feldugnám a kedves graffitisek s*ggébe a festékszóróikat.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
"A nyomozás elsõ szakaszában felmerült a rablás, illetve az etnikai jellegû támadás lehetõsége" Érdekes, amikor magyart vernek cigányok, ez általában fel se merül.
"a 14 éves gyermekükkel együtt lovasfogattal kimentek Ilk község határában lévõ kukoricaföldjükre ekekapázni"
"lovasfogat" BRUHAHAHAHAHA! 😄
A medve nem játék.
Aki 30 éves!!! korában még mindig naponta - többek közt - metrokocsikat fújkál le, na azokat tényleg a társadalom szemétdombjára tenném ki. Mert ha valaki 17 évesen fújkál, abban még van ráció, mert hülye, és bár eltélem, de mûködik nála a csordaszellem. De aki 30 évesen IS ezzel szórakozik az már a debil kategória ...
A medve nem játék.