Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így helyes. Ha már az állam pénzén tanulnak, tessék abban az államban dolgozni. Az összes "ingyetemistát" kötelezném arra, hogy vagy maradjon, vagy fizesse ki a fejtágítását...

A második bekezdéshez: 200, 400 ezer forint? Tessék mondani, ez nettóban, bruttóban vagy hálapénzzel együtt értendõ?

szucsy89
trident
A második bekezdés az igazán kórjelzõ.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

desigo
FZoleee
nem hiszem, hogy megtette, dcsak kamu. De ezzel nem a beszélgetést akarta feldobni, hanem magát a szennylapok címoldalára...

a.carkey
Ha nem indulsz, nem vizsgálódunk. Tudod, mint amikor az átkosban a vezetõk érdemeik elismerése mellett, betegségre hivatkozva szépen visszavonultak. Akkor a dilemma a golyó/börtön, vagy visszavonulás volt. Most, nem indítunk vizsgálatot ha ...

A medve nem játék.

trident
Vagy alkut kötöttek. Oszt jónapot.=)
(fikció: új külsõ-régi módszerek vagy netán mûködik az újra, hogy a "kirakatból visszalépve már senki sem fog beszélni rólam" taktika. Én erre is gondolnék, a mellett, hogy tényleg találhatott egy jó ugrási pontot. Nem vagyok elemzõ de valószínûleg csekély esélye lenne csak.)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Ha nem indul a föpolgármesteri posztért, akkor miért is úszna meg bármilyen, Retkes által említett vizsgálatot? Tessék már egy picit gondolkodni...
Szerintem sokkal inkábbb arról van szó, hogy Demszky talált egy jó alkalmat arra, hogy ne megússza a jövõ õszi igen alapos pofáraesést az önkormányzati választásokon azzal, hogy nem indul.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

trident
Tegnapi, Szabadság téri ellen-ellentüntetésen.
Ezt is csak linkben, csak neked. Elvégre egy szélsõséges csoport egy rossz emlékû, ordas eszméknek állított emlékmût véd jelképesen. Lehetne a képet elemezni, de nem fogjuk.😄
De ha gondolod van még kép: katt és klatty.

😄DDSAdadasdasda

a.carkey
Retkes bejelentette, hogy minden korrupció gyanús ügyet ki fog vizsgálni, legyen szó bármilyen nagy múltú emberkérõl is, legyen az parlamenti képviselõ vagy polgármester, erre Demszky ma bejelenti: "Hopp, jövõre nem indulok a fõpolgármesterségért." 😄

A medve nem játék.

a.carkey
"ÁLKOALÍCIÓBAN VAGYUNK EGYÉNI POLITIKAI ÉS GAZDASÁGI ÉRDEKEK ALAPJÁN"

Ezen felröhögtem ...

A medve nem játék.

Bandee1987
ÁÁÁÁÁÁÁÁ kegyetlen Kóka arca, mint aki ölne legszívesebben 😊

Egyébként évek óta ez volt az elsõ számomra szimpatikus szdsz megnyilvánulás, hogy Kókát elküldik a picsába.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Totti5
😄DDDDDDD lol

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

0Fritz0
Majdnem elsírta magát. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

desigo
Kókának az a fej xDDDDD
nem vigyorog már
qtab986
Ja Csillebércen. <#hehe>

a.carkey
Idióta kamuzó! Jó a rendõrség reakciója.

Remélem volt kamera és ugrik a jogsija is!

"'Simán el tudom képzelni, Heni azért mondta, hogy szembeforgalommal vezetett, mert fel akarta dobni a beszélgetést valamivel. Azt nem értem, a rendõrök miért nem a bûnözõkkel foglalkoznak.'"

Velük foglalkoznak, nyugi! 😄

A medve nem játék.

Chilében, ahová cseresznyéért mentek. ;-)

a.carkey
<#worship>

A medve nem játék.

qtab986
Ez a kép hol készült? Melyik rendezvényen?

Gyõzike minden évben háromszor abbahagyja, nem csinálja tovább, és új életet kezd.
"Ez most nem marketingfogás, elege lett" - tavaly, tavalyelõtt és z azt megelõzõ hét évben is elege lett.
Ahhoz képest, hogy az összes szennyalpban sajnáltatja magát, mert "dolgoznia kell", itt, Salgótarjánban nem veszem észre, hogy megfogta volna a válság. Most vett új merdzsót a Q7-es és a másik merdzsó mellé. ...

desigo
majd visszavásárolhatja az ebayen xD
a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

joebacsi
félelemkeltõ kitûzõk 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

trident
Nem. Nem, ma az esélyegyenlõség céljából az ellen-ellentüntetõk kapnak gázt.
Kép. Nem merem direkbe.^^

desigo
nah ma is szét lesz verve a szánalom gárda?
a.carkey
A levesek alapból le vannak zárva. Kizártnak tartom az összeöntést. Egyszóval hazudik a nõ.

A medve nem játék.

Bandee1987
Gyõzike tüntetõleg kivonul a celebvilágból

Bárcsak tényleg így történne...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Egy ételek kiszállításával foglalkozó cégnél hogy ömölhet össze "véletlenül" a leves és a tortilla? Ha már ezzel foglalkoznak, nem kellene érteni a csomagoláshoz?
Ez olyan, mintha én, mint fõállású kocka véletlenül excelben vagy paintben írnék meg egy háromoldalas beszámolót...

Mellesleg a hír tényleg kamuszagú, nem véletlen, hogy a romneten jelent meg. Leírják, hátha valaki elhiszi, továbbadja... "mer' amit leírnak, az osztán igaz".
Arról persze nem írnak, hogy pizzafutár ismerõsömet baseball-ütõvel várták a tarjáni harlemben, azzal a szöveggel, hogy "húzzál el. Fizesd ki zsebbõl,ne kockáztasd magad..."

A Gárdát köztudottan rühellem, de ennyire nem hülyék, hogy ilyenekkel balhézzanak.

berlinboy6329
Hááááááááááááááát....Csak szerintem hangzik kitaláltnak?Az eleje még oké is lett volna,h direkt összeöntötte a futár a kaját,de miért tenne ilyet?Még a végén kib@sszák..Aztán késõbb kiderül,h véletlenül összeömlött..De ezeket nem külön kis dobozokban viszik v vmi?Aztán "jöttek a Gárda,oszt aszonták, hogy máma meghaltok te cigányok"....vhogy nem tom elképzelni,h 20 gárdista csak azért elment,h fenyegessen egy cigányasszonyt.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

desigo
Rendõrnõre támadt Slota - ismét részegen balhézott

"Ján Slota viselkedésének nem lett következménye, és nem is kért bocsánatot."
SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tikal
igen, ez is benne van, Londonban kifejezetten kérték hogy tegyenek valakit a fulkébe 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

5c0rp330n
nem hiszem, hogy pont az ajtónyitás/csukást ne tudnák megoldani.
én olyat hallottam valahol, hogy az egész automata, legfeljebb azért ül ott bent valaki, hogy az utasokat ne rémítse meg, hogy senki nem vezeti a jármûvet 😊

Tikal
na jó, ennek utánanéztem 😊 A 4es is ilyen automatikus lesz, csak lesz rajta vki aki nyitja zárja az ajtokat....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
SMSezik a metró vezetõje New Yorkban, a másik meg alszik....

egyébként milyen munka ez a metrovezetés? Nekem Montrealban azt mondtak hogy ott a metro sofõrje joforman csak az ajtokat nyitja zárja, az egész rendszer full automatikus...persze attol még figyeljen...

Tikal
váá, ki ez a kommunista dj? neve is van neki, vagy csak berakták meg elég neki fizetni egy rekesz sört? azt hittem ez valami fiatalos hely lesz, de ezekszerint valami sláger rádios szar lesz az ötveneseknek...

0Fritz0
Áz 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Tikal
jááj, az a DJ aki a végén magyaráz? 😄D

<#eljen><#eljen>
A plakát jó kezdeményezés, de ahogy az index reagál, az szinten aluli.

qtab986
Egyik erre hazudik, a másik arra. Egykutya.

Mi az, hogy "megvertek"? Néhányszor megütötte az ellenõrt, mire a többi ráugrott...
Mellesleg pedig feldugnám a kedves graffitisek s*ggébe a festékszóróikat.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

a.carkey
Bajonettel ölték meg a megunt férjet

"A nyomozás elsõ szakaszában felmerült a rablás, illetve az etnikai jellegû támadás lehetõsége" Érdekes, amikor magyart vernek cigányok, ez általában fel se merül.

"a 14 éves gyermekükkel együtt lovasfogattal kimentek Ilk község határában lévõ kukoricaföldjükre ekekapázni"
"lovasfogat" BRUHAHAHAHAHA! 😄

A medve nem játék.

a.carkey
"30 éves fiatalember a dulakodás során megsérült"

Aki 30 éves!!! korában még mindig naponta - többek közt - metrokocsikat fújkál le, na azokat tényleg a társadalom szemétdombjára tenném ki. Mert ha valaki 17 évesen fújkál, abban még van ráció, mert hülye, és bár eltélem, de mûködik nála a csordaszellem. De aki 30 évesen IS ezzel szórakozik az már a debil kategória ...

A medve nem játék.