Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Megmûtötték a kislétai támadás túlélõjét

"A 13 éves kislány értékes információkkal szolgált a rendõröknek a támadással kapcsolatban."

"A lánytól kapott információkról a rendõrfõkapitány a nyomozás érdekeire hivatkozva nem beszélt."

A medve nem játék.

meg pár hónapja az rtl stábjának is "nekimentek" :S
szóval ezért kell ezeket védeni .... 😞
Bandee1987
Ja, teszem hozzá, én akkor fogok hátradõlni, ha a romák egymásnak esnek neki, mivel azt is gyakran szokták.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Ja, csakhogy NEM CSAK a hírtv-seket bántalmazták/üldözték a cigányok, hanem a többi tv stábot is. Biztos õk is mind nácik, rasszisták voltak, mint a hírtvsek.

Én ezt így nem mondtam / mondanám, de ha a hírtévések és a romák egymásnak esnek, akkor azt hiszem, én már csak hátradõlök, és iszom egy pohár vörösbort.

Bandee1987
Szegéééééény romák, kénytelenek voltak megtámadni az összes tv stábot, mert azok provokálták õket a szemeikkel....még az mtv roma mûsorának munkatársát is. Gratulálok.

Bandee1987
Nem tudom megnyitni ezt a rohadt videót...pedig megnézném mi volt.

Szeeegéééény hírtévések, pedig annyira nem csináltak semmi rosszat...

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

CalebJoe
Megmondták miután elhunyt Cozma nagy világ jön a cigányokra, azóta nõttek meg a támadások.
Totti5
Feltételzem hogy elõállították a cigányokat akik tévésekre támadtak, de ezek állatok, folyamatosan bizonyítják és akkor csodálkoznak h az emberek undorral, félelemmel néznek rájuk és kerülik õket nagy ívbe, aztán jön a szöveg hogy õk a kirekesztettek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

mármint romák/cigányok fenyegették meg a hírTV stábját (nem véletlen tettem ezt a kettõ cikket egymás alár (mert érezhetõ az ellentét)
rekord vérdíj a romák támadóira

Halálosan megfenyegették a hírTV stábját

Miért kell védeni ezeket a cigányokat?azoknak mindent lehet ?<#szomoru1>
a.carkey
a.carkey
Nézd, lehet, hogy ezt szoktad meg ... 😄

Nekem a magyar rendõrrõl lassan a kukásbiztonsági-kisérõ jut eszembe ...

Bezzeg régen!

Szóval vitatkoznék! 😄

A medve nem játék.

joebacsi
mert nem azt szoktad meg

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sadist
Hát nekem errõl az egyenruháról meg a babakék rendõrautóról nem a tekintélyparancsolás jut eszembe.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Totti5
Imént értem haza és sikeresen megtettem két megállónyi távot ezekkel a remek buszokkal, csoda hogy nem esett szét, a csuklóban álltam, de úgy nyikorgott és olyan hangokat adott hogy azt hittem kettétörik a busz... ezeket már rég ki kellett volna vonni a forgalomból.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bandee1987
führerwein ftw 😊

Ühüm, vezesse már le nekem valaki, hogy a bérlet létébõl miért következik ellentmondásmentesen, hogy az sosem hagyható otthon?...

Ha annyira igaza van, akkor tegyen feljelentést ismeretlen tettes ellen, személyes adatokkal való visszaélés miatt.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

a.carkey
Amikor az olaszoknál volt a nemzeti ünnep felfigyeltem a felvonulásnál arra, hogy mennyire profin helyezik elõtérbe a hazai ipart. FIAT, ALFA, stb teher és egyéb autók tömege (tûzoltóság, rendõrség, csendõrség). Kb. ez kellett volna itthon is. (Emlékszem még a németeknél a bogár rendõautóra, meg a sok passatra, stb., nem flancolni, mint teszik azt itthon zsebek megtöltése miatt.) Az olaszoknál pl. a tûzoltóautók és még a tûzolók buszai is hazai márkák. Itthon meg csõdbementek a nagy gyárak (Ikarus, Rába, stb.) Ezek után már meg sem említem, hogy pl. az olasz csendõr és rendõr egyenruhákat Armani tervezte (nem csak, hogy állatul néznek ki, hanem még praktikusak is, plusz keményen tekintélyt sugároznak).

Emlékeztek még itthon a buta francia ihletésû/kinézetü rendõr(csendõr)sapkákra? (ls. Csapd le csacsi, Koltai)

A medve nem játék.

0Fritz0
Biztos öngyilkosság: "Tízet ellett, elege lett".

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bandee1987
Mondjuk nem a szar Volvokat meg a most megvásárolt holland buszokat kellett volna beszereznie a cégnek. Lenne most munkája az Ikarusnak és nem ment volna tönkre, ha a bkv onnan rendeli az új buszokat. És azok sztem kibirták volna legalább 10-15 évig. A volvok nem fogják.

joebacsi
egyik kommentben az igazság:
"Nohát, mily meglepõ! A 10éves élettartamra tervezett buszok meghibásodnak huszonsokéves korukban..."

birdo
Csúcs volt már reggel 6.20-kor a Blahánál.... rendõri irányítással jutottam át......többesszeri engedésnél..... . Nem arról volt szó, hogy még több lámpás keresztezõdés lesz ?
Ó te jó ég hogy fogok visszamenni

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

a.carkey
Nem bírják a nagykörúti strapát a pótlóbuszok

"Hétfõtõl szerelõkocsi is lesz a Nyugati pályaudvarnál és a Moszkva téren, hogy a nagyobb hibák miatt ne kelljen a távoli garázsba vinni az elromlott jármûveket, de készenlétben lesz egy vontató is."

Csúcs!

A medve nem játék.

RS
Na igen xD

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Tikal
a bankjegyükre is az van irva, hogy in god we trust... ja és persze a bibliára esküsznek a biroságon 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

desigo
Minden elismerésem. Hatalmasat úszott.

a.carkey
kuci06
Ahogy a meme is mondja

...Where is your god now?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Bandee1987
hát igen, ezt az idiótát még a Mindenható is megbüntetné.

bertino
istenem...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bandee1987

Bandee1987
Jaja, én is igénybe venném ezt az utazási irodát 😊

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

kuci06
melyik is ez az utazási iroda? 😄

én is kérek ilyen fiatalmeztelenlányos szobát AS?:S?:as

bertino
<#wilting>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

RS
Az igen <#gonosz1>

Túlzott féltékenység?
Egy féltékeny asszony beperelte az egyik szerb utazási irodát, mert nyaralásuk alatt a férje idegen nõt figyelt egész nap. Görögországban pihentek, a férj pedig egész nap a szomszéd erkélyen meztelenül napozó fiatal lányt leste. A feleség panasza szerint a férfit nem lehetett lecsalni a tengerpartra, nem ment úszni, sem sétálni, kizárólag csak a szomszéd teraszt nézte. A feleség hazatérve még a válókeresetet is beadta. Az utazási irodát hibáztatja házassága megromlása miatt és kártérítést követel, mert olyan szobát kaptak, ahonnan a férje nézegethette a ruhátlan nõt.
Forrás: radioplusz.hu

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

a.carkey
Nos igen. Szomorú.

A medve nem játék.

Bandee1987
Ja, örüljön hogy van munkahelye, ahol halálra robotolhatja magát a mocskos csõcselékje.

Bandee1987
Mert akkor nem tudták volna lenyúlni azt a 3 milliárdot.

0Fritz0
Az adófizetõ nem azért van, hogy kérdezzen, hanem hogy adózzon. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

a.carkey
Csak azt nem értem, hogy miért nem lehetett úgy csinálni az egész bizniszt, hogy nem adják el akkor, hanem ha elkészült a másik? Mennyit is spórolhattak volna rajta (mert biztos nem vették volna meg máskülönben az épületet, biztos, teljesen biztos, tutira nyakukon maradt volna ...)? Kb. 3 milliárdot (az adófizetõk pénzébõl)?

A medve nem játék.

joebacsi
Az egész a 2006os csõcselék miatt van, mert kifosztottak 2 csokiautomatát 😊