Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A levéltitok megsértésénél tényállási elem a célzatosság, vagyis azért bontod fel, szerzed meg, adod át másnak, hogy a tartalmát megismerd. Ha nincs célzatosság, nincs bûncselekmény. Éppen ezért nincs büntetõjogi relevanciája a félrecímzett, -kézbesített leveleknek.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A medve nem játék.
Kisarkítva: ez jó hír a postásoknak, mától nem kell figyelniük a címre. 😊
Sõt. Mától el sem viszem a postára a levelet, csak megcímzem, és bedobom a szomszéd ládájába.
- nehogy komolyan vegye valaki!
Kérdés, hogy ha tényleg annyira a töredékrõl van szó, akkor esetleg nem érné meg a hivatalos levél érdekében kifizetni?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
... tartalmának megismerése végett ...
Vagyis ha a levél érintetlenül megvan, csak nem adják át a címzettnek, azzal még nem valósul meg a levéltitok megsértése. Más kérdés, hogy az önbíráskodás viszont igencsak esélyes.
és nem 12 ember kap ennyi 😞
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Levéltitok megsértése
178. § (1) Aki másnak közlést tartalmazó zárt küldeményét, tartalmának megismerése végett felbontja, megszerzi, vagy ilyen célból illetéktelen személynek átadja, úgyszintén aki távközlési berendezés útján továbbított közleményt kifürkész, vétséget követ el és pénzbüntetéssel büntetendõ.
2. Amennyiben nincs írásos megegyezés, akkor minek az alapján akar elszámolni?
Max. a szerzõdéses embert tudná fizetésre kötelezni, amennyiben még nem költözött ki.
még így se bünteti a jog?
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
A másodikra nem igazán tudok válaszolni, mivel nem volt szerzõdésük, lényegében baráti alapon laktak ott.
bocsi az offolásért de muszáj erre választ kapnom és sajnos nem nagyon tudok sehol se utánanézni ennek egyszerûen:
1. ha egy személy egy másik személy hivatalos levelét visszatartja és esetleg fel is bontja azt bünteti-e a jog?
2. ha egy albérletben laknak hárman. Az egyik embernek van csak szerzõdése arról,hogy õ ott lakik és a másik kettõnek nincs (pedig kérték) és mikor elköltöznek onnan és a végelszámolás egy töredékét nem fizetik ki azt a fõbérlõ jogosan követelheti-e illetve behajthatja-e bármilyen úton ezen a két személyen?
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
😊😊😊
A medve nem játék.
Live for nothing or die for something.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Egyszer olvastam az Anyegin bulvár-változatát is, ha megtalálom, belinkelem.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem pedig hetente, havonta, rosszabb esetben védve a mentelmi joggal, netán több évtizedre titkosított aktákkal vagy elnöki kegyelemmel (mert ilyen is elõfordult), jobb esetben meg évekre elsikkadó jogi eljárással.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
De semmi gond mert õk megtehetik <#violent>#violent>
Ezek kapják a + segélyeket
ennél az esetnél is micsinálnak?persze ,hogy nem egyedül megy oda egy ciga hanem csoportban és persze,hogy nem egy kigyurt atomantihoz hanme egy szerencsétlen idõs bácsihoz 😞
"Mindszent - Az 59 éves rokkantnyugdíjas autószerelõt, Gy. I.-t péntek délelõtt verték meg – állítása szerint romák – a mindszenti komp baksi oldalán. A férfinak halálfélelme volt, támadói családja kiirtásával is megfenyegették."
igen védjük ezeket védeni kell persze!
Bárcsak nem kapnák el a romagyilkosságokt tetteseit!
😄
Kolompár Armani kreálmányai a strandon. Szamurájkard volt-e a gatyában? 😄
A medve nem játék.
A rendõrségnek kell egy bûnbak aki utalja a ....
Mo 80%-a megfelel ennek a maradék 10% olyan helyen lakik ahol googleból látnak csak kisebbségit a masik 10 meg a kisebbségi.