Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nem vagyok nagy focirajongó, de most nagyon drukkolok nekik, hogy bejussanak.
Megvan a mai öröm, jöhet a söröm. 😊😊😊
Tudom, hogy nem volt a legszebb mondatom, de hangsúlyozom, ezzel nem a pralimpikonokat akartam leszólni, hanem az internetes szájkarate-válogatottat.
A medve nem játék.
Bocs a parasportolóktól, nem az volt a célom, hogy õket alázzam.
Egyébként meg gondolj akkorának, amekkorának akarsz. 😊
Remélem visszaszívod azonnal ezen hasábokon, mert irtó nagy fasznak foglak tartani, ha ezt komolyan el is hiszed ...
A medve nem játék.
Nem Scorpeon találmánya, fentrõl kapta az ukázt.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
* Polgári lakosság elleni erõszak
* Háborús fosztogatás
* Bûnös hadviselés
* Nemzetközi szerzõdés által tiltott fegyver alkalmazása
* Kulturális javak nemzetközi védelmének megsértése
* Harctéri fosztogatás
* Fegyverszünet megszegése
* Hadikövet elleni erõszak
* Visszaélés a vöröskereszttel
* Egyéb háborús bûntettek
Van egy olyan érzésem, hogy Scorpeeon arra gondol, hogy 1956 végén az oroszok bejöttek, akkor Kádárék úgymond az õ segítségükkel (még ha kényszerbõl is) vették át a hatalmat. A fenti listán sztem egyiket sem valósítja meg ez a dolog, viszont...
Ez viszont nem háborús bûncselekmény, hanem elvileg a büntetõ törvénykönyv szerint állam elleni bûncselekmények (X. fejezet) közül a hazaárulást valósítja meg, ha jól gondolom, mert:
144.§. (1) Az a magyar állampolgár, aki abból a célból, hogy a Magyar Köztársaság függetlenségét, területi épségét, vagy alkotmányos rendjét sértse, külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bûntettet követ el, és öt évtõl tizenöt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.
(2) A büntetés tíz évtõl tizenöt évig terjedõ vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást
a) súlyos hátrányt okozva
b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával
c) háború idején
d) külföldi fegyveres erõnek behívásával vagy igénybevételével követik el.
(3) Aki hazaárulásra irányuló elõkészületet követ el, bûntett miatt egy évtõl öt évig, háború idején két évtõl nyolc évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.
Szóval én erre gondolok Scorpeeon hozzászólását kielemezve. Természetesen ezek a mondatok az 1978-as btk-ból valók, és nem tudom (hiszem), hogy visszamenõlegesen van e hatályuk.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
de a mutogatás a másik oldalra azért most is megy. csak azt elfelejted, hogy õk se nem háborús bûnösök, se nem morálisan nullák, se nem baszták szarrá az egész országot, ellentétben a jelenlegi kormánypárt(ok)kal.
Abból már kinõttem. Én is elkezdhetnék hülyenácizni, de nem megyek bele egy politikai flémbe, mert interneten flémelni olyan, mint indulni a paralimpián: ha nyersz is, retardált maradsz.
A "háborús bûnösök, rablók, csalók"-kal meg nem kell vitatkozni, minden héten ez a címlapsztori a Birkád magazinban... sajnos saját erényeikrõl nem tudnak mit írni, hacsak nem Szegedi Csanád, az EP karbantartójának újabb hõstettérõl van szó...
Ha saját gondolatod is lesz, szívesen meghallgatom. 😉
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Egyszerû kérdés, nem megy a válasz?
biztos ki nem fizetem, ha engem büntetnek meg sárgán áthajtásért, inkább leülöm...
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
akkor ha én most azt mondom, hogy sieg heil, gondolom nem csodálkoznál, ha a következõ szavazáson indulna egy náci párt, nyernének, és náci diktatúra lenne itt évtizedeken át.
gondolom ezekkel a körítésdumákkal könnyebb elviselned ahogy a pártjaid megbuknak és felmossák velük a padlót.
A medve nem játék.
A kressz szerint úgy megbasztak a forgalmin mint a huzat mert nem nyomtam satut a belvárosba amikor éppen váltott át sárgára és már majdnem a lámpa alatt voltam!. Ki dönti el hogy hogy mikor kell? az autós érzi azt... nem azt kell nézni hogy ki megy át a sárgán, hanem azt hogy ki megy át a piroson! ezt meg pofon egyszerû ugye, csak figyelni kéne és nem a másikat szopatni.
Mit nem lehet látni azon hogy piros vagy sárga?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A medve nem játék.