Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0
A tesóik addig itt cigánykodnak.

Tud valaki eladó éles, automata fegyvert? Le kéne mennem a boltba egy kiló kenyérért.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Danny1987
Az utcán rúgták halálra a feltehetõleg cigány elkövetõk a férfit
Olaszliszka Pesterzsébeten
2009. szeptember 10. 10:24

Magyar Nemzet
Csak egy doboz cigarettáért indult… – mondta lapunknak letörten ifjabb M. László, annak a férfinak a fia, akit a múlt pénteken gyilkoltak meg különös kegyetlenséggel egy pesterzsébeti élelmiszerüzlet elõtt. A sértett akkor ért a bolt elé, amikor egy vevõt ütlegelt két férfi, amiért az szólni mert nekik, hogy ne kötözködjenek a bolti eladóval.

A támadók azt nehezményezték, hogy az üzletben nem tudtak nekik olyan bort adni, amilyet kerestek. Miután az 53 éves férfi arra kérte a két garázdát, hogy fejezzék be a verekedést, szó nélkül fejbe rúgták, amit húsz (!) alkalommal megismételtek. A férfi eszméletét vesztette, a kiérkezõ mentõk már csak azt tudták megállapítani, hogy az agya bevérzett, és a szerv az alapvetõ életfunkciókat sem látta el, nem mûködtette a tüdõt, leállt a keringés. A középkorú férfi szombaton hajnalban hunyt el. A sértett testén az orvosok nem találtak ütésnyomokat, zúzódásokat, kizárólag a fejét érték a rúgások; fia elmondása szerint a apja arcának jobb fele és orra a felismerhetetlenségig összezúzódott.

– Számos szemtanú látta az esetet, mégsem sietett senki édesapám segítségére, aki szavaival végül megmentette az elõször bántalmazott vásárlót – fájlalta a szemtanúk közömbösségét ifjabb M. László. Hozzátette: a tanúk elmondása alapján bizonyos, hogy az elkövetõk – akik jelenleg szökésben vannak – romák voltak, állítása szerint az egyik gyilkos vezetékneve Sztojka. – Magánvádlóként kívánok fellépni az ügyben, hiszen akik hússzor rúgnak valakit fejbe, azok a sértett életének kioltására törekednek – jelentette ki Nemesi Csaba, az elhunyt férfi családjának jogi képviselõje a Magyar Nemzetnek, amely csütörtöki számában egészében olvashatja a cikket.

Live for nothing or die for something.

Ez mindig így ment. Torgyán papa is huszonötödmagával mászott ki Chilébe cseresznyézni...

zsutyesz
<#eljen>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

bertino
pár 100

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Tikal
Utazás Izlandra a mi pénzünkbõl...
szomoru hogy ez csak most kerül elõ, ki tudja hány ilyen felesleges utazás történik....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Az a baj, hogy nem a Norbi okos, hanem mi vagyunk hülyék. 😊

A magyar ember intelliogenciájával, problémamegoldó képességével nem lenne gond, csak sajnos nem vagyunk elég magabiztosak: mindig kell nekünk egy markáns reklámarc, egy meggyõzõ személyiség, aki megmondja, mi a tuti, mert magától nem hisszük el, hogy ha a gázra tesszük a fazék vizet, abból bizony meleg víz lesz.

Bandee1987
Figyeljetek, a Norbi egy kurva okos ember. Miért? Elõvett egy tök egyértelmû dolgot (ne egyél má este szénhidrátot), köritett mögé egy csomó adag infót, plusz adott hozzá egy jó adag mozgást, és létrehozta, ill. levédette az update programot, és ezzel keresett (és keresni fog) egy rahedli lóvét. Õ csinálja jól. Feltalálta a spanyolviaszt ötszázharminckettedikként a történelemben. És erre vevõ a nép.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Jaj. Mer' a Norbi olyan nagy szám, hogy ekkora körülötte a felhajtás. Pedig egyvalamibõl él: jó drága fogyikazettákat ad el, aminek megvásárlása után ktszer is meggondolod, hogy elmehetsz-e nassolni...

Tikal
remélem eltuntetik azt a gagyi számitogées pályaudvart is amire olyan büszkék voltak.. egy okádék, minek erõltetik ezeket, nem értem...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

a.carkey
Valódi híreinkbõl:
Schobert Norbit neje szerint pénzéhes luxuskurvák zaklatják

Motto:
2009.09.09 13:06:21Gatto Negro
"Réka csak egyvalamiben különb, mint azok, akikrõl beszél. Õ volt a GYORSABB!😊))"

A medve nem játék.

a.carkey
a.carkey
a.carkey
kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

a.carkey
*ott

A medve nem játék.

a.carkey
Szerintem semmi zsidózás sincs a cikkben, csak a korrekt tények. (Olvasgass haveroktól cikkeket a hetvenes, nyolcvanas évek Népszabadságaiban! Ot volt aztán zsidózás ...) Max. azok számára zavaró mindez, és jönnek a szlovák rendszámmal (megj. Kolompár Orbánnak és Lendvai Ildikó férjének is van), akik korábban az MSZPre/SZDSZre szavaztak, de mára nekik is elegük lett a bénázásukból, a lopásaikat a hátuk közepére kívánják, az elqurásukról nem is beszélve, mert ugye vsz négy évig szar lesz nekik, ha jön a patásorbán. De az is lehet, hogy érettebbek lettek, vagy ott topognak a partvonalon és semmi sem jó már nekik, mint a volt munksáõröknek 1989 után.
Mára az egyik túl náci, a másik túl Fidesz és patás, a harmadik meg még nem létezik (bár ciánista barátaink már mesternednek az átmentésén).

Bírálják a szlovák rendszámú autókat, persze ha tehetnék egybõl õk is Szlovákiába vinnék a cégüket, sõt szlovák rendszámú (céges) autót használnának, ha erre volna lehetõségük, és csak 19%ot adáznának, nem néha a fizetésük felét, de nem tehetik, mert ebben a "qurva országban" élnek, nem EUs átlag fizuért kell "robotolniuk2, ráadásul még a kedvenceik is szopóágon vannak, sõt, vsz eltûnnek a francban, ott, ahová valók, csak sajna túl késõn. Oszt már csak a patásorbán marad, akitõl rettegni kell, meg mutogatni rá, akit gyûlölhetnek, sõt, különösen arcpirítók akik - különösen, ha nem szociánista megmondóemberek - megfogadták a korábbi Nagymester F szavát, hogy: "El lehet innen menni!".

Persze lehet jönni holmi fegyverhasználattal, nemzetieskedéssel, meg egyebekkel, de ha fáj, az általa leírtak mind igazak ...

Balassagyarmaton nemkívánatos személy Fico

A medve nem játék.

Ejnye már, tessék elolvasni újra, ez nem buzitéma, ez csak Bayer szokásos leheletfinom szalonzsidózása.

Mellesleg a melegfelvonulás kapcsán eszembe jutott Bayer korábi cikke, mely szerint a rendõrökre támadók ellen nyugodtan lehetne fegyvert is használni. Jóóó, tudom, õszerinte ez csak a cigányokra vonatkozna, de hát mit várjunk egy szlovák céget vezetõ, szlovák rendszámú autóból nemzetieskedõ ún. újságírótól.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

a.carkey

A medve nem játék.

SötétBarom
Szép munka 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

jhetedikj
Jah hát lehet benne valami, mert azt írja volt akit kétszer is.😄

anno 1987

Ja, az. Pestszentignáci.

Bandee1987
125 nõt megerõszakolt, és csak a 125. után tartóztatták le? Hmm...érdekes. Szerintem inkább mindegyik nõt megdugta, és azok utána összefogtak ellene, és azt hazudták, hogy megerõszakolta õket.

jhetedikj
125 nõt erõszakolt meg a postás!

Hogy mennyire megbízható ez a hírforrás azt nem tudom, csak ráakadtam.😊

anno 1987

Bandee1987
tudtam én, hogy náczi vagy, csak jól titkolod!!!!444négynégy

Na, most lebuktam. Gondolom, láttál.

trident
Mert a gárda pártoló pólóban voltál, amit tomcat pólóboltjából vásároltál. =)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Bandee1987
Mondjuk ennek a verését állatkínzásnak kéne tekinteni és az is büntetendõ.

jhetedikj
Úristen, ez de beteg állat!!!

Figyeltétek a videóban egy sárga gémkapocs van a fülében.😄DDD

anno 1987

Valahogy így.
Kuci06: Nem, nem leszek bikus, nem is vagyok az.

úgy lehet nézni ahogy szokták...

a kár 10ezer forint alatti,szevasz!
semmilyen komoly sérülése nincs, szevasz!
orvos látlelet nincs, szevasz!

nyilvános adatlapja szerint eléggé suicide típus a csaj.
- jóvót a társága na, sok vót a kûfödi, meg hiányzotak a meztelenül vonagló emberek naaa.
- nem volt elég nézelödõ.... (miért? 😊😊, szaL MÉG TÖBB buzi kell a szappanoperákba, tv mûsorokba, még jobban reklámzoni... a buzulás legyen egy szép divat... csini 😊))

áááááááááááááá a honlapjairól

tényleg inkább konkrétan õ neveljen sok gyermeket nõi párja mellett, az csodaszép lehet!!!! S majd együtt vagdossák pengével az karjukat.... csak fizessen tb-ét mert különben még fáslit se kapjon!!!

a.carkey
Állítólag kitántorgott egy kordon mögül, és azonnal belekötött pár emberkébe, azok meg helyrerakták majd visszabaszták a kordon mögé. Az, hogy ebbõl most ügy van az politika.

A medve nem játék.

Bandee1987
Pedig Vlala szereti a nõket. Akkor nem leszbikus? <#idiota>

desigo
Teljesen mindegy,hogy hogy néz ki
senki nem érdemli azt,hogy ok nélkül üssék,rúgják...
kuci06
ööö... ööö.. ezt tudom!
várj, mindjárt itt van...
meeeert... <#szomoru1>
mert nem vagy lezbikus? <#zavart1>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Bandee1987
Mert nem voltál ott? 😊))) (Vagy mert nem veszel fel gay pride pólót)

Ilyenrõl szó sincs, de ha korpa közé keveredsz, megesznek a disznók...
Engem pl. nem tudtak volna megverni a felvonulás közelében. Miért is?

kuci06
loál
még a végén kiderül, hogy Õ támadta meg azt a pár embert egy darab pengével, õk csak védekeztek 😄

Sadist
Írtak már messze nagyobb baromságot is, az ilyenen igazából már meglepõdni sem érdemes.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Bandee1987
De Gyõzike se nagyon <#hehe>

He? Már kitalálták? Én még sose láttam olyat. <#hehe>

Bandee1987
"Ezért találták ki a zuhanyt"

<#hehe>

(csak poénkodok)

Lehet, de õszintén: érdemes?
"Aki sz..ral megy ölre, akár gyõz, akár veszít, sz..os leszen maga is."

Bandee1987
Pfejjj...hát ennek tényleg annyi köze van a nõkhöz, mint a férfiakhoz. Ahhoz képest, hogy 89-es, 40-nek néztem simán, de sebaj...

Vlala: Lényeket lehet ütni?

Ez nem lány, inkább valami lény. Helyi híresség, mint nálunk a Gyõzike...

Ha elolvasod a kommenteket, akkor láthatod, hogy akik ismerik semmit nem mondtak a külsejére, hanem azt írták le, hogy miket csinált. Szvsz a képeken is látszik, hogy pszichiátriai esettel van dolgunk.

Pár idézet:
"kitiltották az elõzõ kolijából, mivel a blogjában arról írt, hogyan fogja megölni a szobatársait"

"Azt mondta, mikor még oda járt, hogy ballagás után meg fog ölni egy tanárt meg egy diákot."

"elkezdte kérdezgetni, hogy nincs e valaki ismerõsöm, aki meg tudná ölni"

Dj Faustus
Bonctermet varázsol a lakásból a kompakt fénycsõ?
Az Index megint "alkotott":
"Használtunk fénymérõt is, ami azt állította, hogy 250 lux volt a fényerõ"

Olvasnivaló:
"A fényforrás a tér minden irányába sugározza ki fényáramát. Ha a fényáramot nem az egész térre, hanem egységnyi térszögre vonatkoztatjuk, akkor egy új mennyiséget kapunk, a fényerõsséget, amelyet I-vel jelölünk és amelynek egysége a kandela (cd)."

"A felületegységre esõ fényáramot nevezzük megvilágításnak. A megvilágítás (szokásos jele: E, egysége a lux, lx)"
Arató András - Világítástechnika: 1. Világítástechnikai alapfogalmak

SötétBarom
😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

a.carkey
Azt olvastam, hogy õ kezdett el kötekedni ...

Más.
Pedofilnak nézték a lányát puszilgató apát

Mottó:
"Ha látják, hogy bármit megtehetnek fõvárosunk utcáin, akkor mi is ide fogunk jutni." 😄

A medve nem játék.

trident
Tudom ezer éves, de:

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."