Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egykutya.

Ebben igazad van, meggyõztél, várom az LMP-magazint. <#hehe><#hehe>

Hogyan képvsielték? Van, aki segítséget kért. Van, aki kapott is. És van, aki megkérte az uniót, ne küldjenek addig pénzt, amíg nem õ a miniszterelnök...

Bandee1987
Te is nagyon jól tudod, hogy a gyereknek Vona meg Morvai már nem elég radikális, õ konkrétan náci pártot szeretne, ahol írtaná az embereket. Szóval inkább ez legyen? Hm...félreismertelek 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

frankón, én ezért utálom a túlzott liberalizmust, amelynek egyik eredménye itt látható. Próbáltam sarkítani 😊))))

szkkúzzi, de te most nem kevered a Morvait a Vonával? Mert a Vona nem EP képviselõ, míg Morvai az, míg a Vona a pártelnök.

mellesleg ha megnézed mindegyik politikai oldalnak megvan a sajtója. Éstõl a Népszaván, Magyar Nmezeten át a Barikádig (hogy csak 1-1-et említsek (A Vörös Szabadságra már lehet hogy nem volt nagy igény mert megszûnt a nyomtatott formája). Mi ezzel a baj?

Amúgy az egész brüsszelben lebzselõ minden magyar politikussal csak az a baj, hogy mikor, miben és milyen EREDMÉNNYEL (!!) képviselték a magyarok érdekeit mióta az elsõ magyar EP képviselõ betette a lábát,..... ok, mindenki tudja mikor, mit.... eredmény ? tehát a kérdés hogyan képpviselték?

Általában nem, de most egyetértek veled.

Vona Gabriella (néhány újságban tévesen Gábornak hívják, de az nem lehet, mert a Gábor férfinév) csak addig magyarkodik, amíg vagyonosodási érdekei megkívánják, akkor is csak húsz-harminc gárdista gyûrûjében meri kinyitni a száját. Mióta megszerezte az EP-mandátumát, magasról tesz az országra, na jó, néha megjelenteti a Birkád magazint (amit nyomtathatna puhább papírra, mert így WC-paírnak sem alkalmas), amelynek minden második héten õ van a címlapján, mert egobol sosem elég...
Summa summarum, Gabriella inkább celeb, mint politikus vagy hazafi.

poppe
viszont van imax mozi 😉

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Bandee1987
Aréna plazaba talán legelsõként jutottam be anno (rektori szünet rulz), sztem ahhoz képest, hogy elvileg a legnagyobb, baromi kietlen, westendhez képest jóval kevesebb üzlet, nem valami nagy szám.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

poppe
kicsit még várni kell sztem, bár az aréna kezdetektõl fogva halott 😊
ny-euban a hipermarketeknek is leáldozóban van, nálunk most élik fénykorukat... kicsit késõn kapcsolunk, na 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

joebacsi
Azért te se vagy teljesen 100-as 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
Sorra zárnak be az amerikai bevásárlóközpontok

Nálunk is ez az aréna pláza már egy felfújt valami, kíváncsi vagyok meddig húzza.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

egy nethuszár... váááááááá
..katt.. mert az is lehet egy 85 éves öregasszony akinél már jelentkeznek agyileépülések, vagy 9 éves kis srác akit kitaszított a társadalom, bánatában hülye gondolatotokba mélyebb. S lehet eme hülye gondolatokat megelõzte egy társadalmi kirekesztéség. S lehet komoly pszichés zavarok keletkeztek személyiségében emiatt a szociológiai kirekesztés miatt, s jelenlegi fejlõdése túlságosan elmélyül a kirekesztés miatt. Így akkor miért ne járjuk a liberális utat, s fogadjuk be, ne rekesszük tovább, fogadjuk el, õ ilyen, s próbáljunk segíteni .... vagy jön egy másik rendszer amelyik kiba******a õt a p*****ba pl IP alapján, hozzáázólásait törlésre. S pszichésen nézve utóbbi lépésnek is lehet meglenne a pedagógiai hatása. <#eplus2><#idiota><#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1>

Sadist
A pártalapításhoz szerencsére túl ostoba vagy 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

jhetedikj
Elõször talán írni tanulj meg!<#taps><#banplz>

anno 1987

autoszimulator
😄DD, szerintem beleillik a magyar képbe

most albit kerestem, volt aki ide hirdetett, nem tudom mekkora sikerrel, mikor a felsõ két emeleten üveg sincs, alul odaszarnak meg hánynak az arra járók, destroy pls.

.: mobilize.hu :.

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

GregSB
Cigók a 14.-15. században vándoroltak be ide, zsidók pedig bizonyítottan az 1100-as években jelentek meg a térségben. Azóta eltelt "egy kis idõ", és gondolom nem lövök le nagy poént ha elárulom: nem csak maguk közt szaporodtak, volt "keveredés" bõven az elmúlt párszáz évben.

Sok szerencsét a "férgek" kiszûréséhez 😄

Valszeg ha mindenkit kiraknál az országból, akinek folyik cigó vagy zsidó vér az ereiben nem sok ember maradna itthon.

Heffi
Kapsz majd még pár szép kis táblát a neved mellé..

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Sickness
Ne hagyd magad kiskocsog
Fogadjunk hogy a vezetekneved Hitler.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

beteg vagy te mocskos cigany
kussolj be kocsog
Heffi
Figy ember, te beteg vagy 😄

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

mi van
ha akarsz te is jelentekzz a partomba
majd megtervezem a partot ne felj lesz itt rend
eltunnek a fergek
GregSB
😄😄😄😄

Még!

trident
A legautentikusabb helyrõl, a c press oldaláról: link😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

az osszes mcoskso rohadt budos ciganyt es zsidot ne felj ki fogjuk kergetni a zorszagbol mint a hereket
ugy takarodnak vissza kurva annyukba hogy az nem igaz
mit csinal az a puhapocs vona is
azt hitte hogy kemenyebb de csak veri a faszat morvai krisztire es ennyi
na ne felj olyan partot alakitok majd hogy a zanyjukat is visszasirjak
azt a kurva mindenit a puha pocsukbe
qtab986
Szép tabló. Honnan van? Valami újságcikkben találtad?

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Hol bakker? Egyszerû vagy és még kérdezed is?
"Na, az "Eggyigazembör" megint kiadta a parancsot: Gaskó, csibész! Harapd!"

A medve nem játék.

trident
<#szomoru1>

desigo
Fülöp-szigeteki tájfun képek :/

link

trident
Szomcsi lettem. Borovszky Tímeát gyanúsítottként hallgatják ki.
Csak azt kívánom, ne a Budaházy mellé tegyék, hanem kolor bán mellé.^^

Link.

joebacsi
második hozzászólás

desigo
tiszta szégyen az egész
egy új hidat kellett volna építeni mellé
aztán ha kész a régit lebontani...
SötétBarom
Az a csúnya, hogy ha elég takarékos, akkor a hatótávolságod ugyan annyi mint nekem 😄DDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Nekem két tank benzin mindössze 10-12000 Ft.
Nem, nem lopom a benzint, csak kicsi az autóm tankja. 😊

SötétBarom
Mikor megyek nagymamámhoz Várpalotára, mindig átvágok Veszprém ezen részen, pont mellette megy az út. Kibaszott lehangoló egy látvány..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

zsutyesz
Pokoli torony

<#wilting> Ilyen van???

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

trident
Kocsis István a kis sztahanovista? =)
Saját költségemen vinném vadásztatni. <#vigyor2>

zsutyesz

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Kár hogy economical collapse fogalma nemnagyon létezik ellenzéki körökben 😊
Hogy az ígérgetéssel mennyit húznak ki az állam zsebébõl, és mindezt honnan pótolnák, arról valahogy sosem szól a fáma. Csak arról, hogy adót kell csökkenteni, ezt is eltörölni, azt is eltörölni. A mérleg másik nyelvén meg úgyis ül majd valaki, akit hibáztatni lehet, ha már végképp nem jut egészségügyre...
trident
Én is szeretném megvadásztatni õket...kicsit...<#gonosz1>

GregSB
Ááá neem, nem arra rendezkedett be. A friss pékárut, amit reggel betolsz a helyi pékednél véletlenül se kis dízel furgonokkal szállítják ki. Az új telefont, kocsit, számítógép alkatrészt is bringóhintósok szállítják be külföldrõl, nem környezetszennyezõ kaminok \ repülõk.

Szép dolog hogy meg akarod még adóztatni a kõolajfelhasználókat, majd hozd be nekem biciklivel kínából vagy tajvanból az új fényképezõgépet amit meg akarok venni. THX.

trident
MÁV cargo eladása úgy, hogy gazdaságos volt... Plusz két milliárdos sikerdíj fizetése... ha nem történt volna meg, most jól jönne kompenzálni az anyacéget, netán kevesebb embert kellene lapátra tenni: de ez milyen csúnya bal oldali gondolat már.

SötétBarom
Ja igen, ha lezúznád az autómat, és még neked állna feljebb, az hétszentség, hogy megcsapkodnálak 😄D

SötétBarom
Figyuzzá jól:

Havi két tank benzin 30 ezer. Ennek több mint a fele állambácsinak megy. Ez egy év alatt kb 180 ezer. Fizetek teljesítmény adót, ez olyan 20 rongy egy évre. Minden nyomi adminisztrációt is ugyan ebbe a zsebbe tolok (forgalmi 6000, mûszaki vizsga díj, ZK díj), nem mellesleg az autó vásárlásakor a vételár 25%-a landol a kasszában, plusz az orbitális regadó.

Összefoglalom: évente kb 200.000ft-ot keres rajtam az ország, plusz a vételkor bõ 1.000.000 forintot. Emellett pedig ugyan úgy adózom a fizetésembõl, mint mindenki.

Most próbáld elképzelni, hogy kiveszed a közösbõl ezt a pénzt. (Saccra szerintem olyan 3 millió autó lehet az országban)

Enjoy your economical collapse. 😄DDDD

Hol olvastál Te itt orbánt, édes gyermekem?

a.carkey
Egyszerû vagy, mint mindig. Miután patásorbánoztál egyet, jössz itt a 40 milliárd forinttal, miközben ezek a fõfaszok csak mutyin ennyit képesek elqurni ...

A medve nem játék.

Ennek mi köze a MÁVhoz?
Vagy szokásod szerint másra mutogatással védekezel?

London? Az Borsod megyében van, vagy Nógrádban?