Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr_no_NaMe
Ezeket ki se kéne engedni...khm, de eltartani se kéne..
Danny1987
berlinboy6329
Az hát...

A rendõrség elfogta a péntek reggeli gyáli gyilkosság tettesét, a lány volt barátját.
A 21 éves fiatalember beismerte, hogy õ lõtte agyon az iskolába tartó – budapesti állandó lakcímre bejelentett, de Gyálon lakó – 16 éves lányt. A gyanúsítottat õrizetbe vették.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

Láma!
láttam 1-2 hete, hatalmas😄

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

vmi féltékeny barom nagyfiú keze lehet a dologban....

Sickness

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

autoszimulator
ez hol cigányozás? ma már bármi mögé be lehet ezt suvasztani, és keményen megítélni az ezt mondót, gyász...

.: mobilize.hu :.

Sem õ, sem Claudia nem tud már újat mutatni. Kiégtek. Ez az egy mód van rá, hogy reflektorfénben maradjanak.

a.carkey
Ellopták az auschwitzi jelmondatot

Csak nehogy olyan hír jöjjön elõ, hogy Kolompár Orbán lengyelországi megemlékezõ beszéde vagy valami hasonló ...

A medve nem játék.

ajánlanék egy hir oldalt akit érdekel nézze meg érdemes nekem nagyon tetszet http://www.rogtonhirek.hu/
autoszimulator
korrekt válasza volt a szóvivõnek: átlagos napokon is körülbelül 200-300 robban le, csak akkor egész nap, nem délelõtt.

😄DD

.: mobilize.hu :.

desigo
perelném egybõl az államot 10 csilliárd millió dollárra...
bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
mondjuk ez azért durva.

Totti5
Ebbe az a vicces hogy ha az ember el akar tölteni egy napot pesten akkor jobban járna ha autóval járkálna mint BKVval venné a 300++ forintos jegyeket 1! utazáshoz... még ha érvényes lenne mittudomén fél-1 óráig, de nem. Én naív pedig itt lakom már 3 éve, mulrkor nem volt bérletem és vettem egy jegyet, és elmentem 2 metro megállót ott taliztam egy ismerõssel lent a metrónál és visszamnetem ahonnan jöttem, aztán közölte velem az ellenõr hogy ez így nem mûködik. Hát LOL ki sem tettem a lábam a metró területérõl és nem mehetek vissza ahonnan jöttem? na mennyenek az annyukba... még jó hogy nem baszott meg, mert látta rajtam hogy el voltam rémülve, szerencsém volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Willenbrock
Az hát,egy páváskodó mártírral az élen,aki "szegény" vállalni fogja még ezt a csúnya hideget is csak hogy megakadályozza a hazaáruló kormány romboló munkáját és még a természetet is védi-ez olyan megható<#sir>
Sõt még a Szili K.is odamegy amitõl még anyám is meghatódott.

desigo
"Ellopott egy pénzszállító autót, a benne lévõ pénzzel együtt a jármû sofõrje Budapesten a II. kerületben. Míg a két pénzkísérõ bement egy gyógyszertárba a bevételért, addig a kocsiban ülõ társuk, elhajtott az autóval. "

jön a karácsony,kell ajándékra a pénz xD
joebacsi
Csõcselék

desigo
<#vigyor1>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

a.carkey
joebacsi
Már töltöm 😊

a.carkey
a.carkey
Semmi. Csak ezek szerint már ilyen is van. 😊

A medve nem játék.

bertino
sóhaj...

joebacsi
Ezzel mi a baj?

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Az ATVs, Mikroszkópos hétvégi rettegés kapcsán ...

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

bertino
szakadhat, õket akkor sem fogja érdekelni...

Tikal
tudhatnád hogy itthon senki nem gondolkodik hosszú távon, csak négy években...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

kuci06
...de azé' fizessünk többet, hogy élvezhessük a "szolgáltatást"
:|

arra nem gondoltak, hogy ha kicsit visszavennének az árakból, és javítani próbálnának a színvonalon ... hosszú távon jobban jönnének ki belõle?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

a.carkey
Tikal
Legalább bevezetnék az idõalapú jegyet, tuti többen vennének jegyet, mert ez így jelen formájában nagyon szar...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

predator1982
és ebben az a szép, hogy ma nézem a hireket, és az állomány fele lerobbant, hozzátették nem csak a hideg miatt, bár nem tudom ez kit vigasztal, és utána benyomták hogy emelik az árakat. pofám leszakad, komolyan.....

pred

Tikal
Elmennek ezek is a picsába, hova emelik már ezt is?

desigo
Törölték a hatmilliós parkolási bírságot

lol
én meg félve azonnal befizettem azt az egyet is ami vagy igaz volt vagy nem
Danny1987
http://www.heol.hu/heves/kek-hirek-bulvar/rendorbalhe-allj-meg-te-rohadt-budos-cigany-275906

Komment:

"54. Egy hevesi anyuk!!!
Legföképp a cikk írójának szól a hozzászólásom...
Hol van a média amikor itt Hevesen gyerekeket támadnak meg a cigányok,elveszik a pénzüket ,órájukat,értékeiket...
Megfélemlítik a 10 éves gyerekeinket nem engedhetjük õket egyedül sehová mert úton útfélen belekötnek a cigányok!!!!
Hol van a sajtó,a Tv....????????????????????????????
Ha cigányokat bántalmaznak,akkor abból olyan média ügyet csinálnak hogy az már NEVETSÉGES!!!
Egyébként le lehet ide jönni lakni közéjük és meglátjuk két nap után ugyan ez lesz e a vélemény e "szegény" romák õket mindenki csak bátja!!!
És a mi gyerekeink?????? Õket ki védi meg???!!! "

Live for nothing or die for something.

trident
Betörõ a hûtõszekrényben.

Robitusszin!!!4<#idiota>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident

GregSB
bûntetnek = büntetnek. Sry, korán van még 😊