Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Naja, csodálkozik amikor annyi kalóriát visz be és hízik... elképesztõ. Ha én egy hónapig minden nap degeszre enném magam egy klasszikus étterembe és nem mozognák én is elhíznák, akkor most az étteremek is rosszak?😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

A fast food adó ugyanarra a logikára mûködik, mint a Super Size Me c. film: a fast food káros, a fast food rossz, íme a példa, csávókám 30 napig azt ette és belebetegedett. Aha. Csak azt senki sem kérdezi meg, hogy miért kell ezt enni állandóan?

Jah, egyébként fast food fóbiásoknak olvasnivaló. Adóztassuk meg a karácsonyi zabálást is!

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Totti5
Ez így van. Az embernek kell mértéket tartani, de aki képes hetente többször is ezreket elkölteni egy gyors étterembe az meg is érdemli... 1-1szer jó és én is szoktam pár havonta, de szar érzés hogy kidobok 1300 forintot a semmiért. Az ember meg mindentõl hízik, már aki nem mozog semmit, tök mindegy hogy gyors étterem vagy nem, ezeknek ehhez semmi köze, fõleg azokhoz nem akik nem tudnak mértéket tartani, de nem belõlük kell kiindulni és ez nem a fast food hibája.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ha lenne is ilyen bevétele az államnak nálunk:
a) akkor sem mozogna többet a kedves állampolgár, márpedig nem annyira az a gond, hogy szart eszik, hanem hogy mereszti a s*ggét a fotelben, szóval az elhízás, magas vérnyomás, cukorbetegség ugyanúgy meglenne. (Amíg a metrón az életkortól függetlenül néha a közelharc határait súroló eksönök folynak az ülõhelyért, vagy épp az emberek többsége a mozgólépcsõhöz lép ott, ahol lépcsõn is fel lehet menni, mit akarunk?)
b) akkor sem lesz jobb a helyzet, mert ha nem a sajtburgertõl hízik meg az ember, akkor az amúgy roppant ízletes, de könnyûnek egyáltalán nem mondható magyar konyha ételeitõl.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

jah 5-10km

autoszimulator
Hogy ez nem nálunk jutott egyik okos politikus eszébe. Na mindegy, majd lemásoljuk. Azért vicces, mennyire törõdnek velünk a vezetõk, és hogy az adó mennyi mindenre jó, pl az egészséges életmódot is elõsegíti<#eljen>

.: mobilize.hu :.

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

autoszimulator
igen igen, már be is öltöztem, most vonultam fel, és igen, mondhatom, mint bombera kriszta a vatikán elõl: ITT BIZONY ELSZABADULT A POKOL.

Danny1987

Live for nothing or die for something.

berlinboy6329
Nálunk mé' nem?😞

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

joebacsi
Remélem optikai kábelt loptak a marhák. Ha nem fogják el õket, megnéztem volna az arcukat, mikor a leégetés után valahogy nincs sehol a réz.

Hóban lábnyomos sztorim nekem is van 😊

Cigányok a kérdésben is hazudnak, de az esetek nagyrészében szerencsére bûn ostobák...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pluskast
Mit értesz köztisztviselõi kar alatt? Csakmert az egyszerû ember aki a hivatalban dolgozik sõt még az osztályvezetõ is azok nem voltak párttagok. Sõt mondok neked valamit. Baj az, hogy rendszerváltás után csomó olyan köztisztviselõt is elküldtek akik pedig igen is jó szakmeberek voltak. Az, hogy ez az ország itt tart annak is köszönhetõ, hogy a köztisztviselõi szférában dolgozókat 4 évente lecserélik.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

5c0rp330n
azigen

predator1982
jah meg annyi kérésem lenne, hogy ha valaki a hétfõi sztrájkról talál cikket bedobná? én nem találtam:-(

pred

predator1982
jah hát igen a szálas teának most is van ára valóban. viszont az bivalyerõs is. ritkán szoktam inni, inkább filtereset:-) tõlünk is nem messze van egy teázó, és jó dolgok vannak....

pred

autoszimulator
eddig is ámultam, mikor elmentem az egyik helyi "teázóba", és horribilis áron adták a teákat. Há mondom oké, ezt valszeg nem tudom megvenni boltban, mert speckón készítik. Na így akkor azoknak mi áruk lesz...

predator1982
jah nem:-) de ez azért is háboritott fel nagyon mert eleve a teát mézzel iszom, és hát legyünk õszinték a minõségi méznek is ára van. na most még a teát is felemelik, és tényleg luxuscikk lesz belõle.

pred

Eslõ látásra azt hittem, a teáról is bebizonyították, hogy ártalmas az egészségre. Lassan mindenrõl bebizonyítják, amin felnõttem.

predator1982
tea.... már teázni sem lehet nyugodtan. tudom nem egy frenetikus hír, de én speciel rengeteg teát szoktam inni, fõleg igy hidegben-.-

pred

Betettem kezdõlapnak. 😊

Ez esetben bocsánatot kérek.

A másik videóra rákeresek, az tényleg agyatlan fikázás volt.

Nem ér kevesebbet, csak épp miért van rá szükség egy majdnem biztos nyert helyzetben? A FIDESZ-nek csak arra kellene figyelnie, hogy Kövér Lacát meg Tömjén Zsoltot ne engedjék mikrofonközelbe a választásokig, és akkor nagy baj nem történhet.

5c0rp330n
egyebkent belinkelhetned azt is amirol te beszeltel ha megvan meg, kivancsi vagyok ra 😊

5c0rp330n
akkor szerintem nalad lehetett valami uzemzavar, emlekeim szerint tegnap is rakattintottam a linkre es ugyanoda mutatott mint most..

Már elnézést, de az elõbb még nem az a videó volt ott. Ha a rendszerem kavart be, akkor hajlandó vagyok a bocsnatkérésre, de inkább szerkesztés-gyanús.

5c0rp330n
szerintem inkabb az ertelmes ember rohogott rajtad mar ovadas koraban.
abban a videoban egy darab fikazas nincsen. semmi tobbet nem csinal mint kommentar nelkul tenyeket mutat, megmutatja hogy mit igertek es mi lett belole. mindenki olyan tanulsagot von le belole amilyet akar.
kicsiket tavol all a hulyegyerek fikazasatol. az arra illik leginkabb amit te csinalsz.

Azon tûnõdöm, vajon ha csinálok egy videót a két kutyámról, miközben épp hmmm... kiskutyát gyártanak, az egyiknek a nyakába akasztok egy Gyurcsány, a másiknak pedig egy Bajnai táblát, az is sláger lesz?
Ezek a videók inkább egy hülyegyerek fikázásai, mint valamiféle IQ-t feltételezõ észérvek. Az óvodában az ilyet már kiröhögtük.

Hitlerhez egyébként nem Fletó áll legközelebb a hazai politikában.

0Fritz0
"az általad linkelt videónak semmilyen szerep nem fog jutni"

A már bebizonyosodott hazugság miért érne kevesebbet, mint egy majd megvalósuló?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi
"A kormány nagy szarban van, még a kerékpárosoknak is megszüntették a jobbra tartási kötelezettséget." 😄

Lehet próbálkozni ilyen mára más kissé dohos videókkal, csak amíg az általad linkelt videónak semmilyen szerep nem fog jutni a tavaszi választásokban, addig ezen narancsos ígéreteknek igencsak... Szóval nézzük meg, meddig merészkedik az ígérgetésben egy 99%-os valószínûséggel gyéztes párt, és ebbõl mi mindent fog ténylegesen megvalósítani.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

Sadist
Ezt néztem én is, érdekes lesz 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

SötétBarom
Csak nehogy úgy járjanak, mint a pásztor gyerek, aki túl sokszor kiabálta, hogy farkas.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

joebacsi
A terhes nõket (mind a kettõt) elõhozni és felhájpolni hatékony lépés volt, az eléggé megdobta a beoltások számát itthon.

Jogtalan volt a frekvenciapályázat

Bár még csak elsõfokú, ez is eredmény.

birdo
))))))
Igaza van...igazságtalannak érezzük... és tehetetlenek vagyunk.

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

trident
A hobbitok elõre látnak. Lásd szemléltetõ kép.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Amúgy valóban fontos, akár általánosan és jelen gazemberekre értjük, akár a múlt gazembereire.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Ezt ki nem látta elõre?

trident
Tanálj magadnak hobbitot!

Találj magadnak hobbit.