Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

a.carkey
"Van valami rettenetes abban, ahogyan Bokros Lajos megigazgatja szemüvegét, és elõvillannak készpénzvizslatásban edzett szemei." (MH)<#wink>

A medve nem játék.

Totti5
😄😄😄😄:😄😄 a kalapja ûber😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

a.carkey
😄

A medve nem játék.

GregSB
Fail. Megláttam azt a szakértõt és azt hittem õ az. Mégis az Edda énekese 😄

(nekem is csínján kéne bánni a szesszel)

GregSB
Csekkold a videót. Én is azt hittem az Edda énekesérõl van szó, de ez nem õ 😛

autoszimulator
kellene egy szavazás az oldalra:

Ön szerint Attila valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt állt az UFO történések idején?

Igen
Nem
Milyen Attila?

.: mobilize.hu :.

GregSB
Csínján kellett volna bánni azzal a hawaii gombával...

autoszimulator
Azt hittem kemény rokkerként meg tudja különböztetni azokat a képzelgéseket, amik akkor jönnek elõ, mikor segg részeg, és azokat amikor józanul átél valamit. De akkor még nem.

a.carkey
GregSB
Valaki szóljon neki, hogy feltalálták a fogamzógátlót 😄

a.carkey
trident
<#gonosz1>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

a.carkey
Totti5
Hallni lehet, amik mögött a szoci maffia áll... folyamaotsan ezt csinálják amióta õ a polgármester, és az eszközökben sem válogatnak. Tamás sem hibátlan, van egy stílusa az is biztos amit ezek kihoznak belõle sokszor, de egy nagyon értelmes a városáért harcoló és tevõ ember, ami meg is látszik Esztergom fejlõdésén, de ilyen szennyedékekkel dolgozni nem lehet könnyû.

Nézegetni kell a közvetítéseket az ülésekrõl, parádés amit a szocik mûvelnek... csodálkoznak amikor a mikrofont feldugja nekik Tamás, mert már megengedhetetlen amit mûvelnek ott.

Nézd, amiket hallani a kedves polgármester ügyeirõl, a viselkedésérõl, a stílusáról, az sem piskóta: õ az egyik olyan magas labda, amelyet le lehet csapni, akire simán lehet mutogatni, hogy na tessék, íme a FIDESZ. Csak azt nem értem, miért tart ki mellette a párt még mindig.

U.i.: Csak tudnám ezek miért vannak ott amikor a városárt semmit sem tesznek, teljesen felesleges õket fizettettni...

Azért érzed, hogy ezen az alapon a jelenlegi parlamenti ellenzéknek egy fillér sem járna évek óta.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Totti5
Te tudod mi folyik Eztergomba? mit mûval a bal oldal és az mdf? én ott lakom, tudom... ne akard tudni. De még így hogy ezek a mocskos trógerek minden centiméteren keresztbe tesznek Tamásnak még így is nagyon szépen fejlõdik a város, pedig ha ezek a szemetek kicsit is, csak egy picit is együttdolgoznának akkor még jobb lehetne, de nem, õk sosem vitáznak csak fröcsögnek, így teljesen felesleges vitázni. A fidesz beleolvasztja a jó javaslatokat, meg is igérik hogy megszavazzák mert jó és nekik is tetszik, de amikor gombnyomogatásra kerül a sor 100%ban ellene szavaznak... ez megy Esztergomba, a többi maffia ügyekrõl amit a polgármester meg a fidesz ellen tettek, tesznek jobb nem is beszélni.

Csak tudnám ezek miért vannak ott amikor a városért semmit sem tesznek, teljesen felesleges õket fizettettni... szemét egy banda az mdfel az élen.

Pont Tamás az aki nem szokott a viták elõl megfutamodni, csak tudod vannak normális vitapartnerek és vannak olyanok akik egy picit sem tudnak elszakadni a pártól és az elvtársi kötelezégektõl. Az egy dolog hogy a parlamanetbe ölik egymást, de abban a városban ahol élnek azt nem kellene és ne az legyen az elsõdleges hogy hol tegyünk keresztbe maffia eszközökkel a plogármesternek. Csúnya dolgok vannak ott...

Érdekes demokráciafelfogás

(Miért van az, hogy a jobboldalon úgy vélnek a vitától, mint ördög a szenteltvíztõl?)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

a.carkey
a.carkey
"Az SZDSZ tudomásul vette az államfõ döntését a választás idõpontjáról. A párt sajtóosztálya közölte: az SZDSZ e döntéshez igazodva kezdi meg kampányát."

😄

A medve nem játék.

a.carkey
Ez a nõ fél. Ha nem a sajátjai közelében van, akkor fél. Egyébként külsõleg "nagyon átalakult", nem jó értelemben. Tényleg agyára ment az elmúlt 8 év.

A medve nem játék.

Gxakorlatilag a piaci kofák is jobbak: Sok helyen látok "friss tojás" feliratot, de olyat, hogy "a másiké záp", alig látni.

Pluskast
Istenkém ez az ország....... <#whatever>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

GregSB
Az kemény, nem is tudtam hogy 2002-ben ilyen magas volt a részvétel o.O

GregSB
Ez tényleg szánalmas. Oké, hogy jönnek a választások és "muszáj" kampányolni, de ha az egész kampányukat mutogatásra akarják építeni az ultragáz lesz.

Még 2006 májusában.

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Nem, a mutogatós politikát tulajdonképpen dr. Torgyán József kezdte '98-ban, Viki csak a tanítványa.

A parlamentet és az óvodát csak az különbözteti meg egymástól, hogy utóbbiba nem kell öltönyben járni. AAz egymás szavába vágás, a padokban alvás és a mindent másra fogás maradt.

Ez meg már nem az, hanem a tegnapi folytatása.
Respect a rendõrségnek a hatékony közremûködésért!

5c0rp330n
szoval orbanra mutogatsz, hogy szerinted o kezdte a mutogatast, ami miatt a vorosok most mindenkire mutogatnak. igazabol ezen a peldan is latszik, hogy a mutogatast a vegtelensegig el lehet jatszani egy darab normalis erv nelkul, csak kerdes hogy ki az akit meg hulyere lehet venni vele.

Orb... majdnem kimondtam. Na, szóval tõle tanulták. Véleményem szerint nem kellene lemenni a szintjére.

Ha tudnám, hogy kitiltanak, 24/7-ben c..oznék. 😊Másse hiányzik nekem, csak a teriblekk-párt.

Totti5
Ez a Mesterházy ( remélem jól írom... ) se semmi. Kiáll és arról beszél hogy Budapest de szép de csodás és a Fidesz csak tönkre akarja tenni, ha kormányra kerül, bezzeg az elmúlt 20 évben mennyit fejlõdött, mennyi beruházás és mi minden van eme szép, korszerû városban. Agyam eldobom.

Danny1987
Vlavla nem tiltanak ki az LMP-bõl,hogy itt burkoltan c.gányozol?

Live for nothing or die for something.

Totti5
Mi mást tenne, neki ez a mestersége, ebben baromi jó. A Fidesszel kel és fekszik minden nap, remélem öregebb korára annyira beleõrül hogy kényszerzubbonyba tölti a napjait egy sötét zárkában.

Totti5
Csúnya kampány lesz és ez még csak a kezdet... két pofont annak akit a szocik meggyõznek hogy ne másra szavazzanak, hanem rájuk mert az õ kezükben van a megoldás és a felemelkedés.

5c0rp330n
ki a faszom mondott ilyet? ellenben a mutogatas mar neked is reflexbol megy ahogy latom.

angelslie
Ja mert a fidesz persze tökéletes és minden igéretét be is tartaná mi? 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

autoszimulator
tegnap este a tényekben bármirõl kérdezték ildikót, a válasza a fidesz eddigi ötleteit szapulta. sajátokat nem nagyon közölt.

5c0rp330n
ez az mszp azert hihetetlen humorerzekkel bir meg ilyenkor is, olyan szorolap volt a postaladamban hogy el sem hittem. 8 ev kormanyzas utan ki talalja ki, hogy mire epul az egesz kampanyuk? bizony, masra mutogatnak. hogy a fidesz majd igy meg ugy nyugdijat fog csokkenteni, meg nyugdijkatasztrofa lesz. egyebkent a nyugdijasok mint celcsoport is szinten tipikus huzas, mar csak az ilyen 70 ev feletti es 70 IQ alatti szavazobazisra tudnak epiteni.

a.carkey

A medve nem játék.

autoszimulator
szerintem bõven van mit megkérdõjelezni rajt, és nem csak az elosztáson. Az elosztás igazából a nagy tömeg számára érdektelen, mivel mindenképp kifizeti, az meg innentõl nem érdekel, kinek megy. Fõleg mert nem akkora bevétel forrás, hogy ettõl a kedvenc énekesem motiválva legyen az alkotásra.
Jogdíj is kell valamilyen szinten, és talán a mértékével sincs még gond (kivéve egyes eseteket, gondolok itt pl a weblapon való dalpublikálás költségeire). Csak a beszedés módja felháborító. Mert feltételezve van, hogy mindenki lop. De mivel a lopás "eszközeként" használt adattárolók, késõbb esetleg a csatornák is tartalmaznak egy bizonyos díjat, amibõl a jogdíjakat pótolják, így ez innentõl nem minõsül lopásnak. De itt jön a gond, mi van azzal, aki nem lop? És mi fogja innentõl ösztönözni az embert, hogy ne lopjon? Mert a lopás ettõl még marad olcsóbbnak, kényelmesebbnek, és ráadásul így nem is "bûn". Tehát ha én veszek valamilyen üres adattárolót (vagy külföldön például egy adatrögzítésre szolgáló eszközt), akkor azok miatt, akik loptak, nekem többe kerül? Ez egy érdekes felfogás. De ezek szerint akkor használható, és fõként jogszerû. De ettõl még nem jó. És pont ezt teszi tönkre szép lassan az internet, és az informatika fejlõdése. Az internetes "lopás" megszüntetéséhez nem elegek ezek a dolgok. Sõt, egyáltalán nem így kell hozzáállni. Hisz azzal, hogy növelik az internetelérés árát, nem fog csökkenni az internet hozzáférések száma, ebben biztos vagyok. És abban is, hogy akkor már sokan "csakazértis" letöltik azt is, amire szükségük sincs, de hát legális. Neten pedig már ma sem nagyon kell fizikai adathordozó, hogy haver megkapja a filmet, amit nézel.
Használni kellene a technikai fejlõdést, nem sarcolni, korlátozni. Videotékák online változatai, ahol van egy fix havidíj (ebbe beépíthetnek egy jogdíjazásra szánt összeget akár), és aki ide befizet, az nézhet filmeket, hatalmas választékban, otthonról, kényelmesen. És így az nincs büntetve a hülye díjakkal, aki életében nem nézett még filmet. Zene szintén hasonló módon mûködhet, erre példák is vannak már. Boltrendszer is mûködhet hasonlóan, lásd iTunes Store. Vagy az AppStore, ahol alkalmazásokat árul az Apple. Tudja, hogy nagy mértékû a warez, ám õk nem szigorítanak, küzdenek (ez valószínûleg eredménytelen lenne, mert próbálkoztak régebben, de szinte mindent feltörnek ma már, ami iránt érdeklõdés van), inkább olyan árakat alakítottak ki, olyan szolgáltatásokat (support, ingyen update, közösség), amely során már szinte jobban megéri megvenni a cuccot, mint warezolni. Ehhez kell egy ilyen háttér, és jó árak. Még nálunk is mûködne. És így amikor zenét vásárolok, akár neten, akár a boltban, akkor fizessek csak jogdíjat, és csak annak, akit ez megillet. Valamilyen közvetítõ közeg mindenképp kell, aki a pénz áramlását, eljutását felügyeli, de az AJ ennél több, feleslegesen. Arról nem is beszélve, mi az, hogy egy elõadó alapból az AJ alá tartozik? Innentõl valakinek nem joga van az AJ segítségét igénybe venni a pályafutásának anyagi oldalát finanszírozni, hanem lehetõsége van NEM az AJ-n keresztül intézni ezt, de persze ehhez errõl nyilatkoznia kell. Érdekes, fõleg amikor ezek miértjére a válasz annyi, hogy a jogalkotók így határoztak...

Dzsini
természetesen az elõbbi csak képi és hangzóanyagokra vonatkozik.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
nem ellentétes, ez is egy bevett módszer, ugyanúgy, mint az egyedi jogdíjfizetés. azzal, hogy mindenki a hordozón fizeti a jogdíjakat lehetõvé teszik azt, hogy bármilyen tévé vagy rádióadás szabadon rögzíthetõ/letölthetõ legyen. nem büntetik azt, ha valaki letölt valamilyen képi vagy hanganyagot a a netrõl, csak az illegális feltöltést. az adathordozókon fizetett jogdíjért cserében vélelmezik, hogy te csak jogszerû forrásokból töltesz le, így nem vagy köteles további jogdíjat fizetni a letöltött tartalmakért (és az otthon, magnóval felvett dolgokért, a felvevõs videókért, stb.
ahol a másik rendszer van, ott pl. nagyon drága minden rögzítésképes eszköz, mert a videómagnó árába építik be a dolgokat). mind a két rendszer elfogadott, és sok országban követett, sõt vannak hibrid rendszerek is, ahol a rögzítõeszközt (videómagnó, diktafon, internetkapcsolat(!), számítógépbe való tévékártya) is, és az adathordozót is jogdíjjal terhelik.

az újraelosztás problémája jóval nagyobb, ott vannak az igazi gondok, és a jogdíj arányos mértékével. az elvvel (ha túllépünk az egész jogdíjasdi megkérdõjelezhetõségén és látható elavultságán) nincs.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Pluskast
Igen. Ez a felháborító, hogy ezzel mindenkit egy kalap alá vesznek. Tolvaj vagy te is meg te is és mindenki akinek számítógépe van illetve aki vesz egy pen drive-ot. Azért utána lehetne nézni annak, hogy ez esetleg nem e ellentétes valamelyik eu-s irányelvvel.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Tiszta sor, utas-sztrájk.

Totti5
kárpótlok én is, úgy hogy nem veszek bérletet 😄

Dzsini
nem attól változik meg - elõtte is az, csak levágatja magáról a felesleget, amire nincs szüksége.

(majdnem minden kultúrának megvan a saját "nemfiú-nemlány" figurája, mivel a biológiában sem egyértelmûen vagy ez vagy az valaki (még ha az utolsó kromoszómapár XX vagy XY - itt is van XXY és egyebek), vannak átmeneti állapotok - a legtöbb kultúrában ezt elfogadják, és nem kitaszítottak, hanem különlegesek az ilyenek (pl. sámán vagy gyógyító lesz belõlük, vagy különleges feladatok elvégzõje). Hidzsrák, Berdache az észak-amerikai indiánoknál, a Mahuk, az Eunuchok, stb.)
Nem titokzatos, csak kevéssé ismert, és az ábrahámi vallásra alapozott kultúrákban (zsidóság, kereszténység, iszlám) szóba sem került sokáig (bár az 1700-as években már voltak felvetések).

0Fritz0
Szerintem addig jó nekem, amíg nem értem meg, hogy a levágott tökû férfinak mitõl is változna meg a neme egy titokzatos harmadikra? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Dzsini
A pakisztáni legfelsõbb bíróság elismeri (India után) a hidzsrákat, mint a harmadik nem képviselõit (http://electricchildren.com/wordpress/?p=1691)

A hidzsra (India)
A hidzsra indiai férfiak olyan vallásos közössége, melynek tagjai nõként viselkednek, nõi ruhákban járnak és a hindu Anyaistennõt imádják. Valódi hidzsrának az számít, aki operáción is átesik, levágatja péniszét és heréit, de vaginát nem csináltat. A társadalom a harmadik nemként kezeli õket, rendszerint elõadómûvészek, akik családi vagy templomi ünnepek alkalmával lépnek fel. Az indiaiak hidzsrának tartják a hermafroditákat is. A hidzsrák többsége prostitúcióból tartja el magát, de senki sem tekinti õket homoszexuálisoknak.